brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
η πρωτη που καταφερε να τον κανει να χυσειΈχετε πρόβλημα αυτοπεποίθησης;
Η πρώτη σας πεολειχία ήτο;
η πρωτη που καταφερε να τον κανει να χυσειΈχετε πρόβλημα αυτοπεποίθησης;
Έχετε πρόβλημα αυτοπεποίθησης;
η πενταγιοτισσα τους ρωταει ολους εκεινη την ωρα ?
Α καλα,ξερεις γιατι το λες αυτο γιατι νομιζεις οτι τον ξερεις και θελεις και συ λιγο απ την δοξα που ειχε, αυτος και ολοι οι επωνυμοι δεν ειναι τιποτε παραπανω για εμας απο εναν αγνωστο ανθρωπο που σε βαρος αλλων ανθρωπων εκανε δοξα και λεφτα.Γιατι να ξερεις κανενας δεν φτανει ψηλα χωρις να κανει λαμογιες και αλλα στην ζωη του. ;)
Της αρέσει η συζήτηση φαίνεται... Αλλά πείτε μου, πως μπορεί να τους θέτει ερωτήματα, ενώ είναι μπουκωμένη;
Μήπως τα φαντάζεται ή ο άραψ είναι και αυτός μικροτσούτουνος...
Τις προηγούμενες πεολειχίες σας, κυρία, τις κάνατε εις βωβούς, που δεν μπορούσαν να σας διορθώσουν ή να σας ζητήσουν πράγματα;
το ερωτημα το εθεσα σημερα
Ρε συ Βικινγκ, αυτο που γραφεις ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. Και εγω μπορει να διαφωνω σε καποια πραγματα με τον Ζιγκ, ειδικα στις αποψεις του για το ρατσισμο, και τη καθαροτητα του εθνους αλλα παντοτε θα κατσω να διαβασω προσεκτικα αυτα που γραφει.Παω να φαω φακες τωρα,σιγα μην κατσω να διαβασω ολα αυτα που εγραψες,τοσα δεν διαβαζω εδω μεσα σε δεκα μερες
συνηθως δεν τελειωναν στο στομα μου ;)
Ο Άραψ τι εδήλωσε μετά την πεολειχία; Εξεδήλωσε ευαρέσκεια;
Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο.
Το άλλο είναι μήπως ο έγχρωμος φίλος της [ niger ] είναι αποκύημα της δικής της φαιάς ουσίας...
Τίνι τρόπω ετελείωναν;
συνηθως δεν τελειωναν στο στομα μου ;)
it was great, μου ειπε
γίνατε, βλέπω, πάλι, μια ωραία ατμόσφαιρα...
Τίνι τρόπω ετελείωναν;
Καμια ζηλοφθονια στο θεμα να πατησω τον συναθρωπο μου για να φτασω ψηλα η να κανω λεφτα.Ποτε δεν το εκανα αν και με δωθηκαν αρκετες ευκαιριες,αλλοι βεβαια τις αρπαξαν αμεσως και τωρα νομιζουν οτι κανανε κατι στην ζωη τους.Θα ερθει ομως η ωρα που θα γκρεμιστει οτι εχτισαν με κλεψιμο και απατες.Εγω εμαθα απ τους δικους μου καλυτερα με δυο δραχμες στο χερι και καθαρο κουτελο, παρα κλεφτης και λαμογιο με πολλα λεφτα. Αυτα,παω να κοιμηθω καλο μεσημερι.Η κλασική ατάκα δικαιολογίας-ζηλοφθονίας, των απανταχού αποτυχημένων.
βαλε τη φαντασια σου να δουλεψει!