Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (0 μέλη και 123 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εγω εχω καταληξει ότι δεν μπορω να ενημερωθώ για κοπελα από κριτικες.
Μπορω να ρωτησω εσενα (που με ψιλοξερεις) να μου προτεινεις μια για τα γουστα μου αλλα τις κριτικες τις διαβαζω τελειως για πλακα.

Εξεχοντα μελη σαφως και υπαρχουν και είναι επιλογή της διοικησης, χωρις να το κρινω...

στην αρχή διαβάζεις όλες τις κριτικές για τον τομέα που σε ενδιαφέρει. Έπειτα δοκιμάζοντας ο ίδιος κάποιες κοπέλες καταλαβαίνεις ποιοι έχουν τα ίδια γούστα με σένα

απλό είναι

και εμένα που με ψιλοξέρεις δε σημαίνει ότι θα με ακολουθήσεις αν έχουμε διαφορετικά γούστα

Το πως αποφασίζει η διοίκηση για το ποια είναι εξέχοντα μέλη κατ΄ αυτήν, είναι κάτι τελείως διαφοτερικό
Υπάρχουν δεκάδες εξέχοντα μέλη για τη διοίκηση που πάνε και γράφουν για μπουρδελάκια

ούτε τους ξέρω ούτε τους διαβάζω, άρα για μένα δεν είναι εξέχοντα μέλη, είναι όμως γι΄αυτούς που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος  ;)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ένα μικρό μέρος σας, ίσως. Κατά τα άλλα είσθε μια χαρά παππούλης. Ψηλός, λιγνός, αρρενωπός, ευθυτενής, με τα ωραία σας τα  μαλλάκια... κοντολογίς πολύ καλοστεκούμενος για την ηλικία σας.  

ευχαριστώ για τη διαφήμιση, θα σας έχω κατά νου όταν βρω κάποια να με προξενέψετε  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τελικά ο κ. Χιονοστροβιλλομάτης σε ποιό ηλικιακό φάσμα ανήκει;

Στους παππούληδες ή στους μεσήλικες;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
στην αρχή διαβάζεις όλες τις κριτικές για τον τομέα που σε ενδιαφέρει. Έπειτα δοκιμάζοντας ο ίδιος κάποιες κοπέλες καταλαβαίνεις ποιοι έχουν τα ίδια γούστα με σένα

απλό είναι

και εμένα που με ψιλοξέρεις δε σημαίνει ότι θα με ακολουθήσεις αν έχουμε διαφορετικά γούστα

Το πως αποφασίζει η διοίκηση για το ποια είναι εξέχοντα μέλη κατ΄ αυτήν, είναι κάτι τελείως διαφοτερικό
Υπάρχουν δεκάδες εξέχοντα μέλη για τη διοίκηση που πάνε και γράφουν για μπουρδελάκια

ούτε τους ξέρω ούτε τους διαβάζω, άρα για μένα δεν είναι εξέχοντα μέλη, είναι όμως γι΄αυτούς που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος  ;)
Δεν ισχυει αυτό...
Και εσεις που ασχολειστε πιο πολύ από μενα, με ΠΜ και τηλεφωνα ενημερώνεστε. ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

απλό είναι

Από την στιγμή που η διοίκηση μοιράζει "τίτλους", εξέχοντα μελη υπάρχουν. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα με το αν τα θεωρείτε εσείς εξέχοντα ή όχι.  ;)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν ισχυει αυτό...

από ποιους όμως? από αυτούς που έχουμε τα ίδια γούστα και παίζουμε στις ίδιες κατηγορίες  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν ισχυει αυτό...

Γεγονός ότι πέφτει πολύ π.μ. και πολλά τηλεφωνήματα. Για του λόγου μου το αληθές, ανατρέξτε στο χαμο που έγινε με τον κ. Γιανεβάννη τις προάλλες.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Από την στιγμή που η διοίκηση μοιράζει "τίτλους", εξέχοντα μελη υπάρχουν. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα με το αν τα θεωρείτε εσείς εξέχοντα ή όχι.  ;)

σαφώς, διαχώρισα τον όρο εξέχοντα μέλη για τη διοίκηση, από το εξέχοντα μέλη για μένα  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Γεγονός ότι πέφτει πολύ π.μ. και πολλά τηλεφωνήματα. Για του λόγου μου το αληθές, ανατρέξτε στο χαμο που έγινε με τον κ. Γιανεβάννη τις προάλλες.  :)

ο κ. Γιαννεβάνης έστειλε πμ σε πολύ κόσμο

παρόλο που θεωρώ τα γούστα μας κοινά, του απάντησα ότι δε συνηθίζω να δοκιμάζω χωρίς φωτό

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
από ποιους όμως? από αυτούς που έχουμε τα ίδια γούστα και παίζουμε στις ίδιες κατηγορίες  ;)
Όχι απαραίτητα.
Εγω πιο ευκολα θα ρωταγα εσενα για μια καλη βυζαρου που με ξερεις και δεν θα μου πεις μαλακια παρα θα διαβαζα την κριτικη του ταδε αγνωστου για να το παιξω στα ζαρια. Και ας φαινεται ότι εχουμε τα ιδια γουστα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μονο; Και αννα γκουρου εχω να δω... Και τιμημενους κλωνους κλπ, κλπ ,κλπ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Μαι νειμ ις μέλος εξέχον μέλος  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.637
Πόντοι
606
εγω ειμαι εξεχον μελος?
γνωμη σας  :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
σαφώς, διαχώρισα τον όρο εξέχοντα μέλη για τη διοίκηση, από το εξέχοντα μέλη για μένα  :)

Μην μου κάνετε τώρα τον Μαγαλειότατο, που κατά την προσωπική του γνώμη η λέξη "μπαμπάς" είναι ελληνική και ας λένε όλα τα λεξικά ότι δεν είναι.  :)

Σε αυστηρά ιεραρχημένα περιβάλλοντα, όπως ο παρόντας ιστότοπος, η προσωπική γνώμη του καθενός δεν οδηγεί σε ανακατατάξεις στην ιεραρχία. Όπως και σαφώς δεν έχει την ίδια βαρύτητα η γνώμη π.χ. του μέλους κ. sexeza234 μπροστά στην γνώμη του κ. Γιωρίκα Α΄ του Πορθητή. (Περιττό  βέβαια θεωρώ το να αναφέρω, ότι δεν τυγχάνουν και της ίδιας αντιμετώπισης όλα τα μέλη).

Μην ξεχνλάτε άλλωστε ότι και εσείς, για την διοίκηση, είστε εξέχον μέλος .  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ο κ. Γιαννεβάνης έστειλε πμ σε πολύ κόσμο

παρόλο που θεωρώ τα γούστα μας κοινά, του απάντησα ότι δε συνηθίζω να δοκιμάζω χωρίς φωτό

Στην προκειμένη περίπτωση έχει σημασία το τι του απαντήσατε εσείς, ή έγώ ή κάποιος άλλος;  Ή πως αυτό που εγραψε ο κ. Τζιζτιφρίγκος είναι η πραγματικότητα;  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom