Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κοκκινη Προβια

http://[URL unfurl="true"]www.aek-live.gr/wp-content/uploads/2014/09/1315805659_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[url=http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/search?q=%CF%84%CE%BF+%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB5K2u5e3MAhVGBsAKHTGBBcoQ_AUIBygB&biw=1920&bih=971#imgrc=8GAJhfpubc9vRM%3A]http://www.google.gr/search?q=%CF%84%CE%BF+%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB5K2u5e3MAhVGBsAKHTGBBcoQ_AUIBygB&biw=1920&bih=971#imgrc=8GAJhfpubc9vRM%3A[/url[/URL]]

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όλα καλά και συμφωνώ αλλά τίθεται η ερώτηση κρίσεως: Είσαι δικηγόρος μάχιμος και αριστερός;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy:
εγω τυπε είμαι ακροδεξιος... Σε φαση δεξιοτερα από μενα ο τοιχος αλλα είμαι κατά της οπλοκατοχης σε ένα κρατος που δεν υπαρχει η βασικη παιδεια, σε πραγματα στοιχειώδη. Ουτε να φανταστω δεν θα ηθελα ποσοι θα κουμπουριαζονταν για μια θεση για παρκάρισμα η για μια τραγουδιαρα :S

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
εγω τυπε είμαι ακροδεξιος... Σε φαση δεξιοτερα από μενα ο τοιχος αλλα είμαι κατά της οπλοκατοχης σε ένα κρατος που δεν υπαρχει η βασικη παιδεια, σε πραγματα στοιχειώδη. Ουτε να φανταστω δεν θα ηθελα ποσοι θα κουμπουριαζονταν για μια θεση για παρκάρισμα η για μια τραγουδιαρα :S

Σεβαστόν.Άλλωστε εγώ δεν εξέθεσα τη δική μου άποψη ως υπέρ ή κατά.Απλά περιμένω να ακούσω τη γνώμη μια γυναίκας, αριστερής, και μάχιμης δικηγόρου.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Ρε μαγκες με το συμπαθειο δηλαδη,αλλα αμα μας βαλουν στο χερι ενα οπλο και μας πουνε να σημαδεψουμε ανθρωπο και οχι τενεκεδακι,στη συντριπτικη πλειοψηφια θα λερωσουμε τα βρακακια μας παρα θα πατησουμε τη σκανδαλη,οποτε τι οπλοκατοχη συζηταμε τωρα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σεβαστόν.Άλλωστε εγώ δεν εξέθεσα τη δική μου άποψη ως υπέρ ή κατά.Απλά περιμένω να ακούσω τη γνώμη μια γυναίκας, αριστερής, και μάχιμης δικηγόρου.
Θες να στην πω εγω;

Η οπλοκατοχή πρεπει να είναι παρανομη με βαση το σκεπτικο τους για δυο λογους, ο ενας είναι αυτος που σου ειπα εγω και ο δευτερος είναι να μην εχουν ολοι οπλα σε περιπτωση ενοπλης εξέγερσης των λαων...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

και ειχα αρχισει να σε συμπαθω..  :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
eri εχω ενα οπλο μεσα στο βρακι μου

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε μαγκες με το συμπαθειο δηλαδη,αλλα αμα μας βαλουν στο χερι ενα οπλο και μας πουνε να σημαδεψουμε ανθρωπο και οχι τενεκεδακι,στη συντριπτικη πλειοψηφια θα λερωσουμε τα βρακακια μας παρα θα πατησουμε τη σκανδαλη,οποτε τι οπλοκατοχη συζηταμε τωρα

Την πρώτη φορά....!!! ;) ;) ;) ;)

Και επίσης την πρώτη φορά που έκανες ένεση, έβγαλες δόντι ή αν είσαι γιατρός άνοιξες πτώμα τα είδες κολυώμμενα...!!! :) :) :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Στανταρ βεβαια αμα αισθανθείς ανθρωπινη παρουσια στο σπιτι σου το βραδυ και εχεις και κανα παιδι πυροβολείς για πλακα...
Υπαρχουν 1002 τροποι για να γινει το θεμα, αν θες τους αναφερω ολους  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Στανταρ βεβαια αμα αισθανθείς ανθρωπινη παρουσια στο σπιτι σου το βραδυ και εχεις και κανα παιδι πυροβολείς για πλακα...
Υπαρχουν 1002 τροποι για να γινει το θεμα, αν θες τους αναφερω ολους  :grin:
και εκει ακομα το πιο πιθανον ειναι να παγωσεις ,οκ ισως με το παιδι να βγαινουν αλλα ενστικτα,μπορει να μη χρειαζεσαι ουτε καν οπλο δαγκωνεις στο λαρυγγι,αλλα μη νομιζετε οτι γενικα αν μπει καποιος βραδυ σπιτι σου,θα εχεις ευκολα  την ψυχραιμια και αποφασιστικοτητα να τραβηξεις οπλο

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
και εκει ακομα το πιο πιθανον ειναι να παγωσεις ,οκ ισως με το παιδι να βγαινουν αλλα ενστικτα,μπορει να μη χρειαζεσαι ουτε καν οπλο δαγκωνεις στο λαρυγγι,αλλα μη νομιζετε οτι γενικα αν μπει καποιος βραδυ σπιτι σου,θα εχεις ευκολα  την ψυχραιμια και αποφασιστικοτητα να τραβηξεις οπλο
Για μενα το να υπαρχουν οπλα στο σπιτι και μαλιστα με νομοθεσια να τα επιτρεπει μονο κακο μπορει να φερει... Απλα οποιος μπει θα μπαινει με διαθεση να σκοτωσει και όχι απλα να κλεψει.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

ΚΑταρχήν αν χέσεσαι να πυροβολήσεις άνθρωπο τι λαρύγγι να δαγκώσεις;;;

Κι έπειτα είσαι υπέρ ή κατά;;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
το ότι συμπαθείς με πολιτικα κριτηρια είναι κοινωνικος ρατσισμος... Να ξες  ;)

η συμπαθεια ειναι απορροια ενος συνονθυλευματος πραγματων..
κακως το γενικοποιησα..αλλα ρε φιλε δεν εχω καλη γνωμη για τους ακροδεξιους και γενικα για οσους ειναι στα ακρα...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
ΚΑταρχήν αν χέσεσαι να πυροβολήσεις άνθρωπο τι λαρύγγι να δαγκώσεις;;;

Κι έπειτα είσαι υπέρ ή κατά;;
ειπα σε φαση που κυνδινευει το παιδι σου ειναι αλλιως,ημουν σαφης νομιζω,βγαινουν αλλα ενστικτα πιο ισχυρα και απο αυτο της αυτοσυντηρησης ισως

Βασικα μου ειναι αδιαφορο

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ειπα σε φαση που κυνδινευει το παιδι σου ειναι αλλιως,ημουν σαφης νομιζω,βγαινουν αλλα ενστικτα πιο ισχυρα και απο αυτο της αυτοσυντηρησης ισως,ημουν σαφης νομιζω.

Βασικα μου ειναι αδιαφορο

Η στατιστική και η ψυχιατρική λένε ότι η υπέρβαση είναι κάτι που γίνεται πολύ σπάνια και γι' αυτό είναι φαινόμενο που αξίζει μελέτης!!!Αν δεν το έχεις δεν το κάνεις κοινώς!!! ;) ;) ;)

Όσον αφορά για την οπλοκατοχή εγώ κάθετα κατά.Για πολλούς λόγους.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
η συμπαθεια ειναι απορροια ενος συνονθυλευματος πραγματων..
κακως το γενικοποιησα..αλλα ρε φιλε δεν εχω καλη γνωμη για τους ακροδεξιους και γενικα για οσους ειναι στα ακρα...
παπαρια... Θεμα μαρκετινκ είναι... Ο αντιρατσισμος είναι πολιτικα ορθος και ετσι οποιος δεν τον ασπαζεται είναι τραμπούκος, χιτλερικος που γουσταρει φουρνους  :)

Δεν υπαρχει καμια σχεση όμως με αυτό η πραγματικοτητα... Ενώ δαπανουνται εκατομμύρια κάθε χρονο για την προστασια της ρατσας στα ζωα, στον ανθρωπο θεωρείται κακο. Γιατι; Γιατι ετσι αποφασισε η πολιτικη ορθοτητα και τ @@ μας κουνιουνται  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom