διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Tί λές;Ψικακος; Αυτος ειναι ένας μανιατης μούτρο παλιό της 7
αν θυμάμαι καλα ηταν κι απο τους κατηγορούμενους της Παιανίας Βασίλη νομιζω τον λένεTί λές;
Που επρεπε να κλεισουνν ολοι οι σφ του παο και του ολυμπιακου και να μπουνε μεσα αυτοι που το κανανε..και τελικα δεν εγινε τιποτα.Ελλας η χωρα τις μλκαν θυμάμαι καλα ηταν κι απο τους κατηγορούμενους της Παιανίας
Μαν αλλο πιασιματα αλλο μπετατζοστυλ :SΚαι τι θες καμια κοκαλιαρα! :o γυναικα χωρις πιασιματα,δρομος χωρις σηματα.
γιατι ρε φοβασαι της γυναικες αυτες ειναι που τρωνε ξυλο και δεν χορταινουνΜαν αλλο πιασιματα αλλο μπετατζοστυλ :S
μαν σορρυ αλλα δεν ψηνομαι για αρσιβαρηστριεςγιατι ρε φοβασαι της γυναικες αυτες ειναι που τρωνε ξυλο και δεν χορταινουν
πας καθολου θεατρο στο νησι?μπανανία εντελως ειστε
Ετσι..............Οι γυναικεs πρεπει ναναι γατουλεsμαν σορρυ αλλα δεν ψηνομαι για αρσιβαρηστριες
δεν ειμαι νησιπας καθολου θεατρο στο νησι?
Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουνα Και είναι και μία που τη γουστάρω αλλά δεν την πετυχαίνω ποτέ :SΠου ειναι οι πουτάνες του νήματος να ζήσουν το μύθο της μοιραίας
μιλα ανοιχτά θες να γαμησεις τον ντόπα ;Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουνα Και είναι και μία που τη γουστάρω αλλά δεν την πετυχαίνω ποτέ :S
Γουστάρω Ρετσίνα με τρέλλα Ο ντόπα δεν μου κάθεταιμιλα ανοιχτά θες να γαμησεις τον ντόπα ;
Eχουμε τετοια πραγματα εδω?????Που ειναι οι πουτάνες του νήματος να ζήσουν το μύθο της μοιραίας
Που ειναι οι πουτάνες του νήματος να ζήσουν το μύθο της μοιραίας
Αυτό το χρώμα στα νύχια? Γιατί?εδω κανουν ηλιοθεραπεια