Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Μήπως είχε άλλο σκοπό;Μα ήδη με κυνηγούσε να με πτύσει σήμερα το πρωί στους διαδρόμους του τοπικού τεμένους της δικαιοσύνης ...
Μήπως είχε άλλο σκοπό;Μα ήδη με κυνηγούσε να με πτύσει σήμερα το πρωί στους διαδρόμους του τοπικού τεμένους της δικαιοσύνης ...
Και καλα το γυρισαν στα βιολογικα,αλλα ξερεις ποσοι αγροτες πανε στον δικο τους γεωπονο και παιρνουν απ τα αλλα τα απαγορευμενα που ξερουν οτι θα κανουν ομως δουλεια γιατι τα βιολογικα δεν κανουν τιποτα στις περισσοτερες περιπτωσης.Εναλλακτικό σενάριο με το παρακάτω φάρμακο , σκοτώνει και τους μαλάκες -χρήσιμο
Άσε που έχει καταργηθεί λόγω τοξικότητας !!
Και καλα το γυρισαν στα βιολογικα,αλλα ξερεις ποσοι αγροτες πανε στον δικο τους γεωπονο και παιρνουν απ τα αλλα τα απαγορευμενα που ξερουν οτι θα κανουν ομως δουλεια γιατι τα βιολογικα δεν κανουν τιποτα στις περισσοτερες περιπτωσης.
Tι εννοεις βιολογικα; Ολοι χημικα χρησιμοποιουν. Απλα μερικα ενα απογορευμενα και αλλα εγκεκριμενα.Και καλα το γυρισαν στα βιολογικα,αλλα ξερεις ποσοι αγροτες πανε στον δικο τους γεωπονο και παιρνουν απ τα αλλα τα απαγορευμενα που ξερουν οτι θα κανουν ομως δουλεια γιατι τα βιολογικα δεν κανουν τιποτα στις περισσοτερες περιπτωσης.
Γιατι εχω την εντυπωση οτι πειραζεις την εριναλ για καποιο λογο που δεν εχω καταλαβει ακομα.
Θα ζητήσω από την κα. Έριναλ να έρθει να κάνει τον ψεκασμό...
Σε στηριζω.
Εχει και βιολογικα,απλα να ξερεις ο'τι τα απαγορευμενα καποτε επιτρεποντουσαν,τωρα βγηκαν καινουργιες εταιριες και θελουν να πουλησουν τα προοιοντα τους και φυσικα το κρατος σαν καλος πελατης τον πολυεθνικον και της καθε εταιριας, τους κανει τα χατηρια.Φυσικα παντα σε βαρος του αγροτη που παιρνει φυτοφαρμακα ακριβοτερα και με λιγοτερη επιτυχια.Tι εννοεις βιολογικα; Ολοι χημικα χρησιμοποιουν. Απλα μερικα ενα απογορευμενα και αλλα εγκεκριμενα.
bliz εναλλακτικά και αυτό !
κανονακι υγραεριου για την απωθηση πουλιων GUARDIAN 2 της Gepaval
ιδανικη συσκευη για δενδροκαλλιεργειες και αγροτικες περιοχες
καλυπτει εκταση 30 - 40 στρεμματων
επαναλαμβανομενος κροτος καθε λεπτο ή καθε μιση ωρα
ρυθμιζομενος κροτος μεγεθους απο 80 εως 120 Ντεσιμπελ
ηλεκρτοστατικης βαφης για αντοχη στα καιρικα φαινομενα
χρησιμοποιειστε το με τον χρονοδιακοπτη για εργονομια
ισπανικης προελευσης της Gepaval
Αναλαμβανω εγω να ερθω με την καραμπινα και να τακτοποιησω το προβλημα σου.
Να το τραβηξουμε και σε βιντεο ομως, να εχω κατι να βλεπω τις δυσκολες νυχτες.
Να το παμε μετα στην Ερι να μας το μαγειρεψει και να μας φιλοξενησει.
Παω να ξαπλαρω καμια ωρα,αντε καλη συνεχεια..και φρονιμα μην πειραζετε την ερη.