You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
παπαρια... Θεμα μαρκετινκ είναι... Ο αντιρατσισμος είναι πολιτικα ορθος και ετσι οποιος δεν τον ασπαζεται είναι τραμπούκος, χιτλερικος που γουσταρει φουρνους
Δεν υπαρχει καμια σχεση όμως με αυτό η πραγματικοτητα... Ενώ δαπανουνται εκατομμύρια κάθε χρονο για την προστασια της ρατσας στα ζωα, στον ανθρωπο θεωρείται κακο. Γιατι; Γιατι ετσι αποφασισε η πολιτικη ορθοτητα και τ @@ μας κουνιουνται
τυπε πολλα πραγματα που ασπαζεται η ακροδεξια δεν ειναι ορθα..
πχ δε συμφωνω με τπτ απο αυτα που δοξαζει η χ.α
βασικα με κανενα κομμα δε συμφωνω αλλα ενα παραπανω με τη χ.α γτ τραμπουκιζουν δεν ομιλουν κ αυτο μ τη σπαει...
τεσπα δε θα αναφερθω παραπανω, ειμαι πολιτικα αποστασιοποιημενη.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
παπαρια... Θεμα μαρκετινκ είναι... Ο αντιρατσισμος είναι πολιτικα ορθος και ετσι οποιος δεν τον ασπαζεται είναι τραμπούκος, χιτλερικος που γουσταρει φουρνους
Δεν υπαρχει καμια σχεση όμως με αυτό η πραγματικοτητα... Ενώ δαπανουνται εκατομμύρια κάθε χρονο για την προστασια της ρατσας στα ζωα, στον ανθρωπο θεωρείται κακο. Γιατι; Γιατι ετσι αποφασισε η πολιτικη ορθοτητα και τ @@ μας κουνιουνται
Αδερφέ υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ με σας τους φυλετιστές....Πιθανώς να φτιάξουμε καλύτερη ράτσα αν διασταυρώσουμε τα πιο υγιή και ικανά ζώα μεταξύ τους ή να διατηρήσουμε χαρακτηριστικά και δυνατότητες που έχουν.Αυτό όμως το κάνουμε εμείς οι αφέντες τους.Κι εμείς έχουμε συγκεκριμένα κριτήρια που το κάνουμε.Δεν το κάνουν τα ζώα μεταξύ τους.Αν το έκαναν εκείνα με βάση ποια κριτήρια θα το έκαναν;Κι επιπλέον εμείς δεν έχουμε αφέντες!!!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
ηρθα
τωρα να κοιμηθω η να μεινω απαθης?
γνωμη σας.
Να μείνεις απαθής κοιμώμενος!!! ;) ;) ;)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εγώ βαριέμαι θέλω να κοιμηθώ. Μόνο ο φίλος μου ο ντοπα τα λέει ωραίαηρθα
τωρα να κοιμηθω η να μεινω απαθης?
γνωμη σας.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εδώ είναι που χανεται ολο το νοημα... Κανενας νορμαλ ρατσιστης δεν θελει να φτιαξει τιποτα καινουριο και να χαλασει τα παλια... Θελει απλα ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕΙ τη ρατσα του. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ. Απλα προστασια του εθνους!Αδερφέ υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ με σας τους φυλετιστές....Πιθανώς να φτιάξουμε καλύτερη ράτσα αν διασταυρώσουμε τα πιο υγιή και ικανά ζώα μεταξύ τους ή να διατηρήσουμε χαρακτηριστικά και δυνατότητες που έχουν.Αυτό όμως το κάνουμε εμείς οι αφέντες τους.Κι εμείς έχουμε συγκεκριμένα κριτήρια που το κάνουμε.Δεν το κάνουν τα ζώα μεταξύ τους.Αν το έκαναν εκείνα με βάση ποια κριτήρια θα το έκαναν;Κι επιπλέον εμείς δεν έχουμε αφέντες!!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.071
- Πόντοι
- 19.795
κατα το 1/4 κοινη καταγωγη. Εντελως συμπτωματικαΜήπως είσαι κλώνος του Πέτρουλα
Καλησπερα παιδακια.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.638
- Πόντοι
- 606
ναι αλλα εχει κοψει τις ιστοριες.τον παρακαλαω να πει αυτη που κρυφοεχυσε το μπουφαν το ναικ και δε τη λεει το μπασταρδιεγώ βαριέμαι θέλω να κοιμηθώ. Μόνο ο φίλος μου ο ντοπα τα λέει ωραία
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εσυ μια χαρα αρπάχτηκες με τον Λακη... Ασε κ εμας να κανουμε την καυλα μαςεγώ βαριέμαι θέλω να κοιμηθώ. Μόνο ο φίλος μου ο ντοπα τα λέει ωραία
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Εδώ είναι που χανεται ολο το νοημα... Κανενας νορμαλ ρατσιστης δεν θελει να φτιαξει τιποτα καινουριο και να χαλασει τα παλια... Θελει απλα ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕΙ τη ρατσα του. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ. Απλα προστασια του εθνους!
Και ποιο το κίνητρο να το κάνουμε όλο αυτό τοτε;;Η πολιτική ιδεολογία της καθαρότητας του έθνους και των φυλών;;Της δήθεν ανωτερότητας ή κατωτερότητας;;;Γιατί εκεί οδηγεί αυτό και το ξέρεις....
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
εγώ βαριέμαι θέλω να κοιμηθώ. Μόνο ο φίλος μου ο ντοπα τα λέει ωραία
Να σου πω παραμυθάκι για νανούρισμα;;;Το η χιονάτη και οι 7 βαρβάτοι το ξέρεις;;;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εγώ ? Αυτός μόνος του μαλωνε.Εσυ μια χαρα αρπάχτηκες με τον Λακη... Ασε κ εμας να κανουμε την καυλα μας
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη ποιος ο λογος που προστατεύεις το κρικρι ρε μαν; Αν όλα τα κατσικια είναι ιδια γιατι να το κανεις;;Και ποιο το κίνητρο να το κάνουμε όλο αυτό τοτε;;Η πολιτική ιδεολογία της καθαρότητας του έθνους και των φυλών;;Της δήθεν ανωτερότητας ή κατωτερότητας;;;Γιατί εκεί οδηγεί αυτό και το ξέρεις....
Επισης γιατι χωριζεις τους σκυλους και δεν πας για κυνηγι με ποιμενικο και δεν βαζεις κανις να σου φυλαει τα προβατα;
Γιατι ξεχωρίζεις τα αλογα σε κουρσας, εργασιας κλπ;;;;
Και, και, και ,και
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.071
- Πόντοι
- 19.795
Ποιος απο εμας θα μπορουσε να ισχυριστει οτι ειναι "καθαρος" μετα απο 400 χρονια σκλαβιας στους Τουρκους;Εδώ είναι που χανεται ολο το νοημα... Κανενας νορμαλ ρατσιστης δεν θελει να φτιαξει τιποτα καινουριο και να χαλασει τα παλια... Θελει απλα ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕΙ τη ρατσα του. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ. Απλα προστασια του εθνους!
Ποιος μπορει να ισχυριστει οτι θα προστατεψει το εθνος του απο μεγαλα συμφεροντα και κεντρα εξουσιας που μοναδικο σκοπο εχουν το κερδος;
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
θα την καναμε με χαρα αυτή την κουβεντα αλλα δεν θελω να μακελεψω το νημα των παιδιων... Θα αρκεστω στο να σου μιλησω για την σημερινη μορφη (αν θες) της ρατσας!Ποιος απο εμας θα μπορουσε να ισχυριστει οτι ειναι "καθαρος" μετα απο 400 χρονια σκλαβιας στους Τουρκους;
Ποιος μπορει να ισχυριστει οτι θα προστατεψει το εθνος του απο μεγαλα συμφεροντα και κεντρα εξουσιας που μοναδικο σκοπο εχουν το κερδος;
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγώ ? Αυτός μόνος του μαλωνε.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Δηλαδη ποιος ο λογος που προστατεύεις το κρικρι ρε μαν; Αν όλα τα κατσικια είναι ιδια γιατι να το κανεις;;
Επισης γιατι χωριζεις τους σκυλους και δεν πας για κυνηγι με ποιμενικο και δεν βαζεις κανις να σου φυλαει τα προβατα;
Γιατι ξεχωρίζεις τα αλογα σε κουρσας, εργασιας κλπ;;;;
Και, και, και ,και
Γιατί σου κάνουν καλύτερα τη δουλειά σου εσενα του αφέντη ή κινδυνεύουν από εξαφάνιση.
Καλά καμία σχέση και το ξέρεις αυτά που λες με το φυλετισμό και την καθαρότητα της ναζιστικής θεωρίας.
Τελοσπάντων ας μη σπαμάρουμε άλλο αφού δε γουστάρουν την κουβέντα τα μόνιμα μέλη εδώ μέσα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις