blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
γεια σου πριγκηπα
Υ.Γ ΠΑΡΤΑ ΦΙΛΗ
για τους χοντρους οχι. Για τους χοντρούς που το παιζουν γαμιάδες αντρακλες με ρατσισμο σε καθε μορφη υπαρξης εκτος του εαυτού τους ειμαι απλά λιγάκι αρνητική..
το κακο ειναι οτι με θελεις κολασμεναΤο καλό είναι ότι σε γράφω στα @@ του βασιλόφρωνα
τον εκανε μπαν ετσι στα καλα καθουμενα και οκ εχει θεματ μαζι του αλλα τοσο καιρο δεν τον ειχε δει; τωρα τι επαθε εκνευριστηκε σαν τα μωρα με τον ζιγκ επειδη ειπε οτι θα παει για μπανιο; η τσαντιστηκε για το τζιελ; οτι και να ειναι δεν δικαιολογειταιερι επειδη ελειπα 3-4 μερες στο παλαιο φαληρο και το φλοισβο παιρνοντας ματι γριες αλλοδαπες που εκαναν μπανιο και λιαζονταν τοπλες στα ραδιενεργα νερα του αργοσαρωνικου, πες μου λιγο τι εγινε με ζιγκ και βριζεις τον αντισθενη;
Oχι Πριγκηψ ,Αυτοκρατωργεια σου πριγκηπα
Υ.Γ ΠΑΡΤΑ ΦΙΛΗ
σε ενδειξη διαμαρτυριας μπορεις να σηκωθεις να παρεις τον μπουλοτον εκανε μπαν ετσι στα καλα καθουμενα και οκ εχει θεματ μαζι του αλλα τοσο καιρο δεν τον ειχε δει; τωρα τι επαθε εκνευριστηκε σαν τα μωρα με τον ζιγκ επειδη ειπε οτι θα παει για μπανιο; η τσαντιστηκε για το τζιελ; οτι και να ειναι δεν δικαιολογειται
Ο ντοπα είναι ο μοναδικός με τον οποίο έχω κοινά στοιχείαΣκεφτείτε όμως, ότι έτσι οπώς τον περιγράφετε, έχετε κοινά στοιχεία αφού μας έχετε πολλάκις ενημερώσει, ότι δεν χωνεύετε κανέναν και ούτε καν τα άντερά σας.
σε ενδειξη διαμαρτυριας μπορεις να σηκωθεις να παρεις τον μπουλο
Τι θα έλεγε η τροφός του;Oχι Πριγκηψ ,Αυτοκρατωρ
το κακο ειναι οτι με θελεις κολασμενα
αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα του μακαριτηΛεω να παω για μπανακι πριν πλακωσουν οι καφροι. Θα σας δω μετα.
Φρονιμα ε
Ο ντοπα είναι ο μοναδικός με τον οποίο έχω κοινά στοιχεία
δεν τον θελει ο παλιοαντισθενηςαυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα του μακαριτη
δε φαινεται καποιο κοκκινισμα η σημειωση οπως γινεται συνηθως στους μπανιαρισμενους
φαινεται πως ο αντι χτυπησε σαν κομπρα αυτη τη φορα
ηταν πιο χειμαρρωδης κι απο εμετος μεθυσμενου
μην απελπιζεσαι ομως
ο ζιγκ θα βρει τροπο να ξαναμπει εδω
επιβιωνει πιο πολυ κι απο τις κατσαριδες
για τους χοντρους οχι. Για τους χοντρούς που το παιζουν γαμιάδες αντρακλες με ρατσισμο σε καθε μορφη υπαρξης εκτος του εαυτού τους ειμαι απλά λιγάκι αρνητική..
Ναι έχουμε γεμίσει αλβανους κ γυφτους αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ