Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Με τη καλή κουβέντα στο στόμα σας περιμέναμε όλοι  :S
τον αγαπάμε...
html5

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν μπορω εδω τύπε, δεν με θελουν.

Δεν μπορω τύπε, θα μπει ο αλλος το πρωι και θα βριζει οτι του μολυνω το νημα του  :(

Σίχαμα, μακριά από εδώ...
Δεν θα το πω πολλές φορές ξανά, προικοθήρα δικηγορικού γραφείου επαρχιακής κωμόπολης ...
Όσο για τις φωτογραφίες από τις δύσμορφες πρώην σας, που επιδεικνύετε σε μέλη του μπου, στην Αθήνα, κάποιος πρέπει να σας πληροφορήσει ότι υποκλέπτονται με blue tooth και επειδή κυκλοφορούν, προσβάλλουν την αισθητική μας...
Όχι βέβαια τόσο όσο η <πιπεράτη> φωτο της κας Wilde Rose, που επίσης επιδεικνύετε...  :vomit:
Σκουπίδι!
Γλύφτη!
Αποτυχημένε!

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σίχαμα, μακριά από εδώ...
Δεν θα το πω πολλές φορές ξανά, προικοθήρα δικηγορικού γραφείου επαρχιακής κωμόπολης ...
Όσο για τις φωτογραφίες από τις δύσμορφες πρώην σας, που επιδεικνύετε σε μέλη του μπου, στην Αθήνα, κάποιος πρέπει να σας πληροφορήσει ότι υποκλέπτονται με blue tooth και επειδή κυκλοφορούν, προσβάλλουν την αισθητική μας...
Όχι βέβαια τόσο όσο η <πιπεράτη> φωτο της κας Wilde Rose, που επίσης επιδεικνύετε...  :vomit:
Σκουπίδι!
Γλύφτη!
Αποτυχημένε!
Δεν σου πανε οι τραμπουκες  :S :S :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Γράψτε τους στα μεγάλα τριχωτά σας αρχίδια.  :)

Ποιός αδειάζει να τον χέσει μωρέ...

Κέντρο ψωλής Νικοτρίβη το έχει καταντήσει εδώ μέσα. Μέχρι και στην ψηφοφορία το έχει βάλει.

[move]
6405.gif
[/move[/URL]]

Σαν να βλέπω τον Αλεκούκο τον Γητευτή των Κητών με την Ρόζυ μπουλντόζυ, στις αρχές τις σχέσης τους, ένα πράμα....  :S

[move]
6405.gif
[/move[/URL]]

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Δεν σου πανε οι τραμπουκες  :S :S :S

εγώ πάλι ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι με το που θα έμπαινε θα έκανε πρωινή φασίνα... :dunno:
πρωί πρωί κυριακάτικα και σκούπα δεν λέει, λογικό να έχει εκνευριστεί...  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
γαμώ τους κωδικούς και τα password όλα... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
κάνεις ένα γενικό reset και μετά πρέπει να αρχίζεις πάλι να ψάχνεις.  :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.638
Πόντοι
606
μην αρχισετε πρωι πρωι.
θελω να κατεβασω κατι καλοκαιρινα :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Όχι δεν είναι ασχετα όταν γινονται όλα αυτά και παρολα αυτά μιλαμε για εξεχοντα μελη.
Τι εξεχοντα μελη μπορουν να είναι οι προμοτορες, οι κλωνοι και οι ζήτουλες υπηρεσιων;
Και όμως είναι...

και ποιος αρνήθηκε ότι υπάρχουν αυτά? δεν είμαστε ούτε χθεσινοί, ούτε μειωμένης αντίληψης.

απλώς έχω διαφορετική άποψη από εσάς για τον όρο "εξέχοντα μέλη" και το διευκρίνισα από την αρχή, άσχετα αν δεν το καταλάβατε ή αν θέλετε να πάτε αλλού τη συζήτηση

εξέχον μέλος για τη διοίκηση υπήρξε ο ντιουντ, για πόσα μέλη όμως ήταν πραγματικά? πολύ λίγα

άλλο παράδειγμα μπας και κατανοήσετε το σκεπτικό μου

εξέχον μέλος για μένα είναι ο andy66 ή ο karaleonidas, άτομα χωρίς τίτλους

άλλο παράδειγμα

εξέχον μέλος για τον baby είναι ο polax ο τριάστερος

να σας αραδιάσω καμιά χιλιάδα παραδείγματα?

Για να το κλείσω τέλος πάντων

κάποιοι μπορεί να θεωρούν εμένα εξέχον μέλος και κάποιοι να με θεωρούν προμότορα νταβά που στέλνω μπράβους να χτυπήσουν πελάτες γνωστής κορασίδος και βάζω στο προφίλ της φωτογραφίες που τράβηξα στο νησί μου

το εξέχον μέλος το καθορίζουν η αξιοπιστία και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα στις κριτικές

όχι οι τίτλοι

:hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
άλλα εξέχοντα μέλη, πέραν του βασικού αντικειμένου

ο κ. τομαχοκ είναι εξέχον μέλος στη φιλία, απίθανος cool χαρακτήρας

ο κ. μπράμπος εξέχον μέλος στη ατάκα

ο κ. ζιγκ εξέχον μέλος στον πιρφορισμό

ο κ. Βίκινγκ εξέχον μέλος στο νοικοκυριό

ο κ. άστατος εξέχον μέλος στο φαγητό

ο κ. βασιλόφρων εξέχον μέλος στη σοβαρότητα και στην ανάρτηση φωτό

ο κ. ραοπαο εξέχον μέλος στο παίξιμο μαλακίας ακόμη και όταν είναι μελάτος

ο κ. ντόπα εξέχον μέλος στην επισκεψιμότητα μπαρ στο γκάζι όταν είναι Αγγλία ή κολλημένος στο νετ

ο κ. Σαούλ εξέχον μέλος στην αναζήτηση μιλφ με βυζγιά και λεφτά

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.638
Πόντοι
606
διο γηπεδο σημερα :hi:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.638
Πόντοι
606

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
και ποιος αρνήθηκε ότι υπάρχουν αυτά? δεν είμαστε ούτε χθεσινοί, ούτε μειωμένης αντίληψης.

απλώς έχω διαφορετική άποψη από εσάς για τον όρο "εξέχοντα μέλη" και το διευκρίνισα από την αρχή, άσχετα αν δεν το καταλάβατε ή αν θέλετε να πάτε αλλού τη συζήτηση

εξέχον μέλος για τη διοίκηση υπήρξε ο ντιουντ, για πόσα μέλη όμως ήταν πραγματικά? πολύ λίγα

άλλο παράδειγμα μπας και κατανοήσετε το σκεπτικό μου

εξέχον μέλος για μένα είναι ο andy66 ή ο karaleonidas, άτομα χωρίς τίτλους

άλλο παράδειγμα

εξέχον μέλος για τον baby είναι ο polax ο τριάστερος

να σας αραδιάσω καμιά χιλιάδα παραδείγματα?

Για να το κλείσω τέλος πάντων

κάποιοι μπορεί να θεωρούν εμένα εξέχον μέλος και κάποιοι να με θεωρούν προμότορα νταβά που στέλνω μπράβους να χτυπήσουν πελάτες γνωστής κορασίδος και βάζω στο προφίλ της φωτογραφίες που τράβηξα στο νησί μου

το εξέχον μέλος το καθορίζουν η αξιοπιστία και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα στις κριτικές

όχι οι τίτλοι

:hi:
Κατ αρχην κακως το παιρνεις προσωπικα κουβεντα κανουμε.

Από κει και περα σαφως και διαφωνουμε ως προς τον ορο “εξεχοντα μελη”. Το εξεχον μελος οριζεται από την διοικηση του σαιτ και γι αυτό υπαρχουν και τα αξιωματα όπως τιμημενος και πορνορεπορτερ. Εξεχον μελος για τον καθεναν μπορει να είναι ο φιλος του η καποιος που εμπιστευεται ο ιδιος.

Αυτό όμως είναι αδιαφορο ως προς την διοικηση αφου οι τιτλοι δεν είναι για να τους βλεπουμε εμεις κ εμεις που τα λεμε και στα τηλεφωνα και ενημερωνομαστε μονοι μας, είναι προφανως για να δειξει σε έναν επισκεπτη η ένα νέο μελος ότι ο φερον τον τιτλο είναι αξιοπιστος.

Όταν λοιπον εχουν υπαρξει εξεχοντα μελη με 5 κριτικες  και όταν οι προμοτορες διατηρουν τους τιτλους τους, τοτε υπαρχει ένα θεμα…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom