P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Αυτό το χρώμα στα νύχια? Γιατί?
τι χρωμα θελεις?
Αυτό το χρώμα στα νύχια? Γιατί?
ενταξει φτάνουν οι πατούσες μην παρασυρθείς και βάλεις κατι παραπάνωεδω κανουν ηλιοθεραπεια
ενταξει φτάνουν οι πατούσες μην παρασυρθείς και βάλεις κατι παραπάνω
Κάτι πιο θηλυκό ρε κοπέλα μου. Κόκκινο ας πούμε. Τι σκατά έχετε πάθει και κάνετε τα χέρια και τα πόδια σας τόσο ντεκαβλέ? Σχεδια, χρυσόσκονές, την Αρτα και τα Γιάννενα.τι χρωμα θελεις?
η ρετσίνα ειναι πιασμενη εχουμε όμως ενα αλλο στοκ να σου δώσουμεΓουστάρω Ρετσίνα με τρέλλα Ο ντόπα δεν μου κάθεται
Την έχει δει κανείς? Λέει κάτι?η ρετσίνα ειναι πιασμενη εχουμε όμως ενα αλλο στοκ να σου δώσουμε
τυπε σκέφτεσαι να κανεις το απονενοημένο διάβημα ;Την έχει δει κανείς? Λέει κάτι?
Κάτι πιο θηλυκό ρε κοπέλα μου. Κόκκινο ας πούμε. Τι σκατά έχετε πάθει και κάνετε τα χέρια και τα πόδια σας τόσο ντεκαβλέ? Σχεδια, χρυσόσκονές, την Αρτα και τα Γιάννενα.
Όχι λες?τυπε σκέφτεσαι να κανεις το απονενοημένο διάβημα ;
αστα στο φυσικό σου το μαύροτο κοκκινο ειναι πασε, αν περιμενεις να δεις κοκκινα νυχια για να φτιαχτειςς, αντε γεια!
Το τι αρέσει σ΄ εσάς επειδή η κάθε νυχοτέχνης σας λέει ότι είναι στη μόδα, δε σημαίνει ότι καβλώνει κι έναν άντρα. Η εικόνα δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Εχει να κάνει με την αισθητική. Εγώ απλά ρώτησα. Γιατί το είχα απορία.το κοκκινο ειναι πασε, αν περιμενεις να δεις κοκκινα νυχια για να φτιαχτειςς, αντε γεια!
Το τι αρέσει σ΄ εσάς επειδή η κάθε νυχοτέχνης σας λέει ότι είναι στη μόδα, δε σημαίνει ότι καβλώνει κι έναν άντρα. Η εικόνα δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Εχει να κάνει με την αισθητική. Εγώ απλά ρώτησα. Γιατί το είχα απορία.
Αυτό μάλιστα. Βέβαια δεν ξέρω που είναι ο μπραμπ για τα λοιπαγια να μη παραπονιεσαι εψαξα στο αρχειο
για να μη παραπονιεσαι εψαξα στο αρχειο
4 χρονια φυλακές Διαβατά και στο αποφυλακιστήριο φανταζεις σαν να εισαι σμιλεμένη απο τον Φειδίαγια να μη παραπονιεσαι εψαξα στο αρχειο
Καλησπέρα Ιωάννη. Είμαι η Ρετσίνα.Την έχει δει κανείς? Λέει κάτι?
Ρετσίνα :-* Επιτέλους. Είχα την ελπίδα ότι θα σε πετυχαίνα. :-*Καλησπέρα Ιωάννη. Είμαι η Ρετσίνα.