Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τη δικιά μου μια φορά την είχα πάρει και είδε μια γάτα σε μια ταβέρνα. Σήκωσε όλο το μαγαζί σε 30 δεύτερα!  :orchestra:
καλα με την μεγαλη ουτε που μου εχει περασει σαν ιδεα να την παρω καπου. Ο μικρος τουλαχιστον οταν εχει κοσμο δεν γαβγιζει, με την αλλη θα γινουμε ρομπα πριν κατσουμε :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
καλα με την μεγαλη ουτε που μου εχει περασει σαν ιδεα να την παρω καπου. Ο μικρος τουλαχιστον οταν εχει κοσμο δεν γαβγιζει, με την αλλη θα γινουμε ρομπα πριν κατσουμε :2funny: :2funny: :2funny:
Εμένα μου ξέφυγε τότε και να την κυνηγάω μεσ' την ταβέρνα. Μετά με κυνήγαγαν όλοι. Σαν ταινία του Βέγγου ήταν ... Εννοείται τελευταία φορά!

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εμένα μου ξέφυγε τότε και να την κυνηγάω μεσ' την ταβέρνα. Μετά με κυνήγαγαν όλοι. Σαν ταινία του Βέγγου ήταν ... Εννοείται τελευταία φορά!
:2funny: :2funny:
Και στην συγκεκριμενη ταβερνα φανταζομαι :grin:

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Θα πιω στην υγειά σου που επανέκαμψες! Σου εύχομαι να μακροημερεύσεις ...
εγω εχω ουζακι στο πλανο σημερα θα πιω απο ενα (καραφακι) για καθε εναν που με υποστηριξε :tooth:

Ευχαριστω αδερφε περα απο την πλακα

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
εγω εχω ουζακι στο πλανο σημερα θα πιω απο ενα (καραφακι) για καθε εναν που με υποστηριξε :tooth:

Φίλε εγώ σε ευχαριστώ που γύρισες! Στη πρωινή παρέα μας κάτι έλειπε. Ήταν εμφανές και έντονο!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795
Τη δικιά μου μια φορά την είχα πάρει και είδε μια γάτα σε μια ταβέρνα. Σήκωσε όλο το μαγαζί σε 30 δεύτερα!  :orchestra:
Για φαντασου ομως τον δικο μου που τον ειχα στο μαγαζι, και απεναντι ειχα ταβερνα; Ο δικος μου να πηγαινει μεσα να καθεται διπλα απο τα τραπεζια, να μετραει τις μπουκες των ανθρωπων που τρωγανε, και να του τρεχουν τα σαλια; Και να μην τολμαω να τον παρω απο εκει, γιατι ηταν η ατραξιον της περιοχης, ουτε ο ταβερνιαρης ηθελε να τον διωξει, για να μην διαμαρτυρονται οι φιλοζωοι τουριστες; Ευτυχως που με τις γατες τα πηγαινε πολυ καλα. :grin:

Καλημερα παιδακια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795

Αν ειχες και καμμια γκομενα μαζι, θα επρεπε να την ξεμουνιασεις :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

τυπε μηπως εισαι αυτος που νομιζω οτι εισαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom