erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τα εχω παρει με την αποπομπη ζιγκ και θα την πληρωσουν τα αναδρα @@ που μπηκαν το βραδυ να μας πουλησουν αντριλικι..το κλιμακούμενης έντασης φόρτωμα της erinal
Τα εχω παρει με την αποπομπη ζιγκ και θα την πληρωσουν τα αναδρα @@ που μπηκαν το βραδυ να μας πουλησουν αντριλικι..το κλιμακούμενης έντασης φόρτωμα της erinal
Τα εχω παρει με την αποπομπη ζιγκ και θα την πληρωσουν τα αναδρα @@ που μπηκαν το βραδυ να μας πουλησουν αντριλικι..
4 χρονια φυλακές Διαβατά και στο αποφυλακιστήριο φανταζεις σαν να εισαι σμιλεμένη απο τον Φειδία
ο νικ ειναι ωραιος εχει και μεγαλη πουτσα. τι μου λες..
και όχι μόνο ...ευτυχώς π υπάρχει τ νήμα των παπουλιδών κ μαζευόμαστε όλοι οι άσχημοι <3 <3
Πρόσεξε Νικ μη στα στείλει, έχει νεύρα σήμερα ...Έρη εκείνο το 10ευρω εμβασματάκι δεν είν κακό
να στείλω IBAN?
κοιτα για τον μπραμπ και τις επιλογες του εχει να μιλαει ο ΧΥΤΑ ανω λιοσιων.. τι να μας πειμε αυτό δεν στράβωσες Έρη?
τον πούστη είναι πολύ καλός.... το χιούμορ του σκοτώνει ελέφαντα
μαλλον το κοπελακι αρεσκεται σε φον καιζερςδεν έχει μάτια γι΄άλλον
Μπλιζ, μόνο Μπλιζ
Μπα; σου ηρθε ορεξη για γαμησα; θα τα στειλω στο αστατο που ειναι θεσμικος επενδυτηςΈρη εκείνο το 10ευρω εμβασματάκι δεν είν κακό
να στείλω IBAN?
εχω καλυτερη ιδεα.. δεν θα του τα στείλω να του τα κολλησω την μαπα και θα του πω απο εμενα μανα μου για να πας να γαμησεις χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα αμα πια εδω μεσανες... γιναμε ολοι γαμηκουλεςΠρόσεξε Νικ μη στα στείλει, έχει νεύρα σήμερα ...
Σου τα 'πα Νικ ...εχω καλυτερη ιδεα.. δεν θα του τα στείλω να του τα κολλησω την μαπα και θα του πω απο εμενα μανα μου για να πας να γαμησεις χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα αμα πια εδω μεσανες... γιναμε ολοι γαμηκουλες
Σου τα 'πα Νικ ...
Μπα; σου ηρθε ορεξη για γαμησα; θα τα στειλω στο αστατο που ειναι θεσμικος επενδυτης
Ευτυχως που δεν εχω ιντερνετ τα βραδια, γιατι δεν ξερω τι μαλακιες θα εγραφα. Ειχαμε αφησει και τον Τομα να τα βγαλει περα μονος του. Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι ορισμενοι γαμικουλες πουτσαραδες προσπαθουν να δειξουν τον ανδρισμο τους σε ενα θρεντ μικροτσουτσουνων. >
καλημερα παιδακια.