blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Στον ύπνο της
Είναι ένα σοβαρό δυνητικό ενδεχόμενο, κύριε!
Στον ύπνο της
Εις αυτήν την περίπτωσιν φρονώ ότι το ερώτημά σας καθίσταται ανακόλουθον!
Διορθώστε με εάν σφάλλω.
Στον ύπνο της
αν και με δωθηκαν αρκετες ευκαιριες,
Προφανώς ομιλείτε εξ ιδίων.
Παρόλα αυτά δεν θα ακολουθήσω τον ολισθηρό δρόμο των προσβολών αλλά θα επιμείνω να μου πείτε τίνι τρόπω ετελείωναν και αφού μου απαντήσετε, θα σας συμβουλεύσω.
Αγαπάμε Άλεξ!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Αγαπη μονο Μπλιζ
Στον ύπνο της
σφαλλεται! εγω ρωτησα τι ειναι ορθοτερο κατα τη διαρκεια της πραξης ..να σταματαμε η να συνεχιζουμε! αυτο ηταν το ερωτημα μ φιλατατε
συνηθως τελειωναν οπουδηποτε αλλου εκτος απτο στομα
Εμφανίζεσθε ως ανεπίδεκτη μορφώσεως και πιθανώς στερουμένη εμπειριών, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό.
Κατά τα λοιπά και εφόσον δεν συνεχίζετε την συζήτησιν, επιτρέψτε μου να διατηρώ βάσιμες αμφιβολίες περί του κατά πόσο όλα όσα κατά καιρούς διηγείσθε είναι πραγματικά.
Καμια ζηλοφθονια στο θεμα να πατησω τον συναθρωπο μου για να φτασω ψηλα η να κανω λεφτα.Ποτε δεν το εκανα αν και με δωθηκαν αρκετες ευκαιριες,αλλοι βεβαια τις αρπαξαν αμεσως και τωρα νομιζουν οτι κανανε κατι στην ζωη τους.Θα ερθει ομως η ωρα που θα γκρεμιστει οτι εχτισαν με κλεψιμο και απατες.Εγω εμαθα απ τους δικους μου καλυτερα με δυο δραχμες στο χερι και καθαρο κουτελο, παρα κλεφτης και λαμογιο με πολλα λεφτα. Αυτα,παω να κοιμηθω καλο μεσημερι.
μα μολις εγινα 25 ποσες εμπειριες λες να εχω! δεν εχω πολλες!!
συνηθως τελειωναν οπουδηποτε αλλου εκτος απτοστοπτώμα
Δεν σας ερώτησα που τελείωναν αλλά πως τελείωναν;
Ακομα στις υποψιες εισαι με τη...μουναρα σουξε?
2η κλασσικη ατακα
Δεν σας ερώτησα που τελείωναν αλλά πως τελείωναν;