κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.854
- Πόντοι
- 19.795
Πιανετε πουλια στον αερα. Μονο τον Γουνδι δεν μπορειτε να πιασετεΚατέστη σαφές και είναι προϊόν προφανώς συμβουλών του κ. κωλόγερου!
Πιανετε πουλια στον αερα. Μονο τον Γουνδι δεν μπορειτε να πιασετεΚατέστη σαφές και είναι προϊόν προφανώς συμβουλών του κ. κωλόγερου!
κανενα μπακαλιαρο φαγε με σκορδο πιστευω οτι ζεις αποστειρωμενα και αυτο σε κανει ξενερωτο και μελατονα κουμπωσω κανα χαπι λες?
ναι η εκτιμηση φαινεται στα κροκοδειλια δακρυαναι σε βλεπω υποφερεις
σταματα με το γουνδι εσυ τωρα που καπως το εστρωσαΠιανετε πουλια στον αερα. Μονο τον Γουνδι δεν μπορειτε να πιασετε
Πιανετε πουλια στον αερα. Μονο τον Γουνδι δεν μπορειτε να πιασετε
κανενα μπακαλιαρο φαγε με σκορδο πιστευω οτι ζεις αποστειρωμενα και αυτο σε κανει ξενερωτο και μελατο
πες μια κουβεντα ρε λαμογιο εγω ας ειμαι καθικι κι ας ειναι κορκοδειλια τα δακρυα μου, εσυ ρε παλιοτομαρο γιατι δεν λες τον εκτιμω . αι στα διαλα με συγχύσατε παλι..ναι η εκτιμηση φαινεται στα κροκοδειλια δακρυα
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/diaskedash/2310/article3375784.ece/BINARY/w620/aristos+2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Στη λαδόκολλα! Στα λαδάδικα δεν είναι αυτή η ταβέρνα;
[move]ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΖΙΓΚ ΠΑΛΙΟΑΝΤΙΣΘΕΝΗ [/move
κατω απο τα λαδαδικα του αριστου ειναι εκει στο λιμανι σε ενα στενοΣτη λαδόκολλα! Στα λαδάδικα δεν είναι αυτή η ταβέρνα;
Αν υποψιαστουμε οτι "μπανιαριστικε" ο Γουνδι, θα γινει μακελειο εδω μεσασταματα με το γουνδι εσυ τωρα που καπως το εστρωσα
να βρωμοκοπαω δηλαδή, να μην με πλησιαζει ουτε θηλυκη γατα, αρα αφου δεν θα μου καθεται καμια, τι με νοιαζει το μελατο..σατανικο!!!!κανενα μπακαλιαρο φαγε με σκορδο πιστευω οτι ζεις αποστειρωμενα και αυτο σε κανει ξενερωτο και μελατο
Στη λαδόκολλα! Στα λαδάδικα δεν είναι αυτή η ταβέρνα;
μακελειο θα γινει ετσι κι αλλιωςΑν υποψιαστουμε οτι "μπανιαριστικε" ο Γουνδι, θα γινει μακελειο εδω μεσα
ναι γιατι τωρα σε πλησιαζει..να βρωμοκοπαω δηλαδή, να μην με πλησιαζει ουτε θηλυκη γατα, αρα αφου δεν θα μου καθεται καμια, τι με νοιαζει το μελατο..σατανικο!!!!
Μπράβο, έχω καθίσει, το όνομα δε θυμόμουν.κατω απο τα λαδαδικα του αριστου ειναι εκει στο λιμανι σε ενα στενο
εχεις δικιο... :-ναι γιατι τωρα σε πλησιαζει..
ρε ανθρωπε αφου τελευταιως βαριεσαι και που ζεις οχι να γαμησεις..
με ποιον; με ποια; και εμενα γιατι δεν με ειπες; σου ειπαν οτι ειμαι καμιά απο αυτες που δεν τρωγουν σκορδα και μπακαλιαρους και παπατες? γιατι βλουβλου;Μπράβο, έχω καθίσει, το όνομα δε θυμόμουν.