Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (1 μέλη και 120 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Οχι βεβαια.Σιγα μη γαμιεμαι με παντρεμενους..χαχαχα πας καλα ρε Αλεξ?
Παρτόλα είμαι,όχι ζαβή.

Περίεργο, φίλη που συμμερίζεται το ίδιο τρίπτυχο με εσένα, μόνο με παντρεμένους πηγαίνει. Γαμήσι εξασφαλισμένο, χορηγία εξασφαλισμένη και έχει ήσυχο το κεφάλι της, όπως λέει, ότι δεν θα της κατσιδωθεί, γυρνάει πίσω από κει πουρθε.

Είπαμε λούσα, μην της ζαλίζει και τ' αρχίδια με έρωτες και δεν ξεκολλάει.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σίχαμα, μακριά από εδώ...
Δεν θα το πω πολλές φορές ξανά, προικοθήρα δικηγορικού γραφείου επαρχιακής κωμόπολης ...
Όσο για τις φωτογραφίες από τις δύσμορφες πρώην σας, που επιδεικνύετε σε μέλη του μπου, στην Αθήνα, κάποιος πρέπει να σας πληροφορήσει ότι υποκλέπτονται με blue tooth και επειδή κυκλοφορούν, προσβάλλουν την αισθητική μας...
Όχι βέβαια τόσο όσο η <πιπεράτη> φωτο της κας Wilde Rose, που επίσης επιδεικνύετε...  :vomit:
Σκουπίδι!
Γλύφτη!
Αποτυχημένε!

Πάντως Μπλιζ ειλικρινα δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις τα διάφορα πχ το προικοθήρας.

Πιστεύω σχολιάζουμε, κράζουμε, τρολλάρουμε τα γραφόμενα.

Προσωπικές μομφές σε θέματα που αφενός είναι ισχυρισμοί με πρόθεση να θίξουν επί προσωπικού, αφετέρου δεν αποδεικνύονται και στην τελική δεν μας αφορούν, δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να γράφονται, όχι μόνο για τον Άλεξ, για τον οποιοδήποτε.

Γενικά όλο το ποστ, αυτό που αποπνέει δεν τιμάει τον γράφοντα και στο γράφω με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση που ξέρεις ότι έχω στο πρόσωπό σου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δεν θα το πω πολλές φορές ξανά, προικοθήρα δικηγορικού γραφείου επαρχιακής κωμόπολης ...
Όσο για τις φωτογραφίες από τις δύσμορφες πρώην σας, που επιδεικνύετε σε μέλη του μπου, στην Αθήνα, κάποιος πρέπει να σας πληροφορήσει ότι υποκλέπτονται με blue tooth και επειδή κυκλοφορούν, προσβάλλουν την αισθητική μας...
Όχι βέβαια τόσο όσο η <πιπεράτη> φωτο της κας Wilde Rose, που επίσης επιδεικνύετε...  :vomit:
Σκουπίδι!
Γλύφτη!
Αποτυχημένε!
τυπε μου μυριζει ανταρσια
καποια μουτσοι στ αμπαρια ετοιμαζουν τη σανιδα που θα περπατησεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Σκουπίδι!
Γλύφτη!
Αποτυχημένε!

Ωχ, τι έγινε βρε παιδιά;;;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα εξεχοντα στελέχη και μη εξεχοντα στο κάτω κάτω όλοι ειμεθα παιδιά του κόσμου τούτου. Πως είστε ? Ήρθε το καλοκαίρι...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα εξεχοντα στελέχη και μη εξεχοντα στο κάτω κάτω όλοι ειμεθα παιδιά του κόσμου τούτου. Πως είστε ? Ήρθε το καλοκαίρι...
καλησπέρα κουκλακι :-*

Πως παει η παππουλιαδα μπας και ηρεμησουμε λιγο;  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλησπέρα κουκλακι :-*

Πως παει η παππουλιαδα μπας και ηρεμησουμε λιγο;  :grin:
είχα ενασχολησεις που δεν μου επέστρεψαν την συγγραφή. Το πόνημα θα χρειαστεί χρόνο. Παρόλα αυτά γιατί είστε νευρικοι ?τι συμβαίνει?έξω είναι καλοκαίρι όλα μυρίζουν θαυμάσια και η Θεσσαλονίκη είναι χάρμα τα πρωινά της Κυριακής.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
είχα ενασχολησεις που δεν μου επέστρεψαν την συγγραφή. Το πόνημα θα χρειαστεί χρόνο. Παρόλα αυτά γιατί είστε νευρικοι ?τι συμβαίνει?έξω είναι καλοκαίρι όλα μυρίζουν θαυμάσια και η Θεσσαλονίκη είναι χάρμα τα πρωινά της Κυριακής.
τι να σου πω κάθε φορα που τρωει επιπλο ο μπλιζ υπαρχει αναστατωση  :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οχι βεβαια.Σιγα μη γαμιεμαι με παντρεμενους..χαχαχα πας καλα ρε Αλεξ?
Παρτόλα είμαι,όχι ζαβή.

Γιατί θεωρεί η παραπάνω ότι θα τη γαμούσαν παντρεμένοι ;

Μπερδεύει τους παντρευμένους με τους τερατολάγνους ;

Υ.Γ. Εγώ αν και παντρεμένος, έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές , ότι δεν γαμάω γίδες, έγχρωμες , χοντρές, κοντές, σκιπητάρες , αριστερές , αναρχοάπλυτες , θολοκουλτουριάρες , ζωντοχήρες κτλ κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom