blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.666
- Πόντοι
- 26.096
Ακούω!
Ε, ειναι κριμα κοριτσι πραμμα να ακους τετοια και να φανταζεσαι διαφορα........
αν βρειτε παπουτσι με φολιδες απο ψαρι (κατα προτιμηση σφυριδα) το αγοραζω οσο οσο λεει πεφτουν οσοι θελουν το μουνι να βρωμαει ψαριλα
ας μην μιληκω....
Υ.Γ θα κανουν δημοψηφισμα για αναθεωρηση συνταγματοθ;
τωρα μου θυμησες το ΄38 που ημουν στο Μόναχο με τον βασιλόφρωνα ως κατάσκοποι. τοτε αν θυμαστε υπογράφηκε η γνωστη σε ολους συμφωνα του μοναχουΝα προτιμήσετε βρακί από φολίδες για να βρωμάει ψαρίλα το μουνί σας. Με τα παπούτσια θα βρωμάνε ψαρίλα τα πόδια σας.
κριμα γιατι ηθελα να υπαγω ταξιδακι..Το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου, βάζοντας στην… εξίσωση μία πολύ σημαντική παράμετρο.
Ο εκδότης της Real News υπενθύμισε πως το 2011 όταν υπήρξε ανάλογη συζήτηση επί κυβερνήσεων, Γιώργου Παπανδρέου, ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε γράψει άρθρο στην Καθημερινή, με το οποίο απέρριπτε κάθετα το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέφερε πως κάτι τέτοιο θα ήταν αντισυνταγματικό και πως ο τρόπος για αναθεώρηση του Συντάγματος είναι πολύ συγκεκριμένος.
κριμα γιατι ηθελα να υπαγω ταξιδακι..
Χτύπησε δίσκος Νικ; Τα καταχωρεί σε βάση δεδομένων η εφαρμογή;
τροφοδοσία ήταν, το πήρα
4 διαφορετικές βάσεις από 4 προγράμματα
όλα γουδυ
Νικοτρίβη οι ΜΥΦ οδεύουν προς κατάργηση? Για το έτος 2015 προθεσμία είναι το Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλά, αλλά ακούγεται ότι μάλλον θα τις καταργήσουν. Εσείς του χώρου τι ακούτε?
ολα γουδυ; δηλαδη ζει ακομα..τροφοδοσία ήταν, το πήρα
4 διαφορετικές βάσεις από 4 προγράμματα
όλα γουδυ
Θα μου κανεις την φορολογικη μου δηλωση;έχει βγει νέα διάταξη
του 2015 Σεμπτέμβρη
από το επόμενο ετήσιες μέχρι 30/4
ολα γουδυ; δηλαδη ζει ακομα..
Θα μου κανεις την φορολογικη μου δηλωση;
ερι ειδες που η αλητισα ειπε οτι δεν με χονευει κ ειμαι ανωμαλος
Για τσαμπα ελεγα ρε μαν.αν είναι να κάνεις παζάρια σαν αυτήν στο ψαξοβιβλιο χθες.........όχι
αφου θα φαει πουτσο κουβερ μαλλονπαιδιά η Έρη θέλει να έρθει να της κάνω δήλωση, τι να την χρεώσω?