st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
αν δεν θες να κανεις μισες δουλειες, κοψε και την κολα και το ρεντμπουλ...ναι
ιολη
περιε
σοδα
ρεντμπουλ
κοκα κολα
μπυρα χωρις αλκοολ
αν δεν θες να κανεις μισες δουλειες, κοψε και την κολα και το ρεντμπουλ...ναι
ιολη
περιε
σοδα
ρεντμπουλ
κοκα κολα
μπυρα χωρις αλκοολ
αν ερθει μπομπατο γκομενακι και σε κερασει τζιν σκετο και σου πει ελα να πιουμε και να γαμηθουμε τι θα κανεις?
εχω ενα φιλο που δε του την επεφτε ποτε καμια και μια φορα του την επεσε μια και τη γαμησε σπιτι της, γνωμη σου.θα τις πω οτι δεν πινω αλκοολ για λογους υγειας
κ σιγα μην ερθει να μου την πεσει μπομπατο γκομενακι ουτε στον υπνο μου
ουτε μπαζα δεν μου την πεφτουν
αν δεν θες να κανεις μισες δουλειες, κοψε και την κολα και το ρεντμπουλ...
και η σουμαδα ειναι καλη επιλογη.θα ψαρωσει κ το γκομενετο :Sναι απλα λεω επιλογες για μπαρακι
επισης χυμος φρουτων με σπραιτ
Δεν εχω προβλημα με τις χοντρουλες, καθε γυναικα μπορει να ειναι ομορφη και χαριτωμενη αμα θελει. Εξαλλου στην ηλικια που ειμαι δεν εχω και πολλα περιθωρια επιλογων. Αλλα τοσες πολλες μαζεμενες, πρωτη φορα βλεπω.αν ειναι κατω απο 120,δεν ειναι χοντρη να ξερεις
Σπραιτ γρεναδινη! Γαμαειναι απλα λεω επιλογες για μπαρακι
επισης χυμος φρουτων με σπραιτ
Νομιζω πως όλα αυτά είναι άσχετα απο μια συζήτηση που ξεκίνησε για τα εξέχοντα μέληπαιδια να εξηγηθω λιγο γιατι δεν μου αρεσει ν αφηνω θεματα στη μεση και μετα τρολαρουμε παρεα...
Όταν λεω για ενημερωση με πμ, δεν λεω ότι είναι κακο να ενημερωνει καποιος τους φιλους του αλλα εχει τη δυνατοτητα να γραψει μια κριτικη για την "πλεμπα" και να την φτιαξει στα πμ.
Αρα λοιπον ο ασχετος που ακολουθει την κριτικη τρωει φολα και αυτος που την γραφει κερδιζει φρι φακ σε αρκετες περιπτώσεις.
Μην λεμε τωρα μαλακιες...
Αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα, ουτε λαικ θα ειχαν οι κριτικες, ουτε τιτλους οι κριτικογραφοι και προφανως το σαιτ θα επαινουσε μια καλη κριτικη και όχι έναν τυπο που γυρναει τα μπουρδελα και γραφει ποια είναι στην βαρδια.
αμα ομως γαμαγα πενταγιωτισσα θα με παρασημοφορουσαν κιολας
Πρέπει να σου σηκωθεί για να τη γαμήσεις.
Θα σου σηκωνόταν με αυτό το θέαμα ;
Εμένα σίγουρα ... ΟΧΙ.
Την επόμενη , δεν θα μπορούσα να γαμήσω ούτε τη Μπριγκίτα Μπούλγκαρι,
γιατί θα τη θυμόμουν ακόμη.
Πρέπει να σου σηκωθεί για να τη γαμήσεις.
Θα σου σηκωνόταν με αυτό το θέαμα ;
Εμένα σίγουρα ... ΟΧΙ.
Την επόμενη , δεν θα μπορούσα να γαμήσω ούτε τη Μπριγκίτα Μπούλγκαρι,
γιατί θα τη θυμόμουν ακόμη.
Ουτε εμενα