kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζω ?
Pm παρακαλώ !
Ευχαριστώ!
Πολύ ευγενικό εκ μέρους σας. Περάστε από το γηροκομείο Αθηνών να σας προσφέρω ένα ρυζογαλάκι.
Ευχαρίστως, θα είναι ο δρόμος μου απ' εκεί. Το ρυζογαλάκι με κανέλα, μερακλίδικο παρακαλώ!Ευχαριστώ!
Πολύ ευγενικό εκ μέρους σας. Περάστε από το γηροκομείο Αθηνών να σας προσφέρω ένα ρυζογαλάκι.
kosmaκοστακιιιιιιιιιιι :-*
Ευχαρίστως, θα είναι ο δρόμος μου απ' εκεί. Το ρυζογαλάκι με κανέλα, μερακλίδικο παρακαλώ!
Λίγο πιο κάτω θα είναι λογικά το κορίτσι ...
To γράψιμο το έχω σε ευκολία και δεν μου κάνει κόπο. Η διάθεση λίγο μου λείπει. Είπα να σας δώσω έτσι ένα πρόχειρο σεμεδάκι (να έχετε να ασχολείστε και με κάτι καλοκαιριάτικα), ως ορεκτικό, για το σεντόνι που πρόκειται να επακολουθήσει. Ως τότε (και με την ίδια ευκολία) σκοπεύω να σας γράψω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (κι ακόμα παραπάνω). Τώρα που θα λείπω, μπορείτε να χορεύετε ανενόχλητα
ΥΓ. Το φιλάκι στο τέλος του μηνύματός σας ( :-*), έχει ιατρική ονομασία: Λέγεται "Σύνδρομο της Στοκχόλμης".
Σύνδρομο της Στοκχόλμης - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Πρβλ. Dr. Joseph Carver, "Love and Stockholm Syndrome: The Mystery of Loving an Abuser.”
Λίγο πιο κάτω θα είναι λογικά το κορίτσι ...
συνδρομο "σε γλενταω" με πρωινο καφεΜάλιστα!!!
Και εσείς που τα παίζετε στα δάκτυλα αυτά τα ψυχονευρωτικά σύνδρομα, για πείτε μου... Το σύνδρομο του να ξυπνάς, και χωρίς να πεις ούτε καλημέρα, καταπιάνεσαι να απαντάς συντάσσοντας "λευκά είδη" σε κάποιον που κατά δήλωση σου παραπέμπεις (και καλά) στα παλιοότερα των υποδημάτων σου, πώς καλείται;
Το θεωρώ πολύ ριψοκίνδυνο!Θα σας πετάξω εγώ με το μοτοσακώ!
Το θεωρώ πολύ ριψοκίνδυνο!