Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο άλλος φοβαται λεει να γραψει κριτικη επειδή το cg πηρε από το νικ του το τηλεφωνο και τον ξερει
Εδω ο αλλος ειπε χθες οτι πηρε απο πορνοκινητο για ραντεβου, και τον πηρε πισω η πουτανα και τον εκραξε επειδη ηταν σε ονομα πακιστανου η καρτα.
Και ενας απο κατω ελεγε μπραβο στην "πουτανα".  :idiot:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ο άλλος φοβαται λεει να γραψει κριτικη επειδή το cg πηρε από το νικ του το τηλεφωνο και τον ξερει

Υπάρχουν αρκετές, που ορίζουν ως προϋπόθεση συνάντησης να "συνδεθεί" κάποιος τηλεφωνικός αριθμός κλήσης με νικ. Γιατί νομίζετε ότι το κάνουν;  :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εδω ο αλλος ειπε χθες οτι πηρε απο πορνοκινητο για ραντεβου, και τον πηρε πισω η πουτανα και τον εκραξε επειδη ηταν σε ονομα πακιστανου η καρτα.
Και ενας απο κατω ελεγε μπραβο στην "πουτανα".  :idiot:

Πταίσματα.

Άλλοι πάνε στις πουτάνες και τους λένε με καμάρι "είμαι ο τάδε και γράφω στο bou"  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Διοτι σαν αναξερτητες και συνεπως απροστατευτες, θελουν να ξερουν οτι δεν ειναι μπατσος και να εχουν γενικως μια αισθηση ασφαλειας;
Τι; Οχι;

Σχεδόν καμία δεν είναι εντελώς απροστάτευτη και εντελώς ανεξαρτητη.

Εξ΄ άλλου πέραν των γνωστών νικ, πως μπορούν να ξέρουν αν είναι ή δεν είναι μπάτσος ο sexeza234;

Υ.Γ. Βέβαια τώρα θα μου πείτε ότι φροντίζουν να μην κλείνουν ραντεβού με ψιλοάγνωστα μέλη...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πταίσματα.

Άλλοι πάνε στις πουτάνες και τους λένε με καμάρι "είμαι ο τάδε και γράφω στο bou"  :)
Αυτό το ξερω... Και μαλιστα σε μπουρδελα και στουντιο...
Με την ελπιδα να του δωσει και καλα το κατι παραπανω από τους "πελατες"
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

Εξ΄ άλλου πέραν των γνωστών νικ, πως μπορούν να ξέρουν αν είναι ή δεν είναι μπάτσος ο sexeza234;

Υ.Γ. Βέβαια τώρα θα μου πείτε ότι φροντίζουν να μην κλείνουν ραντεβού με ψιλοάγνωστα μέλη...
τωρα μη λεμε ότι θελουμε...
Αυτές που φοβούνται τους μπατσους δουλευουν σε κλειστο κυκλο. Δεν κανουν διαφημιση στο μπου με δικο τους νημα και ημερησια ενημερωση...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Πως αμα εχεις 500 μηνυματα πχ, που δηλωνει συμμετοχη στο   φορουμ, υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να εισαι καποιος που δεν επρεπε.
Εχει μια λογικη, αλλα ειρωνικα το ειπα. Απλα εφοσον υπαρχει ζητηση διαλεγουν τα ραντεβου τους. Τωρα με τι κριτηριο μπορει να διαλεγει δεν το ξερω.
Ειχα στειλει πμ σε καποια που εχει αυτους τους ορους, και πριν μου δωσει το τηλεφωνο με ψυχολογουσε. Μου ελεγε για το φορουμ, πως βρισκει το νικ μου σαν παρουσια, τι λεγονται για μενα.
Σαν να μιλαγα με μια κανονικη κοπελα του φορουμ ξερω εγω, που θελω να την βγαλω γκομενα. Αν και μαλλον μιλαγα με "εκπροσωπο".

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
τωρα μη λεμε ότι θελουμε...
Αυτές που φοβούνται τους μπατσους δουλευουν σε κλειστο κυκλο. Δεν κανουν διαφημιση στο μπου με δικο τους νημα και ημερησια ενημερωση...

Γι αυτό έγραψα και το μάλλον "ειρωνικό" υστερόγραφο.  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πως αμα εχεις 500 μηνυματα πχ, που δηλωνει συμμετοχη στο   φορουμ, υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να εισαι καποιος που δεν επρεπε.
Εχει μια λογικη, αλλα ειρωνικα το ειπα. Απλα εφοσον υπαρχει ζητηση διαλεγουν τα ραντεβου τους. Τωρα με τι κριτηριο μπορει να διαλεγει δεν το ξερω.
Ειχα στειλει πμ σε καποια που εχει αυτους τους ορους, και πριν μου δωσει το τηλεφωνο με ψυχολογουσε. Μου ελεγε για το φορουμ, πως βρισκει το νικ μου σαν παρουσια, τι λεγονται για μενα.
Σαν να μιλαγα με μια κανονικη κοπελα του φορουμ ξερω εγω, που θελω να την βγαλω γκομενα. Αν και μαλλον μιλαγα με "εκπροσωπο".
Γιατι εχουν τρολακια τα κομματα και δεν εχει η διωξη λες;; Ο καθενας θα μπορουσε να είναι μπατσος και να γραφει στο φορουμ μαλακιες...
Μονο αν κατσει ξερω γω και ψαξει τοσα νικ με ποιους κανουν παρεα, ποιος τους ξερει, ποσες γαμησαν και αν τις γαμησαν στ αληθεια κλπ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Φήμες λένε, ότι αυτός που "τσάκωσε" τον κ. Γιωργομάριο έχει ίσα με 2.000 αναρτήσεις και πάνω από 10 κριτικές.  :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιατι εχουν τρολακια τα κομματα και δεν εχει η διωξη λες;; Ο καθενας θα μπορουσε να είναι μπατσος και να γραφει στο φορουμ μαλακιες...
Μονο αν κατσει ξερω γω και ψαξει τοσα νικ με ποιους κανουν παρεα, ποιος τους ξερει, ποσες γαμησαν και αν τις γαμησαν στ αληθεια κλπ
Κοιταει αριθμο ποστ, κοιταει κριτικες. Εχει λογικη.
Και να το εκανε μια, δυο, θα καιγοταν. Σιγα μην φαει κανεις τοσο χρονο για μια πουτανα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φήμες λένε, ότι αυτός που "τσάκωσε" τον κ. Γιωργομάριο έχει ίσα με 2.000 αναρτήσεις και πάνω από 10 κριτικές.  :)
Αλλο ο ρουφιανος και αλλο ο υπαλληλος. Και εγω μπορω να στην στησω, αμα δεν σε γουσταρω, δεν με κανει μπατσο.
Αλλωστε ειπα, προκειται για πιθανοτητες, δεν εισαι ασφαλης.
Παντως για μια πουτανα, κανεις δεν θα βαλει τοσο χρονο, εκτος αμα ειναι καποιος που εχει προσωπικα θεματα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κοιταει αριθμο ποστ, κοιταει κριτικες. Εχει λογικη.
Και να το εκανε μια, δυο, θα καιγοταν. Σιγα μην φαει κανεις τοσο χρονο για μια πουτανα.
Ενας θα εκανε 10 λογαριασμούς με κριτικες και τρολαρισμα...
Για κάθε λογαριασμο που θα εχανε θα εκανε έναν κλωνο... Αν φυσικα ειχε εντολη να πιασει πουτανες...
Βλέπεις το αριστερα και δεξια στο σαιτ διαφημίζονται παρανομοι οικοι ανοχης και γραφεια με cg και δεν τρεχει τιποτα  :grin: :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αλλο ο ρουφιανος και αλλο ο υπαλληλος. Και εγω μπορω να στην στησω, αμα δεν σε γουσταρω, δεν με κανει μπατσο.
Παντως για μια πουτανα, κανεις δεν θα βαλει τοσο χρονο, εκτος αμα ειναι καποιος που εχει προσωπικα θεματα.
Μα δεν θα το κανει για μια πουτανα εκτος αν είναι αυτή που δεν τον πληρωνει...
Θα το κανει γιατι θελει να κανει πολεμο στα κυκλωματα πορνειας, επειδή ετσι τον διεταξε η υπηρεσια του

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Συνεπώς με αυτό τον τρόπο προστατεύονται (μερικώς) από τους μπάτσους, αλλά παραμένουν απροστάτευτες από ρουφιάνους, ανταγωνιστές, προμότορες άλλων κορασίδων, κλπ.  ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ενας θα εκανε 10 λογαριασμούς με κριτικες και τρολαρισμα...
Για κάθε λογαριασμο που θα εχανε θα εκανε έναν κλωνο... Αν φυσικα ειχε εντολη να πιασει πουτανες...
Βλέπεις το αριστερα και δεξια στο σαιτ διαφημίζονται παρανομοι οικοι ανοχης και γραφεια με cg και δεν τρεχει τιποτα  :grin: :grin:
Να φαει καποιος ολες τις ωρες τους ολες τις μερες τους της υπηρεσιας του, για να πιασει την ταδε, που με ενα προστιμο θα ειναι παλι εξω.
Ο Μαριος ειχε κυκλωμα, οι αλλοι δεν φαινονται. Εσυ μια ταδε ξερεις. Ενω τον Μαριο τον ξερανε.
Αν και παλι με τα ιδια δεν ασχολειται ο Μαριος;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Να φαει καποιος ολες τις ωρες τους ολες τις μερες τους της υπηρεσιας του, για να πιασει την ταδε, που με ενα προστιμο θα ειναι παλι εξω.
Ο Μαριος ειχε κυκλωμα, οι αλλοι δεν φαινονται. Εσυ μια ταδε ξερεις. Ενω τον Μαριο τον ξερανε.
Αν και παλι με τα ιδια δεν ασχολειται ο Μαριος;
Τα ιδια λεμε...
Εδώ δεν κοιταει τα μπανερακια... Θα κατσει να ψαξει την Σουλα Μπουλα;;;
Ο λογος με τα κινητα είναι για να κραταει από τ αρχιδια τους πιρφορους και να μπορει να τους μαυρισει σε περιπτωση που της κανουν "κακο"

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Συνεπώς με αυτό τον τρόπο προστατεύονται (μερικώς) από τους μπάτσους, αλλά παραμένουν απροστάτευτες από ρουφιάνους, ανταγωνιστές, προμότορες άλλων κορασίδων, κλπ.  ;)
Ναι ρε αγορι μου αλλα ειπα και πιο πανω. Εσυ δεν ξερεις νταβας, γιατι νομιζεις οτι δεν ξερεις νταβα; Υπαρχει ενα νικ, και απο πισω μπορει να ειναι 10 ατομα. Αντε τωρα να τα αποδειξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom