blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.657
- Πόντοι
- 26.096
όχι, καθόλου....
Το πιάσαμε ...
όχι, καθόλου....
τι σκεση εχεις ο λακης . ο λακης ειναι η προσωοικη μου διασκεδαση. τον γλενταω φυσικα και τον καλεσα.
το οτι εσυ εζησες και ειχες γκομενες που βρωμουσε το μουνι τους θα επρεπε να σε προβληματιζει
εσενα και να μοσχοβολαγε το μουνι σου δεν βρεθηκε κανενας διπλα να το μυρισειτι σκεση εχεις ο λακης . ο λακης ειναι η προσωοικη μου διασκεδαση. τον γλενταω φυσικα και τον καλεσα.
το οτι εσυ εζησες και ειχες γκομενες που βρωμουσε το μουνι τους θα επρεπε να σε προβληματιζει
βρηκαν κοινο τοπο στις βρωμομουνες γκομενες τουςέχω μια απορία, ο Άγιος και ο Λάκης δεν είχαν δώσει ραντεβού θανάτου κάποτε?
τώρα βλέπω διαλόγους πολιτισμένους και σε κάποιες περιπτώσεις να συμφωνούν (εκτός αν καταλαβαίνω λάθος...).
πως γίνεται αυτό? το νήμα μας ενώνει όλους τελικά?
σ'ωραια!! λεγε τωρα κανα ωραιο να ανεβασοεσυ αρραβωνιαστηκες και κανεις τον τι τζει σε σχολεια;
Το πιάσαμε ...
μαθεύτηκε η ιστορία μου...
έχει χαζέψει ο κόσμος με το γεγονός και κανείς δεν πιστεύει ότι φταίει μόνο ένας. ;)
μοσχοβολάει γιασεμι, λεβανδα φρεσκαδα και πρασινο μηλο, ειναι γλυκο σαν μελι και ζεστο σαν μεσημέρι καλοκαιριουεσενα και να μοσχοβολαγε το μουνι σου δεν βρεθηκε κανενας διπλα να το μυρισει
και αδειο σαν ραφι απο σουπερ μαρκετ λιγο μετα το τσερνομπιλμοσχοβολάει γιασεμι, λεβανδα φρεσκαδα και πρασινο μηλο, ειναι γλυκο σαν μελι και ζεστο σαν μεσημέρι καλοκαιριου
Το πιάσαμε ...
αν αρχισεις να θυμασαι και σκηνές απο το δευτερο παγκόσμιο να ανησυχήσεις..και αδειο σαν ραφι απο σουπερ μαρκετ λιγο μετα το τσερνομπιλ
ωραια μυρισες το μοσχοβολημενο σου μουνι καιρος να μυρισεις και τον κρινο οσο ειναι καιρος ακομααν αρχισεις να θυμασαι και σκηνές απο το δευτερο παγκόσμιο να ανησυχήσεις..
Τι ειναι αυτο εγω βασικα ψαχνω κατι σχετικα προσφατο να ειναι και λιγο εμπορικο,ξερεις σαν αυτα που ειναι ψηλα στα τσατ, δεν μ'ενδιαφερει αν ειναι ροκ η μπαλαντα η κατι αλλο..