Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
d4fdc8b33b821696778d-1428189567.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.kamarinia.gr/sites/default/files/imagecache/article_main/article/2012_02/paok-kerkifa-tottenham-white-hart-lane.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σάββατο βράδυ έτρωγα Μικρολίμανο. Μου έπεσε κάτω ένας γαύρος. Όλη η ταβέρνα όρθιοι: πέναλτυ, πέναλτυ ...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
πες μια κουβεντα ρε λαμογιο εγω ας ειμαι καθικι κι ας ειναι  κορκοδειλια  τα δακρυα μου, εσυ ρε παλιοτομαρο γιατι δεν λες τον εκτιμω . αι στα διαλα με συγχύσατε παλι.. :birdman:
το τι εκτιμηση χαιρει  ο καθενας απο εμενα το γνωριζει ο ιδιος δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζω σε αλλους ποσο μαλλον οταν δεν εχει καμια σημασια  :birdman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
το τι εκτιμηση χαιρει  ο καθενας απο εμενα το γνωριζει ο ιδιος δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζω σε αλλους ποσο μαλλον οταν δεν εχει καμια σημασια  :birdman:
εγω δεν εχω φιλους

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
με ποιον; με ποια; και εμενα γιατι δεν με ειπες; σου ειπαν οτι ειμαι καμιά απο αυτες που δεν τρωγουν σκορδα και μπακαλιαρους και παπατες? γιατι βλουβλου; :headbang:
Ήταν πριν από πολύ καιρό ομορφιά μου. Θα ανέβω σύντομα. Πάρε το σύζυγο σου και το Μπλιζ κι ελάτε. Είστε καλεσμένοι μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το τι εκτιμηση χαιρει  ο καθενας απο εμενα το γνωριζει ο ιδιος δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζω σε αλλους ποσο μαλλον οταν δεν εχει καμια σημασια  :birdman:
αι γαμησου πια αν δεν λες τι νοιωθεις που το ξερει τον παιρνεις τηλ και του λες ζιγκ σε εκτιμω;  :birdman:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
αι γαμησου πια αν δεν λες τι νοιωθεις που το ξερει τον παιρνεις τηλ και του λες ζιγκ σε εκτιμω;  :birdman:
θα δωσω αναφορα τι κανω? τραβα στην κουζινα σου μικροι μεγαλοι στον ιδιο καφενε  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ήταν πριν από πολύ καιρό ομορφιά μου. Θα ανέβω σύντομα. Πάρε το σύζυγο σου και το Μπλιζ κι ελάτε. Είστε καλεσμένοι μου.
σιγα μην παρω το μπλιζ . ο μπλιζ δεν με πηγε ουτε μια φορα για μπακαλιαρο. τον συζυγο και θα περασουμε χαρμα  :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα δωσω αναφορα τι κανω? τραβα στην κουζινα σου μικροι μεγαλοι στον ιδιο καφενε  :birdman:
αυτο το διαστημα η κουζινα εκλεισε για τους καλοκαιρινους μηνες. τρωμε ακριδες  :tooth: και ναι εδω μεσα ολοι θα διδεται αναφορα.  :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
σιγα μην παρω το μπλιζ . ο μπλιζ δεν με πηγε ουτε μια φορα για μπακαλιαρο. τον συζυγο και θα περασουμε χαρμα  :rockon: :rockon:
Για ψάρι σχάρας θα πάμε, όχι για μπακαλιάρο τηγανητό ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom