Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (0 μέλη και 105 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ετσι και παρει χαμπαρι ο αγιος ότι και οι ψηφοφοριες εχουν να κανουν με το μελος σου ποιος τον ακουει :grin:

ο Άγιος είναι εξέχον μέλος ολόκληρος, όχι ένα μικρό τμήμα του  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ναι ρε αγορι μου αλλα ειπα και πιο πανω. Εσυ δεν ξερεις νταβας, γιατι νομιζεις οτι δεν ξερεις νταβα; Υπαρχει ενα νικ, και απο πισω μπορει να ειναι 10 ατομα. Αντε τωρα να τα αποδειξεις.

Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει αμφίπλευρα.  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ο Άγιος είναι εξέχον μέλος ολόκληρος, όχι ένα μικρό τμήμα του  :grin:
Ο αγιος είναι αντισυμβατικος. Χεστηκε αν θα είναι εξεχον μελος εδώ η ακομα και στην κοινωνια. Εχει τον δικο του σεβασμο σε αξιες, οικογενεια, φιλους, πουτανες, θεσμους αλλα μεσα στα ορια που οριζει ο ιδιος και όχι όπως είναι φτιαγμένα τα πρεπει...
Αυτό είναι που τον κανει αγαπητο ακομα και στους εχθρούς του και αντιπαθη ακομα και σε φιλους του.
Γι αυτό και δεν θα γινει και ποτε εξεχον μελος εδώ μεσα...  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ψάχνω την πουτάνα που θα κλάψει γοερά πάνω στο σταφιδιασμένο μου κορμί, αλλά δε βρίσκω  :tooth:

Δεν θα έχετε φαίνεται το παρουσιαστικό για να τους προκαλέσετε κλάμα.  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ελα φτασε στο ζουμι τον εχουμε βγαλει ολοι εξω και περιμενουμε :erection:
:grin: :grin: :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ο αγιος είναι αντισυμβατικος. Χεστηκε αν θα είναι εξεχον μελος εδώ η ακομα και στην κοινωνια. Εχει τον δικο του σεβασμο σε αξιες, οικογενεια, φιλους, πουτανες, θεσμους αλλα μεσα στα ορια που οριζει ο ιδιος και όχι όπως είναι φτιαγμένα τα πρεπει...
Αυτό είναι που τον κανει αγαπητο ακομα και στους εχθρούς του και αντιπαθη ακομα και σε φιλους του.
Γι αυτό και δεν θα γινει και ποτε εξεχον μελος εδώ μεσα...  :grin:

έξω ό καθένας από εμάς είναι ότι είναι για την οικογένειά του και τους φίλους του

δεν κρίνω κανένα από το μπου, απλά διαλέγω να κάνω πλάκα με νικ που μου ταιριάζουν καλύτερα

εξέχοντα μέλη για μένα δεν υπάρχουν. Σε αυτό το φόρουμ, υπάρχουν αξιόλογοι κριτές και μη αξιόλογοι, αυτό με ενδιαφέρει μόνο και έχω επιλέξει ποιους θα διαβάζω για να ενημερωθώ για μια κοπέλα  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
έξω ό καθένας από εμάς είναι ότι είναι για την οικογένειά του και τους φίλους του

δεν κρίνω κανένα από το μπου, απλά διαλέγω να κάνω πλάκα με νικ που μου ταιριάζουν καλύτερα

εξέχοντα μέλη για μένα δεν υπάρχουν. Σε αυτό το φόρουμ, υπάρχουν αξιόλογοι κριτές και μη αξιόλογοι, αυτό με ενδιαφέρει μόνο και έχω επιλέξει ποιους θα διαβάζω για να ενημερωθώ για μια κοπέλα  

Δείτε,

Αξιόλογος κριτής ήταν και ο κ. Σαρουμάνος. Πλην όμως οι περισσότεροι (εικοτογώ) διάβαζαν τις κριτικές του περισσότερο  σαν "ιστορίες", παρά για  να ενημερωθούν, καθότι οι αγαπημένες του σεξουαλικές πρακτικές ηταν (και φαντάζομαι παραμένουν) "ιδιαίτερες".

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

Εγω εχω καταληξει ότι δεν μπορω να ενημερωθώ για κοπελα από κριτικες.
Μπορω να ρωτησω εσενα (που με ψιλοξερεις) να μου προτεινεις μια για τα γουστα μου αλλα τις κριτικες τις διαβαζω τελειως για πλακα.

Εξεχοντα μελη σαφως και υπαρχουν και είναι επιλογή της διοικησης, χωρις να το κρινω...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.070
Πόντοι
19.795

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
προκαλώ εύκολα τρόμο και φρίκη  :tooth:

Ένα μικρό μέρος σας, ίσως. Κατά τα άλλα είσθε μια χαρά παππούλης. Ψηλός, λιγνός, αρρενωπός, ευθυτενής, με τα ωραία σας τα  μαλλάκια... κοντολογίς πολύ καλοστεκούμενος για την ηλικία σας.  

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
CjOuSzcUkAA_qR4.jpg:large

Stories

Νέο!