ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Οχι βεβαια.Σιγα μη γαμιεμαι με παντρεμενους..χαχαχα πας καλα ρε Αλεξ?
Παρτόλα είμαι,όχι ζαβή.
Πωπω ταπεινωση στη χοντρη. Πες γρια καλο λογο
Οχι βεβαια.Σιγα μη γαμιεμαι με παντρεμενους..χαχαχα πας καλα ρε Αλεξ?
Παρτόλα είμαι,όχι ζαβή.
Αλεξ τώρα δηλαδη που χαλβαδιαζεσαι με Πενταγιω ,η Ροζυ ζηλευει ας πούμε?
Όχι δεν είναι ασχετα όταν γινονται όλα αυτά και παρολα αυτά μιλαμε για εξεχοντα μελη.Νομιζω πως όλα αυτά είναι άσχετα απο μια συζήτηση που ξεκίνησε για τα εξέχοντα μέλη
Καλημέρα στο φίλο Ζιγκ!καλημέρα παππουδες
Πως παει φιλε;Καλημέρα στο φίλο Ζιγκ!
Συμφωνώ απόλυτα! Από την άλλη μεριά δεν πρέπει κι εμείς να ξεχνάμε σε ποιον ιστότοπο βρισκόμαστε. Κάποια πράγματα τα προϋποθέτει ...Όχι δεν είναι ασχετα όταν γινονται όλα αυτά και παρολα αυτά μιλαμε για εξεχοντα μελη.
Τι εξεχοντα μελη μπορουν να είναι οι προμοτορες, οι κλωνοι και οι ζήτουλες υπηρεσιων;
Και όμως είναι...
Ωχ! Τον άρπαξε πολύ;Πως παει φιλε;
Χτες είχαμε δαγκωμα της μεγαλης στον μικρο :S
Λιγο στο ποδι...Ωχ! Τον άρπαξε πολύ;
Συμφωνώ απόλυτα! Από την άλλη μεριά δεν πρέπει κι εμείς να ξεχνάμε σε ποιον ιστότοπο βρισκόμαστε. Κάποια πράγματα τα προϋποθέτει ...
Αφού τη γλύτωσε φτηνά καλό για το κεφάλι του. Να μάθει τις μαγκιές αλλού, όχι στο εξέχον μέλος!Λιγο στο ποδι...
Τα θελει ο οραγνισμος του. Παει και την δαγκωνει όπως δαγκωνει εμενα, τα παπούτσια κλπ. Αλλα αυτή δεν γουσταρει και χτες του το εδειξε. Ευτυχως χωρις αιματα
Καλημέρα αγαπητέΚαλημέρα σε όλους!
καλη σου μεραΚαλημέρα σε όλους!
παντως πρεπει να εχω την πιο μονοχνοτη σκυλα ολων των εποχων :SΑφού τη γλύτωσε φτηνά καλό για το κεφάλι του. Να μάθει τις μαγκιές αλλού, όχι στο εξέχον μέλος!
Καλημέρα επιπλοσυλλεκτηΚαλημέρα στα νιάτα!
Καλημέρα στο συνάδελφο πορνικό χασοδίκη!Καλημέρα στα νιάτα!