Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πολύ παρακμιακό το νήμα μας, σήμερα...  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μάλλον εσέις δεν καταλάβατε (ή καταλάβατε αλλά θέλετε να έχετε πεισματικά τον τελευταίο λόγο).

Το απαύγασμα της σοφίας σας, επιβεβαίωσα.  :)

Μα βέβαια, ποτέ δεν αμφισβήτησα τη μεγαθυμία και τη μετριοφροσύνη σας, έστω κι αν κάποιοι άλλοι κακεντρεχείς
θα σας κατηγορούσαν, ίσως, ότι σε όλες τις απαντήσεις σας, μόνο τη δική σας σοφία προσπαθείτε να επιβεβαιώσετε...  :grin:  :rolleyes:

Πάντως, θα φροντίσω να σας στείλω την selfie απ' τη σελήνη...  :grin:  Ελπίζω να μην έχετε υψοφοβία (κοιτώντας τα ύψη των άλλων)...  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είμαστε σε ένα πολυπολιτισμικό νήμα. Θα τα πούμε το πρωί φίλε  :hi:

Αστα να πάνε φίλε μου...

BTW, εδώ πάνω, σήμερα, καμμία σχέση με τον ελληνικό καύσωνα. Λιακάδα με αρκετή δροσούλα.
Το μαρτύριο εδώ, όμως, είναι άλλο, με όλα αυτά που βλέπω να κυκλοφορούν στους δρόμους
και κινδυνεύω να πάθω πριαπισμό...  :headbang:

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα παππουδια, κουκλακια, πιρφοροι και μικροτσουτσουνοι :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αντικουνουπικές ιδιότητες έχουν τα τραγούδια του Γιάννη Χαρούλη σύμφωνα με έρευνα

Σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου, τα τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη εμφανίζουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας στην αντιμετώπιση των ενοχλητικών εντόμων καθώς τα αποκοιμίζουν, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να τσιμπήσουν τα θύματα τους.

Ειδικότερα, κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι παίζοντας τα τραγούδια του Χαρούλη σε ομάδα 10 κουνουπιών, 7 από αυτά έπεσαν σε λήθαργο σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ενώ τα υπόλοιπα 3 εμφάνισαν συμπτώματα βαθιάς μελαγχολίας, με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον διάθεση να τσιμπήσουν οτιδήποτε.
xaroulis.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποσοστό επιτυχίας της μεθόδου είναι υψηλότερο από αυτό που έχουν οι ταινίες του Αγγελόπουλου ή σκευάσματα του εμπορίου όπως το φιδάκι και η σιτρονέλλα.
Ωστόσο οι ερευνητές τονίζουν ότι η μέθοδος αυτή εμπεριέχει και κινδύνους, καθώς η υπερβολική έκθεση στα τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμη κατάθλιψη στον άνθρωπο και συστήνουν τη χρήση ωτοασπίδων πριν από παρατεταμένη χρήση

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μεγάλη εφεύρεση ο κλιματισμός!  :kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αν και με το θέμα ασχολείται, εντατικά, ο τομέας κηπευτικής και ο τομέας υδροδυναμικής του νήματος, θα θέσω την ερώτηση και δημόσια.
Στον κήπο μου έχω το παρακάτω σύστημα για παροχή ύδατος προς τα μπεκ μου.
http://[URL unfurl="true"]www.agroliseis.gr/system/uploads/asset/data/376/01194-20-S-001-15cm.jpg[/img[/URL]]
Ενώ η βρύση βγάζει νερό με πίεση, το νερό φθάνει με πολύ ελαττωμένη πίεση στα μπεκ και δεν δύναμαι να υδρεύσω τα πολυποίκιλα φυτά μου. Έβαλα το πράγμα αυτό σε νερό και ξύδι για 24 ώρες μήπως είχε φράξει από άλατα αλλά η βελτίωση είναι μικρή.
Κάποια ιδέα;  :dunno:

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Αν και με το θέμα ασχολείται, εντατικά, ο τομέας κηπευτικής και ο τομέας υδροδυναμικής του νήματος, θα θέσω την ερώτηση και δημόσια.
http://[URL unfurl="true"]www.agroliseis.gr/system/uploads/asset/data/376/01194-20-S-001-15cm.jpg[/img[/URL]]
Ενώ η βρύση βγάζει νερό με πίεση, το νερό φθάνει με πολύ ελαττωμένη πίεση στα μπεκ και δεν δύναμαι να υδρεύσω τα πολυποίκιλα φυτά μου. Έβαλα το πράγμα αυτό σε νερό και ξύδι για 24 ώρες μήπως είχε φράξει από άλατα αλλά η βελτίωση είναι μικρή.
[/quote]Καινουριο δεν ειναι;
Δεν ειναι απο αλατα το καλυτερο ειναι να ρωτησεις εκει που τα πηρες, χωρις να το βαλεις και να το βγαλεις πολλες φορες στην βρυση για να μην παρουν οι βολτες και χασεις την εγγυηση

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
[/quote]
Για πότισμα με μπεκ δε χρειάζεται το συγκεκριμένο εξάρτημα. Αυτό μόνο ρίχνει την πίεση.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Για πότισμα με μπεκ δε χρειάζεται το συγκεκριμένο εξάρτημα. Αυτό μόνο ρίχνει την πίεση.
Με έχει ταλαιπωρήσει και μένα πολύ το πότισμα του κήπου. Οι κηπουροί είναι λίγο άρπα-κόλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom