zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τον αγαπάμε...Με τη καλή κουβέντα στο στόμα σας περιμέναμε όλοι :S
τον αγαπάμε...Με τη καλή κουβέντα στο στόμα σας περιμέναμε όλοι :S
Δεν μπορω εδω τύπε, δεν με θελουν.
Δεν μπορω τύπε, θα μπει ο αλλος το πρωι και θα βριζει οτι του μολυνω το νημα του
για γκομενιλικια?
Αισχος
Θλιβερο
Δεν σου πανε οι τραμπουκες :S :S :SΣίχαμα, μακριά από εδώ...
Δεν θα το πω πολλές φορές ξανά, προικοθήρα δικηγορικού γραφείου επαρχιακής κωμόπολης ...
Όσο για τις φωτογραφίες από τις δύσμορφες πρώην σας, που επιδεικνύετε σε μέλη του μπου, στην Αθήνα, κάποιος πρέπει να σας πληροφορήσει ότι υποκλέπτονται με blue tooth και επειδή κυκλοφορούν, προσβάλλουν την αισθητική μας...
Όχι βέβαια τόσο όσο η <πιπεράτη> φωτο της κας Wilde Rose, που επίσης επιδεικνύετε...
Σκουπίδι!
Γλύφτη!
Αποτυχημένε!
Γράψτε τους στα μεγάλα τριχωτά σας αρχίδια.
Ποιός αδειάζει να τον χέσει μωρέ...
Κέντρο ψωλής Νικοτρίβη το έχει καταντήσει εδώ μέσα. Μέχρι και στην ψηφοφορία το έχει βάλει.
Σαν να βλέπω τον Αλεκούκο τον Γητευτή των Κητών με την Ρόζυ μπουλντόζυ, στις αρχές τις σχέσης τους, ένα πράμα.... :S
πως τον φαντάζεσαι τον αλεξ ;
Δεν σου πανε οι τραμπουκες :S :S :S
Δεν σου πανε οι τραμπουκες :S :S :S
Όχι δεν είναι ασχετα όταν γινονται όλα αυτά και παρολα αυτά μιλαμε για εξεχοντα μελη.
Τι εξεχοντα μελη μπορουν να είναι οι προμοτορες, οι κλωνοι και οι ζήτουλες υπηρεσιων;
Και όμως είναι...
Με πήρε τηλ.ο Νίκος Παναγιωτάρας και μου είπε επειδή δεν συμπληρώνω ενδεκάδα ψάξε το σορτσάκι σου να σε βάλω να παίξειςδιο γηπεδο σημερα
μου αναπτερωνεις τις ελπιδεςΜε πήρε τηλ.ο Νίκος Παναγιωτάρας και μου είπε επειδή δεν συμπληρώνω ενδεκάδα ψάξε το σορτσάκι σου να σε βάλω να παίξεις
Κατ αρχην κακως το παιρνεις προσωπικα κουβεντα κανουμε.και ποιος αρνήθηκε ότι υπάρχουν αυτά? δεν είμαστε ούτε χθεσινοί, ούτε μειωμένης αντίληψης.
απλώς έχω διαφορετική άποψη από εσάς για τον όρο "εξέχοντα μέλη" και το διευκρίνισα από την αρχή, άσχετα αν δεν το καταλάβατε ή αν θέλετε να πάτε αλλού τη συζήτηση
εξέχον μέλος για τη διοίκηση υπήρξε ο ντιουντ, για πόσα μέλη όμως ήταν πραγματικά? πολύ λίγα
άλλο παράδειγμα μπας και κατανοήσετε το σκεπτικό μου
εξέχον μέλος για μένα είναι ο andy66 ή ο karaleonidas, άτομα χωρίς τίτλους
άλλο παράδειγμα
εξέχον μέλος για τον baby είναι ο polax ο τριάστερος
να σας αραδιάσω καμιά χιλιάδα παραδείγματα?
Για να το κλείσω τέλος πάντων
κάποιοι μπορεί να θεωρούν εμένα εξέχον μέλος και κάποιοι να με θεωρούν προμότορα νταβά που στέλνω μπράβους να χτυπήσουν πελάτες γνωστής κορασίδος και βάζω στο προφίλ της φωτογραφίες που τράβηξα στο νησί μου
το εξέχον μέλος το καθορίζουν η αξιοπιστία και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα στις κριτικές
όχι οι τίτλοι