lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
geia pipl
geia pipl
εγώ νομίζω ότι τώρα τελευταία δεν γαμεί ο άγιος και άρχισε τα κολητηλικια από την αγαμια με την τελευταία τρύπα του ζουρνα. Αχαχαχαχτι να σου πω κάθε φορα που τρωει επιπλο ο μπλιζ υπαρχει αναστατωση
βρεχειΜιας που ήρθε το alter ego μου, λέω να πάω να δω πως είναι η καλοκαιρινή Βάρκιζα. See you later people. Σμουτς!!!
Αλήθεια? Και έχει ένα ωραίο παρτάκιβρεχει
τα παρτυ στο λαγο δεν γινονται ποια..κριση.Αλήθεια? Και έχει ένα ωραίο παρτάκι
Με προβλημάτισες τώρα :- . Αλλά εκεί είναι και κλειστό, οπότε δε νομίζω να παίζει πρόβλημα.τα παρτυ στο λαγο δεν γινονται ποια..κριση.
γιατι δε πας γκαζι με τον dopa?Με προβλημάτισες τώρα :- . Αλλά εκεί είναι και κλειστό, οπότε δε νομίζω να παίζει πρόβλημα.
σκηνικο το βραδυ στη β ψυχιατρικη το γκαζι
εσκασα με τα ντυσιματα μου αλλ σταρ παπουτσακι τζιν σωληνα τ σερτ λακης γαβαλας
αραξα στο μπαρ κ επινα ενα τζιν τονικ ενω μιλαγα με την μπαργουμαν
διπλα ηταν ελλεινιδα κοντα στα 20 ψιλοτακουνα πεδιλα σορτσακι ασπρο με τα μπουτια εξω κ λιγη κυτταριτιδα
μελαχρινη με ενα στρασακι στη μυτη
με κοζαρε εντονα κ παω να της μιλησω με μιση ψυχη γτ οι προηγουμενες χυλοπιτες στα μπαρ με ειχαν τσακισει ψυχικα κ σωματικα
μιλουσαμε αρκετη ωρα κ ηταν πολυ γλυκεια κ φιλικη κ ο ντιτζει επαιζε παντελιδη
''παταω γκαζι δυνατα βαζω τσιγαρο κ φωτια'' κ την πλησιαζω στο αφτι πιανωντας την μεση της κ της λεω ΄΄μα να ταναψω κοριτσακι μου δεν προλαβα΄΄
πεταγεται σαν ελατηριο πανω κ λεει τι κανει ρε βλακα γαμω το χριστο σου?
ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ενω κοιταζε κ προς τα εξω μαλλον τους φουσκωτους του μαγαζιου να ερθουν
της ζητησα συγνωμη κ της ειπα νομιζα πως ηθελε να καθομασταν μαζι.Με τσακισμενη την ψυχολογια μου αποχωρησα απο το μαγαζι.
συνεχιζεται....
εγω νομιζω δεν εφταιγε η μπλουζαντοπα η μπλουζα λακη γαβαλα σου εκανε το κακο...