raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
παρε και την καθηγητρια, να ρθω και γω...σιγα μην παρω το μπλιζ . ο μπλιζ δεν με πηγε ουτε μια φορα για μπακαλιαρο. τον συζυγο και θα περασουμε χαρμα
παρε και την καθηγητρια, να ρθω και γω...σιγα μην παρω το μπλιζ . ο μπλιζ δεν με πηγε ουτε μια φορα για μπακαλιαρο. τον συζυγο και θα περασουμε χαρμα
παρε και την καθηγητρια, να ρθω και γω...
εσυ εισαι ικανος να ζητησεις απο τους γονεις της να σου γνωριζουν καμια γκομενα δεν θα εχω μουτραθα μου γνωρίσεις την καθηγητρια?
γιατι;Για ψάρι σχάρας θα πάμε, όχι για μπακαλιάρο τηγανητό ...
αυτο το διαστημα η κουζινα εκλεισε για τους καλοκαιρινους μηνες. τρωμε ακριδες και ναι εδω μεσα ολοι θα διδεται αναφορα.
επισημη εχει γκομενα ψαχνει..να τα λεμε και αυταΣεις έχετε γκόμενα...
διδετε το πεθανα
Γι αυτο δεν εχεις φιλους. Γιατι κοιτας να τους φας τις γκομενεςπαρε και την καθηγητρια, να ρθω και γω...
αυτο που το πας...Γι αυτο δεν εχεις φιλους. Γιατι κοιτας να τους φας τις γκομενες
Γι αυτο δεν εχεις φιλους. Γιατι κοιτας να τους φας τις γκομενες
επισημη εχει γκομενα ψαχνει..να τα λεμε και αυτα
μπορει να μην είμαι γιος σιδερα με χερια ηφαιστου, όπως ο λακης , αλλα είμαι μπερμπάντης και γω..τι να κανουμε...εσυ εισαι ικανος να ζητησεις απο τους γονεις της να σου γνωριζουν καμια γκομενα δεν θα εχω μουτρα
τα κουνουπια φοβουνται οπως ολα τα ζωαΚαλά κάνετε και το διευκρινίζετε, κυρία.
Εμάς μόνο θηλυκά κουνούπια μας πλησιάζουν και αυτός θέλει και άλλες ...
ελευθερη δεν είναι η καθηγητρια?Γι αυτο δεν εχεις φιλους. Γιατι κοιτας να τους φας τις γκομενες
δεν σε πιστευω και η καθηγητρια πλεον θα δοθει στον βλουβλου που δεν λεει κουβενδα και ειναι κυριος και δεν ζητησε και τιποτα και προτεινε και μπακαλιαρουςμπορει να μην είμαι γιος σιδερα με χερια ηφαιστου, όπως ο λακης , αλλα είμαι μπερμπάντης και γω..τι να κανουμε...
αλλα αν η καθηγητρια είναι σπαθι, θα είμαι κυριος με κ κεφαλαιο...
Μη κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Εχεις απλωσει διχτυα παντου, και σε εχουν παρει ολοι απο φοβοελευθερη δεν είναι η καθηγητρια?
oποιος φαει την μουναρα την καθηγητρια, θα τον μισω θανάσιμα μεχρι να πεθανει, να ξες....δεν σε πιστευω και η καθηγητρια πλεον θα δοθει στον βλουβλου που δεν λεει κουβενδα και ειναι κυριος και δεν ζητησε και τιποτα και προτεινε και μπακαλιαρους