Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (0 μέλη και 123 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αν έπαιρνα γατί τώρα θα κοιμόμουν σε παγκάκι. Οχι,η κόρη μου αποφάσισε ότι θέλει ξανά σκύλο και όπως καταλαβαίνεις, πριν πάρω χαμπάρι ακουσα το πρώτο γάβγισμα. Το ότι ζει εξωτερικό και θα το φροντίζω εγώ είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λε ρε θερίο;;;Έστειλες το σκυλί να ζήσει στο εξωτερικό;;;ΕΣύ πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος λεφτάς!!!  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Κάνε καμια επένδυση να σωθούμε!!!! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Να σου ζησει :rockon: :rockon: :rockon:
Με λιγα λογια η κορη σου, ΣΟΥ πηρε σκυλο... Καλη φαση :grin:
Τι είναι;
Η κόρη μου ΜΕ κάνει ότι θέλει. Είναι κοκονι, πάρα πολύ ήσυχο για καλή μου τύχη και ήδη εκπαιδευμένο για να ζει μέσα σε σπίτι. Το είδε σε μια φίλη της που το είχε για φιλοξενία από φιλοζωική. 20 μέρες έκατσε Ελλάδα και είμαι φτωχότερος και με σκύλο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Τι λε ρε θερίο;;;Έστειλες το σκυλί να ζήσει στο εξωτερικό;;;ΕΣύ πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος λεφτάς!!!  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Κάνε καμια επένδυση να σωθούμε!!!! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τύπε η κόρη μου σπουδάζει και δουλεύει παράλληλα στο εξωτερικό. Το σκυλί μένει εδώ για όταν έρχεται. Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι δηλαδή.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η κόρη μου ΜΕ κάνει ότι θέλει. Είναι κοκονι, πάρα πολύ ήσυχο για καλή μου τύχη και ήδη εκπαιδευμένο για να ζει μέσα σε σπίτι. Το είδε σε μια φίλη της που το είχε για φιλοξενία από φιλοζωική. 20 μέρες έκατσε Ελλάδα και είμαι φτωχότερος και με σκύλο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μια χαρα είναι. Χαρα θα σου δωσει μονο το σκυλακι.. Αφου είναι και εκπαιδευμενο κιολας μη το πεις πουθενα... Εγω θα τα χωσω και σε εκπαιδευτη γιατι με το ένα καλα τα πηγαινα αλλα με τα δυο δεν το χω...
Είναι βλέπεις το ένα 6 χρονων και το άλλο 1,5 μηνων  :S

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Μια χαρα είναι. Χαρα θα σου δωσει μονο το σκυλακι.. Αφου είναι και εκπαιδευμενο κιολας μη το πεις πουθενα... Εγω θα τα χωσω και σε εκπαιδευτη γιατι με το ένα καλα τα πηγαινα αλλα με τα δυο δεν το χω...
Είναι βλέπεις το ένα 6 χρονων και το άλλο 1,5 μηνων  :S
Κάτσε γιατί δεν μπαίνω και συχνά και δε διαβάζω τα προηγούμενα. Πέρα από το Μπιγκλ πήρες κι άλλο? Αυτό σε ταλαιπωρεί?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τύπε η κόρη μου σπουδάζει και δουλεύει παράλληλα στο εξωτερικό. Το σκυλί μένει εδώ για όταν έρχεται. Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι δηλαδή.

Ναι ρε φίλε το κατάλαβα πλά σου κάνω λίγο πλάκα για το χαβαλέ...!!! :hi: :hi: :hi:

Ελπίζω να μην παρεξηγείς!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.070
Πόντοι
19.795
Πες μου ότι δεν ξέρεις το μήχτη τον κορυφαίο επιθετικό όλωτν των εποχών μετά τον ΧΑτζηπαναγή!!!!Ντροπή/!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Aσχολουμαι κυριως με Β Εθνικη. Ο ψυχακιας που σου εγραψα παραπανω ειναι ο γνωστος μεγαλοδικηγορος που περιφερεται σαν προεδρος απο ομαδα σε ομαδα. Μετα τον Χατζηπαναγη δεν νομιζω να υπαρχει αλλος συγκρισιμος :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κάτσε γιατί δεν μπαίνω και συχνά και δε διαβάζω τα προηγούμενα. Πέρα από το Μπιγκλ πήρες κι άλλο? Αυτό σε ταλαιπωρεί?
Βρηκα ένα αδεσποτακι σε κακη κατασταση στις διακοπες και το πηρα...
Ναι είναι ένα τερας  :grin: :grin:
Ειχα ξεχασει πως είναι να εχεις κουταβι και σε καμια περιπτωση δεν ηξερα πως είναι να εχεις ΚΑΙ κουταβι μαζι με το μεγαλο σου

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Βρηκα ένα αδεσποτακι σε κακη κατασταση στις διακοπες και το πηρα...
Ναι είναι ένα τερας  :grin: :grin:
Ειχα ξεχασει πως είναι να εχεις κουταβι και σε καμια περιπτωση δεν ηξερα πως είναι να εχεις ΚΑΙ κουταβι μαζι με το μεγαλο σου
Καλή τύχη.  :dancing: :dancing: Εγώ όταν μπήκε το σκυλί στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που είπα στη μικρή ήταν πες μου ότι δεν θα μαζεύω πάλι κάτουρα. Γιατί αυτή το σκυλί το θέλει για τη βόλτα, για παιχνίδι, για να κοιμούνται αγκαλιά. Αμα δει καμιά σκατούλα στο χαλί, κόβει λάσπη  :S :S :S

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Aσχολουμαι κυριως με Β Εθνικη. Ο ψυχακιας που σου εγραψα παραπανω ειναι ο γνωστος μεγαλοδικηγορος που περιφερεται σαν προεδρος απο ομαδα σε ομαδα. Μετα τον Χατζηπαναγη δεν νομιζω να υπαρχει αλλος συγκρισιμος :grin:

ΑΑ πάσο!!!Νόμιζα ότι με τρόλαρες κια ότι μου έλεγες για παίχτη και καλά με το όνομα ψυχάκιας!!! δεν ασχολούμαι με αθλητικά η αλήθεια είναι και αν ασχολιόμουν δε θα έδινα καμία αξία σε τύπους σαν τον κούγια ως παράγοντες!!!

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σας αφηνω τωρα παω να φτιαξω ένα κλεφτικο αρνακι  :erection: :erection:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλή τύχη.  :dancing: :dancing: Εγώ όταν μπήκε το σκυλί στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που είπα στη μικρή ήταν πες μου ότι δεν θα μαζεύω πάλι κάτουρα. Γιατί αυτή το σκυλί το θέλει για τη βόλτα, για παιχνίδι, για να κοιμούνται αγκαλιά. Αμα δει καμιά σκατούλα στο χαλί, κόβει λάσπη  :S :S :S
Θα το παλεψω αλλα ο κουταβος κατά καποιο τροπο με κανει να αισθανομαι πιο ανθρωπος.
Η μεγαλη πηρε αγαπη αλλα την ειχε δεδομενη. Αυτος όμως όχι και το δειχνει κάθε μερα... Απλα είναι λιγο ξεροκέφαλος και θα χρειαστω εκπαιδευτη για να τα φερω βολτα... Δεν πειραζει όμως  :orchestra:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.070
Πόντοι
19.795
Θα το παλεψω αλλα ο κουταβος κατά καποιο τροπο με κανει να αισθανομαι πιο ανθρωπος.
Η μεγαλη πηρε αγαπη αλλα την ειχε δεδομενη. Αυτος όμως όχι και το δειχνει κάθε μερα... Απλα είναι λιγο ξεροκέφαλος και θα χρειαστω εκπαιδευτη για να τα φερω βολτα... Δεν πειραζει όμως  :orchestra:
Τα αρσενικα ειναι λιγο πιο πεισματαρικα και πιο δυσκολα στο μεγαλωμα. Αξιζει ομως και με το παραπανω οτι και αν κανεις για αυτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εγω τυπε είμαι ακροδεξιος... Σε φαση δεξιοτερα από μενα ο τοιχος αλλα είμαι κατά της οπλοκατοχης σε ένα κρατος που δεν υπαρχει η βασικη παιδεια, σε πραγματα στοιχειώδη. Ουτε να φανταστω δεν θα ηθελα ποσοι θα κουμπουριαζονταν για μια θεση για παρκάρισμα η για μια τραγουδιαρα :S

δηλαδή, και Ζίγκ-φρίντ, και Ζίγκ-χάιλ ένα πράμμα...  :o  :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μιας και είπατε για το Σωτήρη Πέτρουλα.
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΔΑ.

ΕΔΑ=ΜΕΤΕΜΦΥΛΑΙΚΟ ΚΚΕ.

Ας αφοδεύσουμε με σεβασμό στον τάφο του,
όπως και τους τάφους όλων των αριστερών.
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
zombiegrave.gif
zombiegrave.gif
zombiegrave.gif
zombiegrave.gif
URL]]

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγω τυπε είμαι ακροδεξιος... Σε φαση δεξιοτερα από μενα ο τοιχος αλλα είμαι κατά της οπλοκατοχης σε ένα κρατος που δεν υπαρχει η βασικη παιδεια, σε πραγματα στοιχειώδη. Ουτε να φανταστω δεν θα ηθελα ποσοι θα κουμπουριαζονταν για μια θεση για παρκάρισμα η για μια τραγουδιαρα :S

Επαναλαμβάνεις τα επιχειρήματα των αριστερών.
Με βάση αυτό το επιχείρημα , θα έπρεπε να απαγορεύονταν οι μοτοσυκλέτες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Αν υπήρχε νόμος στην ελλάδα και θέσεις στη φυλακή, δεν θα γινόταν τίποτε στραβό από την οπλοκατοχή.

Αυτά είναι προβλήματα, όχι η οπλοκατοχή.

Σου εύχομαι να μην αναθεωρήσεις τις απόψεις σου πάνω στο θέμα, κάποιο βράδυ που θα είσαι δεμένος πισθάγκωνα με δεματικά και θα προσπαθείς να πάρεις ανάσες από τη μύτη.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πχ δε συμφωνω με τπτ απο αυτα που δοξαζει η χ.α

Βρες κάτι συγκεκριμένο που να έχουν γράψει οι ίδιοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη σελίδα τους
ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.

Όχι όμως αυτά που τους προσάπτει ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΨΑΡΡΑΣ , ο οποίος είναι υπέρμαχος της Αλβανικής μειονότητας στην ελλάδα, της σλαβομακεδονικής μειονότητας στην ελλάδα
και υποστηρίζει ότι τα ελληνικά σύνορα πρέπει να είναι στην ελασσόνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom