Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καινουριο δεν ειναι;
Δεν ειναι απο αλατα το καλυτερο ειναι να ρωτησεις εκει που τα πηρες, χωρις να το βαλεις και να το βγαλεις πολλες φορες στην βρυση για να μην παρουν οι βολτες και χασεις την εγγυηση

Όχι. Δεν είναι καινούριο. Το αγόρασα πριν από 3 χρόνια και λειτουργούσε μία χαρά... Από την άλλη αν είχε διαρροή ο υπόγειος σωλήνας που φέρνει το νερό στην βρύση, το νερό θα είχε εμφανισθεί επιφανειακά όπως έγινε μία άλλη φορά ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με έχει ταλαιπωρήσει και μένα πολύ το πότισμα του κήπου. Οι κηπουροί είναι λίγο άρπα-κόλλα.

Επί πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το σύστημα αυτό. Δεν ανοίγω όλες τις παροχές μαζί. Και το γκαζόν από εκεί ποτίζεται και έως πέρυσι και επί δεκαετίες [ είμεθα κάποιας ηλικίας ως γνωρίζετε ] όλα πήγαιναν ρολόϊ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Για το γκαζόν χρησιμοποιώ τέτοιου είδους μπεκ ...
product_image_502.jpg

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Όχι. Δεν είναι καινούριο. Το αγόρασα πριν από 3 χρόνια και λειτουργούσε μία χαρά... Από την άλλη αν είχε διαρροή ο υπόγειος σωλήνας που φέρνει το νερό στην βρύση, το νερό θα είχε εμφανισθεί επιφανειακά όπως έγινε μία άλλη φορά ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
παρε ενα υγρο για τα αλατα αλλα δεν νομιζω να κανει κατι... 3 χρονια δεν ειναι λιγο για μπεκ, εγω εχω αλλαξει δυο φορες :headbang:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Επί πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το σύστημα αυτό. Δεν ανοίγω όλες τις παροχές μαζί. Και το γκαζόν από εκεί ποτίζεται και έως πέρυσι και επί δεκαετίες [ είμεθα κάποιας ηλικίας ως γνωρίζετε ] όλα πήγαιναν ρολόϊ...
Μήπως έχει τσακίσει κάποιο λάστιχο; Η πίεση στην έξοδο χωρίς λάστιχο είναι ικανοποιητική; Μήπως έχουν πιάσει λάσπη τα φιλτράκια του; 3 χρόνια είναι πολύ λίγο για άλατα σε κρύο νερό.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μήπως έχει τσακίσει κάποιο λάστιχο; OXI
Η πίεση στην έξοδο χωρίς λάστιχο είναι ικανοποιητική; NAI
Μήπως έχουν πιάσει λάσπη τα φιλτράκια του;  :dunno:
3 χρόνια είναι πολύ λίγο για άλατα σε κρύο νερό.  :dunno:

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Με έχει ταλαιπωρήσει και μένα πολύ το πότισμα του κήπου. Οι κηπουροί είναι λίγο άρπα-κόλλα.
Οι κηπουροι ειναι για φαπες.
Εχω κατι γαρδενιες που υπαρχουν στο σπιτι 50+ χρονια και μια μερα που καηκαν μου λεει δεν αντεξαν τον ηλιο...
Τι λες ρε ολυμπιονικη μαλακα του λεω... 3 γενιες εχουν παρει γαρδενιες απο κει και ηταν παντα στο ιδιο σημειο. Τελικα πηρα αλλον κηπουρο που ομως ειναι εξισου βλακας με τον αλλον :helpplea:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
παρε ενα υγρο για τα αλατα αλλα δεν νομιζω να κανει κατι... 3 χρονια δεν ειναι λιγο για μπεκ, εγω εχω αλλαξει δυο φορες :headbang:
Συμφωνώ, τα μπεκ χαλάνε και στο χρόνο κυρίως από βρώμα στο εσωτερικό τους. Ανοίγονται και καθαρίζονται όμως. Ο έλεγχος στη πίεση όμως πρέπει να γίνει με τη σειρά αλλιώς πάρα πολύ παράμετροι...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Χθες όλο το απόγευμα αυτό σκεπτόμουν!
Old-man-001.jpg

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ, τα μπεκ χαλάνε και στο χρόνο κυρίως από βρώμα στο εσωτερικό τους. Ανοίγονται και καθαρίζονται όμως. Ο έλεγχος στη πίεση όμως πρέπει να γίνει με τη σειρά αλλιώς πάρα πολύ παράμετροι...
καθε χειμωνα που τα κλεινω ξερω οτι το καλοκαιρι κατι θ αλλαξω

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Η εύκολη λύση είναι να πάω να αγοράσω ένα καινούριο σύστημα για την βρύση αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καθε χειμωνα που τα κλεινω ξερω οτι το καλοκαιρι κατι θ αλλαξω

Εντάξει αυτό συμβαίνει σε όλους. Δεν είχα όμως ποτέ τέτοιο σοβαρό πρόβλημα. Τρύπες που έκαναν τα βρωμόπουλα για να πιουν νερό... κάποια βάση από μπεκ που έσπαγε όταν το έμπηγα για πρώτη φορά στο χώμα κλπ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η κα. Έριναλ και οι δημοκρατικές πεποιθήσεις της πταίουν...  :tickedoff:

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Η εύκολη λύση είναι να πάω να αγοράσω ένα καινούριο σύστημα για την βρύση αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα...
Αφου τρεχει λες η βρυση μονη της. Κοιτα ομως και το ρολοι για διαρροη, αλλα δεν νομιζω, καπου θα το εβλεπες δεν γινεται να χαθει το νερο

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Όλα ανεξαιρέτως τα μπεκ έχουν χαμηλή πίεση;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τέλος πάντων.
Σας αφήνω επί του παρόντος ίνα εργασθώ για να έχω χρήματα να τα ξοδεύω στον κήπο μου ...  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom