NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
στην ψηφοφορία μας, σαρώνετε όμως...
δεν έχω ψηφίσει :-
στην ψηφοφορία μας, σαρώνετε όμως...
Ετσι και παρει χαμπαρι ο αγιος ότι και οι ψηφοφοριες εχουν να κανουν με το μελος σου ποιος τον ακουειδεν έχω ψηφίσει :-
Ετσι και παρει χαμπαρι ο αγιος ότι και οι ψηφοφοριες εχουν να κανουν με το μελος σου ποιος τον ακουει
απο νετ λες βγαινει γκομενα?
η μονο μπαρακια?
ο Άγιος είναι εξέχον μέλος ολόκληρος, όχι ένα μικρό τμήμα του
από παντού αν έχεις όρεξη
εγώ βαριέμαι
ποιο σαιτ προτεινεις?
Ναι ρε αγορι μου αλλα ειπα και πιο πανω. Εσυ δεν ξερεις νταβας, γιατι νομιζεις οτι δεν ξερεις νταβα; Υπαρχει ενα νικ, και απο πισω μπορει να ειναι 10 ατομα. Αντε τωρα να τα αποδειξεις.
Ο αγιος είναι αντισυμβατικος. Χεστηκε αν θα είναι εξεχον μελος εδώ η ακομα και στην κοινωνια. Εχει τον δικο του σεβασμο σε αξιες, οικογενεια, φιλους, πουτανες, θεσμους αλλα μεσα στα ορια που οριζει ο ιδιος και όχι όπως είναι φτιαγμένα τα πρεπει...ο Άγιος είναι εξέχον μέλος ολόκληρος, όχι ένα μικρό τμήμα του
ψάχνω την πουτάνα που θα κλάψει γοερά πάνω στο σταφιδιασμένο μου κορμί, αλλά δε βρίσκω
Ελα φτασε στο ζουμι τον εχουμε βγαλει ολοι εξω και περιμενουμε
Ο αγιος είναι αντισυμβατικος. Χεστηκε αν θα είναι εξεχον μελος εδώ η ακομα και στην κοινωνια. Εχει τον δικο του σεβασμο σε αξιες, οικογενεια, φιλους, πουτανες, θεσμους αλλα μεσα στα ορια που οριζει ο ιδιος και όχι όπως είναι φτιαγμένα τα πρεπει...
Αυτό είναι που τον κανει αγαπητο ακομα και στους εχθρούς του και αντιπαθη ακομα και σε φιλους του.
Γι αυτό και δεν θα γινει και ποτε εξεχον μελος εδώ μεσα...
Δεν θα έχετε φαίνεται το παρουσιαστικό για να τους προκαλέσετε κλάμα.
έξω ό καθένας από εμάς είναι ότι είναι για την οικογένειά του και τους φίλους του
δεν κρίνω κανένα από το μπου, απλά διαλέγω να κάνω πλάκα με νικ που μου ταιριάζουν καλύτερα
εξέχοντα μέλη για μένα δεν υπάρχουν. Σε αυτό το φόρουμ, υπάρχουν αξιόλογοι κριτές και μη αξιόλογοι, αυτό με ενδιαφέρει μόνο και έχω επιλέξει ποιους θα διαβάζω για να ενημερωθώ για μια κοπέλα
Εγω εχω καταληξει ότι δεν μπορω να ενημερωθώ για κοπελα από κριτικες.έξω ό καθένας από εμάς είναι ότι είναι για την οικογένειά του και τους φίλους του
δεν κρίνω κανένα από το μπου, απλά διαλέγω να κάνω πλάκα με νικ που μου ταιριάζουν καλύτερα
εξέχοντα μέλη για μένα δεν υπάρχουν. Σε αυτό το φόρουμ, υπάρχουν αξιόλογοι κριτές και μη αξιόλογοι, αυτό με ενδιαφέρει μόνο και έχω επιλέξει ποιους θα διαβάζω για να ενημερωθώ για μια κοπέλα
Eμενα, γιατι η γυναικα μου κλαιει σπαρακτικα, οταν με βλεπει γυμνο;ψάχνω την πουτάνα που θα κλάψει γοερά πάνω στο σταφιδιασμένο μου κορμί, αλλά δε βρίσκω
προκαλώ εύκολα τρόμο και φρίκη