The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
και σε ηλικια βεβαιως βεβαιως Αγιε τι κάνεις
Καλά ευχαριστώ. Εσείς;
και σε ηλικια βεβαιως βεβαιως Αγιε τι κάνεις
που με παιρνει δηλαδηΑυτα εκει που σε παιρνει, οχι σ'εμενα.
Αντελήφθην. Στίς κριτικές σας οι ημερομηνίες έιναι μούφα.
Λύστε μου όμως μια απορία παρακαλώ.
Ο [size=14pt]"μεσήλιξ"[/size] που αναφέρετε συνεχώς στις κριτικές σας, ποιός είναι;
εγω σερνομαι. Μαλλον οι απεργίες με κουρασανΚαλά ευχαριστώ. Εσείς;
ας ελπίσουμε να τρέμουν τα χέρια σου την κατάλληλη στιγμηΈχετε δίκαιο! Υπερήλιξ πρέπει να γράφω του λοιπού...
Εκει που στα ανταποδιδουν...μι θες και ονοματαπου με παιρνει δηλαδη
εγω σερνομαι. Μαλλον οι απεργίες με κουρασαν
ας ελπίσουμε να τρέμουν τα χέρια σου την κατάλληλη στιγμη
Δεν μας ενδιαφερει κάθε πότε πηδάει. μας ενδιαφερει να μην σκοτωσει το πουλι - γουνδι. Ηδη το πρωι προσπαθησα στα δικαστηρια να τον μεταπεισω επι ματαιω.. μα κανουν τρυπες λεει και τα παρακολουθω διοτι μελετησα οτι τρύπες κάνουν μονο αν ειναι κουφιο το δέντρο και το δικο μου δεν ειναι. Δεν ξέρω τι αλλο να του πω . βοηθησέ με Άγιε
Χαχαχα η αλλη στο φβ με λεει να παμε για καφε.. της λεω να παμε αλλα να ξερεις θα ερθει και η δικια μου μαζι.Με διεγραψε τωρα
Σ'μπλοκο εχω κανει ρε φιλε οχι σε χωραφι...που θες να ξερω,λογικα φυτοφαρμακο σε κορμο δεν θα κανει τιποτα γιατι θα το αποροφησει το δεντρο.Σεις ξέρετε από γεωργικές εργασίες.
Εάν επαλείψουμε κάποιο φυτοφάρμακο σε κορμό δέντρου, το πουλί που πάει να τρυπήσει τον κορμό, θα υπάξει να συναντήσει τον δημιουργό του;
Σ'μπλοκο εχω κανει ρε φιλε οχι σε χωραφι...που θες να ξερω,λογικα φυτοφαρμακο σε κορμο δεν θα κανει τιποτα γιατι θα το αποροφησει το δεντρο.
Παρε ενα αεροβολο,αρκη να εχεις καλο σημαδι.Άρα μία είναι η λύσις.
Η αρχικώς ανευρεθείσα!
Παρε ενα αεροβολο,αρκη να εχεις καλο σημαδι.
Άρα μία είναι η λύσις.
Η αρχικώς ανευρεθείσα!
Για τι πουλι προκειται;Σεις ξέρετε από γεωργικές εργασίες.
Εάν επαλείψουμε κάποιο φυτοφάρμακο σε κορμό δέντρου, το πουλί που πάει να τρυπήσει τον κορμό, θα υπάξει να συναντήσει τον δημιουργό του;
Για τι πουλι προκειται;
Ελπιζω να μην μιλας για κανενος μελος το πουλι.
Κάντε του ένα σχεδιάγραμμα, με υποδείξεις για το πως πρέπει να το κρατά, και προς τα που πρέπει να βλέπει η κάνη, γιατί αυτός είναι ικανός να αυτοπυροβοληθεί.
θα καταστρεψει και το φυτο στο τελοςΣ'μπλοκο εχω κανει ρε φιλε οχι σε χωραφι...που θες να ξερω,λογικα φυτοφαρμακο σε κορμο δεν θα κανει τιποτα γιατι θα το αποροφησει το δεντρο.