blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Six sick hicks nick six slick bricks with picks and sticks.
Με δυο λογια...Σιγα μην κατσω να διαβασω ολα αυτα που εγραψε,αν θελει ας τα πει με δυο λογια να τλειωνουμε.Ασε με τωρα γιατι εφαγα δυο πιατα ζεστες φακες και δεν μπορω να κουνηθω
Μαλακας θα ημουν αν καθομουν να διαβασω ολες αυτες τις μαλακιες που εγραψεςΜε δυο λογια...
Εισαι μαλακας ;)
είμαι αναμεσα στο να σε γραψω στ αρχιδια μου, η να σε πλακωνω στα μπινελικια οποτε μπαινεις...Μαλακας θα ημουν αν καθομουν να διαβασω ολες αυτες τις μαλακιες που εγραψες
Για τον πουτσο τραμπουκος εισαι..δεν ρωτανε τετοια πραγματα ρε γιδι!είμαι αναμεσα στο να σε γραψω στ αρχιδια μου, η να σε πλακωνω στα μπινελικια οποτε μπαινεις...
Γνωμη σου
Αγαπη ΜΟΝΟ στο ερινουλη!Αγάπη!
Μόνο αγάπη, παιδιά!
Στο μπου. το εβγαλες αυτο το συμπερασμα
θα ηθελα να μαθω τι συνηθως προτιματε κατα τη διαρκεια της πιπας.
πχ υγρη βαθια πιπα καθολου χερια σφιχτα χειλη καθολου δοντια εννοειται, βαθυ τσιμπουκωμα κ το ερωτημα ειναι..οταν ο αλλος χυνει ειναι προτιμοτερο να σταματαμε κ να μενουμε ακινητες ωσπου να χυσει ολα μεσα στο στομα μας ή συνεχιζουμε κανονικα αλλα αυτο δε θα τον πονεσει? Αυτη η απορια μο δημιουργηθηκε χτες, οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεη
Αγαπη ΜΟΝΟ στο ερινουλη!
ψυχραιμια χρειαζεται και ολα θα πανε καλαΔεν ξερω αν πρεπει να νευριασω μαζι σου ή να σε περασω στο ντουκου!
εσυ αποφασιζεις για το πως θες να σε αντιμετωπιζω !!
Τ ειναι τουτο παντος να ξερεις για το ερινουλι και χαλι να με πατησεις θα γινωΚαι σεις πιρφόρος;
Παρακαλώ τα μέλη να βοηθήσουν την συνάνθρωπό μας!
ψυχραιμια χρειαζεται και ολα θα πανε καλα
Τωρα που ειπες μπεμπη(ετσι λενε το μαγαζι) εχει ο τυπος λιγο εξω απ την κατερινη ταβερνα οπως πας για σβορωνο αν ξερεις και γαμω τα φαγια κανει.ενταξει μπεμπυ!!!
μολις ενιωσα τις συσπασεις, σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..
δε το σκεφτηκα καθολου εκεινη τη στιγμη, μονο μετα γιαυτο κ σκεφτηκα να ρωτησω εδω ωστε την επομενη φορα να μη χαθω με τις συσπασεις