erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σε "βολευω" και ορθια εσενα...
σε "βολευω" και ορθια εσενα...
τα βλιτα ναι σωστα,μου διεφυγαν,ειχα στο νου τα λοιπα αγριοχορτα
Το βλίτο ή αλλιώς βλίτρον ή βλιταράκι όπως επίσης συναντιέται ακόμα και ως γλίντρος αποτελεί μια μικρό και θαμνώδες μονοετές φυτό το οποίο δεν ξεπερνάει σε ύψος τα 80 εκατοστά, αλλά όμως η θέση του στις βραστές καλοκαιρινές σαλάτες μας είναι ιδιαίτερη και ξεχωρίζει. Το βλίτο φυτρώνει μόνο του ή και σπέρνεται ανάμεσα στα άλλα κηπευτικά [size=15pt]των καλοκαιρινών περιβολιών[/size].
τα βλιτα ναι σωστα,μου διεφυγαν,ειχα στο νου τα λοιπα αγριοχορτα
θα κρυφτει ο οριζοντας
τυποι στην τουρκια απολυσανε εναν ιμαμη γιατι πηγε με φρικτους πονους στην κοιλια στο νοσοκομειο και του βρηκανε αγγουρια στον κωλο
γνωμη σας
Το βλίτο ή αλλιώς βλίτρον ή βλιταράκι όπως επίσης συναντιέται ακόμα και ως γλίντρος αποτελεί μια μικρό και θαμνώδες μονοετές φυτό το οποίο δεν ξεπερνάει σε ύψος τα 80 εκατοστά, αλλά όμως η θέση του στις βραστές καλοκαιρινές σαλάτες μας είναι ιδιαίτερη και ξεχωρίζει. Το βλίτο φυτρώνει μόνο του ή και σπέρνεται ανάμεσα στα άλλα κηπευτικά [size=15pt]των καλοκαιρινών περιβολιών[/size].
Μουνετο του Euro
Μουνετο του Euro
μου θυμιζει καποια πρωην μουΜουνετο του Euro
μου θυμιζει καποια πρωην μου
τυπε σε γκομενα του χασοδικη αναφερομουν οχι σε δικη μουΜήπως η παρακάτω είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα με βάση αυτά που γράψατε για το βάρος της νωρίτερα;
Μήπως η παρακάτω είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα με βάση αυτά που γράψατε για το βάρος της νωρίτερα;
τυπε σε γκομενα του χασοδικη αναφερομουν οχι σε δικη μου
τυπε σε γκομενα του χασοδικη αναφερομουν οχι σε δικη μου
Αυτή είναι πρώην του Μεγσλειοτάτου. Μετά ανακάλυψε το Σκάιπ.
Μην δίδετε σημασία.
Τά ΄χει χαμένα ο γέρος.
Ρε βλήτα στα βλίτα δεν σκύβεις, κόβεις τις κορφάδες αλλιώς βλαστάρια του φυτού δεν το κόβεις απ τη ρίζα
Στον κ. the Saint να τα πείτε αυτά, που μας κάνει μαθήματα συλλογής βρώσιμων χόρτων.