erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δηλωνω υποταγη και πιστη στο συζυγο αλλα αυτα τα κουσουρια με το βασιλια να τα λεμε παιδιαέτσι μιλάνε στον σύζυγο???
δηλωνω υποταγη και πιστη στο συζυγο αλλα αυτα τα κουσουρια με το βασιλια να τα λεμε παιδιαέτσι μιλάνε στον σύζυγο???
προς τον αντιθενη
αντισθενη γαμιεσαι που εδιωξες το ζιγκ δεν εισαι 15 χρονων να φερεσαι σαν νευρισμενο εφηβακι που στην ειπε το αλλο παιδακι. και να με μπαναρεις αλλο που δεν θελω οποτε μην μασσησεις (θα χαρουν και τα σκουλικια που μαζευεις εδω τυπου λακη και πουτσαρα καντους ευτυχισμενους... δεν εχουν αλλο καημο )
Nαι,αλλα σε εχω και σενα Βασιλισσαδηλωνω υποταγη και πιστη στο συζυγο αλλα αυτα τα κουσουρια με το βασιλια να τα λεμε παιδια
προς τον αντιθενη
αντισθενη γαμιεσαι που εδιωξες το ζιγκ δεν εισαι 15 χρονων να φερεσαι σαν νευρισμενο εφηβακι που στην ειπε το αλλο παιδακι. και να με μπαναρεις αλλο που δεν θελω οποτε μην μασσησεις (θα χαρουν και τα σκουλικια που μαζευεις εδω τυπου λακη και πουτσαρα καντους ευτυχισμενους... δεν εχουν αλλο καημο )
ιδεα για παραφρονες ..O Λάκης είναι ιδέα.
γεια σου πουλι διαφωνεις;
αισθανομαι τυχερος που δεν γνωριζομαστεεσύ τι μου κάνεις με τα γυαλακια στυλ και καλα υποννοούμενο; γνωριζόμαστε
ιδεα για παραφρονες ..
αισθανομαι τυχερος που δεν γνωριζομαστε
Μια όαση σίγουρα, αν όχι δυο.. Η διάμετρος κοιλιάς του του λογικά θα ξεπερνά την όασηΟ Λάκης είναι μια όαση βαρβατίλλας μέσα στην έρημο των μετροσέξουαλ & των πουστροκωλομπαράδων.
γιατι το λες αυτο εχω αναγκη απο νταβατζηδες ειναι η γνωμη σου?Ενώ αν ήμουν νταβατζής θα είχες σπεύσει να με γνωρίσεις και θα αισθανόσουν τυχερός
μη του λες τετοια και τη βλεπει αντρα μετα το κατακαημενο ρεΟ Λάκης είναι μια όαση βαρβατίλλας μέσα στην έρημο των μετροσέξουαλ & των πουστροκωλομπαράδων.
Μια όαση σίγουρα, αν όχι δυο.. Η διάμετρος κοιλιάς του του λογικά θα ξεπερνά την όαση
εχω κληρονομικό χάρισμαγιατι το λες αυτο εχω αναγκη απο νταβατζηδες ειναι η γνωμη σου?
για τους χοντρους οχι. Για τους χοντρούς που το παιζουν γαμιάδες αντρακλες με ρατσισμο σε καθε μορφη υπαρξης εκτος του εαυτού τους ειμαι απλά λιγάκι αρνητική..Διακρίνω έναν υφέρποντα ρατσισμό για τους χοντρούς παλιορατσίστρια;
το κακο ειναι ομως οτι δεν εισαι γαμευσιμηεχω κληρονομικό χάρισμα
το κακο ειναι ομως οτι δεν εισαι γαμευσιμη