blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ντιμεθοέιτ[/size][/size][/size]
Εγγυημένο και κανένα πρόβλημα για το δεντρό
Πως το χρησιμοποιώ; Μπορώ να το αλείψω;
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ντιμεθοέιτ[/size][/size][/size]
θα σε σκοτωσω με τα ιδια μου τα χερια...[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ντιμεθοέιτ[/size][/size][/size]
Για τρυποκάρυδο. Κάθε σοβαρή πρότασις δεκτή!
:o και συ τεκνον βρουτε >Παρε ενα αεροβολο,αρκη να εχεις καλο σημαδι.
αγιε χαχαχαχααχαχχαχαααχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΚάντε του ένα σχεδιάγραμμα, με υποδείξεις για το πως πρέπει να το κρατά, και προς τα που πρέπει να βλέπει η κάνη, γιατί αυτός είναι ικανός να αυτοπυροβοληθεί.
σου έδωσα την καλύτερη λύση !
50 ml (1 1/2 oz) CointreauΠως το χρησιμοποιώ; Μπορώ να το αλείψω;
Θα σας επαναλάβω την αρχική μου πρόταση: Με ξόβεργα συλλαμβάνετε το ιπτάμενο πολυβόλο και μέσα σε κλουβί το παραδίδετε στο φιλόζωο μέλος μας, με την απειλή ότι αν δεν το παραλάβει θα το τηγανίσετε ζωντανό.Άρα μία είναι η λύσις.
Η αρχικώς ανευρεθείσα!
Το αγοράζεις απο κατάστημα με γεωργικά φάρμακα , αγοράζεις μικρή ψεκαστήρα αραιώνεις σε νερό και ψεκάζεις το δέντρο ....μετά είναι όλα έτοιμα !
Θα σας επαναλάβω την αρχική μου πρόταση: Με ξόβεργα συλλαμβάνετε το ιπτάμενο πολυβόλο και μέσα σε κλουβί το παραδίδετε στο φιλόζωο μέλος μας, με την απειλή ότι αν δεν το παραλάβει θα το τηγανίσετε ζωντανό.
Αυτο το ποστ μπορει να λειτουργησει και σαν πειστηριο.Το αγοράζεις απο κατάστημα με γεωργικά φάρμακα , αγοράζεις μικρή ψεκαστήρα αραιώνεις σε νερό και ψεκάζεις το δέντρο ....μετά είναι όλα έτοιμα !
Μπορεί να σας θυμώσει ...Ταριχευμένο θα το προσφέρω για να διατηρηθεί στο γραφείο της ες αεί!
Μα δεν ειπα κατι για σενα :'( με ρωτηκσε κατι που δεν ηξερα και του εδωκα μια αλλη λυση.Εγω φταιω παλι.:o και συ τεκνον βρουτε >
Μπορεί να σας θυμώσει ...
Με το αεροβολο το μονο που θια καταφερει ειναι να αυτογρατσουνιστειΚάντε του ένα σχεδιάγραμμα, με υποδείξεις για το πως πρέπει να το κρατά, και προς τα που πρέπει να βλέπει η κάνη, γιατί αυτός είναι ικανός να αυτοπυροβοληθεί.
Εναλλακτικό σενάριο με το παρακάτω φάρμακο , σκοτώνει και τους μαλάκες -χρήσιμο
Άσε που έχει καταργηθεί λόγω τοξικότητας !!