blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
εχεις δικιο... :-
τι να καμω?λες να χωρισω?
Να μας γνωρίσετε την πεθερά σας.
Ίσως έτσι παύσει να σας καταπιέζει.
εχεις δικιο... :-
http://[URL unfurl="true"]www.kamarinia.gr/sites/default/files/imagecache/article_main/article/2012_02/paok-kerkifa-tottenham-white-hart-lane.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σάββατο βράδυ έτρωγα Μικρολίμανο. Μου έπεσε κάτω ένας γαύρος. Όλη η ταβέρνα όρθιοι: πέναλτυ, πέναλτυ ...
με την πεθερα δεν εχω πρόβλημα...Να μας γνωρίσετε την πεθερά σας.
Ίσως έτσι παύσει να σας καταπιέζει.
το τι εκτιμηση χαιρει ο καθενας απο εμενα το γνωριζει ο ιδιος δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζω σε αλλους ποσο μαλλον οταν δεν εχει καμια σημασιαπες μια κουβεντα ρε λαμογιο εγω ας ειμαι καθικι κι ας ειναι κορκοδειλια τα δακρυα μου, εσυ ρε παλιοτομαρο γιατι δεν λες τον εκτιμω . αι στα διαλα με συγχύσατε παλι..
οχι να ζησεις δυστυχισμενος και μετα να κλαιγεσαιεχεις δικιο... :-
Σάββατο βράδυ έτρωγα Μικρολίμανο. Μου έπεσε κάτω ένας γαύρος. Όλη η ταβέρνα όρθιοι: πέναλτυ, πέναλτυ ...
εγω δεν εχω φιλουςτο τι εκτιμηση χαιρει ο καθενας απο εμενα το γνωριζει ο ιδιος δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζω σε αλλους ποσο μαλλον οταν δεν εχει καμια σημασια
Ήταν πριν από πολύ καιρό ομορφιά μου. Θα ανέβω σύντομα. Πάρε το σύζυγο σου και το Μπλιζ κι ελάτε. Είστε καλεσμένοι μου.με ποιον; με ποια; και εμενα γιατι δεν με ειπες; σου ειπαν οτι ειμαι καμιά απο αυτες που δεν τρωγουν σκορδα και μπακαλιαρους και παπατες? γιατι βλουβλου;
θα μου γνωρίσεις την καθηγητρια?οχι να ζησεις δυστυχισμενος και μετα να κλαιγεσαι
με την πεθερα δεν εχω πρόβλημα...
αι γαμησου πια αν δεν λες τι νοιωθεις που το ξερει τον παιρνεις τηλ και του λες ζιγκ σε εκτιμω;το τι εκτιμηση χαιρει ο καθενας απο εμενα το γνωριζει ο ιδιος δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζω σε αλλους ποσο μαλλον οταν δεν εχει καμια σημασια
να αισθανεσαι ευλογημενος ;)εγω δεν εχω φιλους
εγω δεν εχω φιλους
Εχεις τον Ντοπα. Και ας τον βριζειςεγω δεν εχω φιλους
θα δωσω αναφορα τι κανω? τραβα στην κουζινα σου μικροι μεγαλοι στον ιδιο καφενεαι γαμησου πια αν δεν λες τι νοιωθεις που το ξερει τον παιρνεις τηλ και του λες ζιγκ σε εκτιμω;
Ήταν πριν από πολύ καιρό ομορφιά μου. Θα ανέβω σύντομα. Πάρε το σύζυγο σου και το Μπλιζ κι ελάτε. Είστε καλεσμένοι μου.
σιγα μην παρω το μπλιζ . ο μπλιζ δεν με πηγε ουτε μια φορα για μπακαλιαρο. τον συζυγο και θα περασουμε χαρμαΉταν πριν από πολύ καιρό ομορφιά μου. Θα ανέβω σύντομα. Πάρε το σύζυγο σου και το Μπλιζ κι ελάτε. Είστε καλεσμένοι μου.
αυτο το διαστημα η κουζινα εκλεισε για τους καλοκαιρινους μηνες. τρωμε ακριδες και ναι εδω μεσα ολοι θα διδεται αναφορα.θα δωσω αναφορα τι κανω? τραβα στην κουζινα σου μικροι μεγαλοι στον ιδιο καφενε
Για ψάρι σχάρας θα πάμε, όχι για μπακαλιάρο τηγανητό ...σιγα μην παρω το μπλιζ . ο μπλιζ δεν με πηγε ουτε μια φορα για μπακαλιαρο. τον συζυγο και θα περασουμε χαρμα