NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Εδώ ο άλλος θέλει να είναι μπαοκ
Οποιος ειναι ΠΑΟΚ σας γαμαει!Εδώ ο άλλος θέλει να είναι μπαοκ
Νικ ποτε θα σοβαρευτεις δεν ξερω...εχουμε και μια ξαδερφη να σε δωκουμε φευγω παω να περιπλανηθω στην βροχη.Γεια σας
λοιπον αυτο με τα κωλομαγουλα θα το καμω και εγω
Δεν ειναι Κυπρια. Απ το Παγκρατι ειναι.Στην Κύπρο;
παω να βαλω ενα παπουτσι πυθωνα και παω για καμακι σε ψοφιες
Δεν ειναι Κυπρια. Απ το Παγκρατι ειναι.
Καλησπερα παιδακια.
Τωρα που ειπες για καμακι, απο τωρα ως τις 15 Ιουλιου, τα νησια ειναι παραδεισος για τους μιλφακιδες. Πλακωνουν ολες οι μιλφαρες με τις φιλες τους και τα παιδια τους, χωρις ανδρες, για διακοπες. Απαραιτητη προυποθεση να μην εισαι παντρεμενος, οπως εγωπαω να βαλω ενα παπουτσι πυθωνα και παω για καμακι σε ψοφιες
Ηταν μια κυπρια που βγαιναμε και με λεει θελεις να με παρεις και απ το κωλο,της ειπα οχι και εφυγε.
Το ξερω. Αλλα κοντευει να γινει σλογκαν οταν αναφερονται οι λεξεις Κυπρος, Κυπριος, ΚυπριαΤου κ. saul είναι από το Παγκράτι.
Ο λόγος έγινε για τους gays στο Brighton και στο Γκάζι.
η να εχεις φιδισιο παπουτσι και να πουλας φιδιαΤωρα που ειπες για καμακι, απο τωρα ως τις 15 Ιουλιου, τα νησια ειναι παραδεισος για τους μιλφακιδες. Πλακωνουν ολες οι μιλφαρες με τις φιλες τους και τα παιδια τους, χωρις ανδρες, για διακοπες. Απαραιτητη προυποθεση να μην εισαι παντρεμενος, οπως εγω
Το ξερω. Αλλα κοντευει να γινει σλογκαν οταν αναφερονται οι λεξεις Κυπρος, Κυπριος, Κυπρια
Τωρα που ειπες για καμακι, απο τωρα ως τις 15 Ιουλιου, τα νησια ειναι παραδεισος για τους μιλφακιδες. Πλακωνουν ολες οι μιλφαρες με τις φιλες τους και τα παιδια τους, χωρις ανδρες, για διακοπες. Απαραιτητη προυποθεση να μην εισαι παντρεμενος, οπως εγω