You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Δεν έχει καμία σημασία, God created man, Colt made them equal.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Κοκκινη Προβια
http://[URL unfurl="true"]www.aek-live.gr/wp-content/uploads/2014/09/1315805659_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[url=http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/search?q=%CF%84%CE%BF+%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB5K2u5e3MAhVGBsAKHTGBBcoQ_AUIBygB&biw=1920&bih=971#imgrc=8GAJhfpubc9vRM%3A]http://www.google.gr/search?q=%CF%84%CE%BF+%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB5K2u5e3MAhVGBsAKHTGBBcoQ_AUIBygB&biw=1920&bih=971#imgrc=8GAJhfpubc9vRM%3A[/url[/URL]]
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγω τυπε είμαι ακροδεξιος... Σε φαση δεξιοτερα από μενα ο τοιχος αλλα είμαι κατά της οπλοκατοχης σε ένα κρατος που δεν υπαρχει η βασικη παιδεια, σε πραγματα στοιχειώδη. Ουτε να φανταστω δεν θα ηθελα ποσοι θα κουμπουριαζονταν για μια θεση για παρκάρισμα η για μια τραγουδιαρα :SΌλα καλά και συμφωνώ αλλά τίθεται η ερώτηση κρίσεως: Είσαι δικηγόρος μάχιμος και αριστερός;;;
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
εγω τυπε είμαι ακροδεξιος... Σε φαση δεξιοτερα από μενα ο τοιχος αλλα είμαι κατά της οπλοκατοχης σε ένα κρατος που δεν υπαρχει η βασικη παιδεια, σε πραγματα στοιχειώδη. Ουτε να φανταστω δεν θα ηθελα ποσοι θα κουμπουριαζονταν για μια θεση για παρκάρισμα η για μια τραγουδιαρα :S
Σεβαστόν.Άλλωστε εγώ δεν εξέθεσα τη δική μου άποψη ως υπέρ ή κατά.Απλά περιμένω να ακούσω τη γνώμη μια γυναίκας, αριστερής, και μάχιμης δικηγόρου.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Ρε μαγκες με το συμπαθειο δηλαδη,αλλα αμα μας βαλουν στο χερι ενα οπλο και μας πουνε να σημαδεψουμε ανθρωπο και οχι τενεκεδακι,στη συντριπτικη πλειοψηφια θα λερωσουμε τα βρακακια μας παρα θα πατησουμε τη σκανδαλη,οποτε τι οπλοκατοχη συζηταμε τωρα
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Θες να στην πω εγω;Σεβαστόν.Άλλωστε εγώ δεν εξέθεσα τη δική μου άποψη ως υπέρ ή κατά.Απλά περιμένω να ακούσω τη γνώμη μια γυναίκας, αριστερής, και μάχιμης δικηγόρου.
Η οπλοκατοχή πρεπει να είναι παρανομη με βαση το σκεπτικο τους για δυο λογους, ο ενας είναι αυτος που σου ειπα εγω και ο δευτερος είναι να μην εχουν ολοι οπλα σε περιπτωση ενοπλης εξέγερσης των λαων...
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
εγω τυπε είμαι ακροδεξιος... Σε φαση δεξιοτερα από μενα ο τοιχος αλλα είμαι κατά της οπλοκατοχης σε ένα κρατος που δεν υπαρχει η βασικη παιδεια, σε πραγματα στοιχειώδη. Ουτε να φανταστω δεν θα ηθελα ποσοι θα κουμπουριαζονταν για μια θεση για παρκάρισμα η για μια τραγουδιαρα :S
και ειχα αρχισει να σε συμπαθω.. :S
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Ρε μαγκες με το συμπαθειο δηλαδη,αλλα αμα μας βαλουν στο χερι ενα οπλο και μας πουνε να σημαδεψουμε ανθρωπο και οχι τενεκεδακι,στη συντριπτικη πλειοψηφια θα λερωσουμε τα βρακακια μας παρα θα πατησουμε τη σκανδαλη,οποτε τι οπλοκατοχη συζηταμε τωρα
Την πρώτη φορά....!!! ;) ;) ;) ;)
Και επίσης την πρώτη φορά που έκανες ένεση, έβγαλες δόντι ή αν είσαι γιατρός άνοιξες πτώμα τα είδες κολυώμμενα...!!!
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Στανταρ βεβαια αμα αισθανθείς ανθρωπινη παρουσια στο σπιτι σου το βραδυ και εχεις και κανα παιδι πυροβολείς για πλακα...Ρε μαγκες με το συμπαθειο δηλαδη,αλλα αμα μας βαλουν στο χερι ενα οπλο και μας πουνε να σημαδεψουμε ανθρωπο και οχι τενεκεδακι,στη συντριπτικη πλειοψηφια θα λερωσουμε τα βρακακια μας παρα θα πατησουμε τη σκανδαλη,οποτε τι οπλοκατοχη συζηταμε τωρα
Υπαρχουν 1002 τροποι για να γινει το θεμα, αν θες τους αναφερω ολους
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
και εκει ακομα το πιο πιθανον ειναι να παγωσεις ,οκ ισως με το παιδι να βγαινουν αλλα ενστικτα,μπορει να μη χρειαζεσαι ουτε καν οπλο δαγκωνεις στο λαρυγγι,αλλα μη νομιζετε οτι γενικα αν μπει καποιος βραδυ σπιτι σου,θα εχεις ευκολα την ψυχραιμια και αποφασιστικοτητα να τραβηξεις οπλοΣτανταρ βεβαια αμα αισθανθείς ανθρωπινη παρουσια στο σπιτι σου το βραδυ και εχεις και κανα παιδι πυροβολείς για πλακα...
Υπαρχουν 1002 τροποι για να γινει το θεμα, αν θες τους αναφερω ολους
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
το ότι συμπαθείς με πολιτικα κριτηρια είναι κοινωνικος ρατσισμος... Να ξες ;)και ειχα αρχισει να σε συμπαθω.. :S
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Για μενα το να υπαρχουν οπλα στο σπιτι και μαλιστα με νομοθεσια να τα επιτρεπει μονο κακο μπορει να φερει... Απλα οποιος μπει θα μπαινει με διαθεση να σκοτωσει και όχι απλα να κλεψει.και εκει ακομα το πιο πιθανον ειναι να παγωσεις ,οκ ισως με το παιδι να βγαινουν αλλα ενστικτα,μπορει να μη χρειαζεσαι ουτε καν οπλο δαγκωνεις στο λαρυγγι,αλλα μη νομιζετε οτι γενικα αν μπει καποιος βραδυ σπιτι σου,θα εχεις ευκολα την ψυχραιμια και αποφασιστικοτητα να τραβηξεις οπλο
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
και εκει ακομα το πιο πιθανον ειναι να παγωσεις ,οκ ισως με το παιδι να βγαινουν αλλα ενστικτα,μπορει να μη χρειαζεσαι ουτε καν οπλο δαγκωνεις στο λαρυγγι,αλλα μη νομιζετε οτι γενικα αν μπει καποιος βραδυ σπιτι σου,θα εχεις ευκολα την ψυχραιμια και αποφασιστικοτητα να τραβηξεις οπλο
ΚΑταρχήν αν χέσεσαι να πυροβολήσεις άνθρωπο τι λαρύγγι να δαγκώσεις;;;
Κι έπειτα είσαι υπέρ ή κατά;;
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
το ότι συμπαθείς με πολιτικα κριτηρια είναι κοινωνικος ρατσισμος... Να ξες ;)
η συμπαθεια ειναι απορροια ενος συνονθυλευματος πραγματων..
κακως το γενικοποιησα..αλλα ρε φιλε δεν εχω καλη γνωμη για τους ακροδεξιους και γενικα για οσους ειναι στα ακρα...
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
ειπα σε φαση που κυνδινευει το παιδι σου ειναι αλλιως,ημουν σαφης νομιζω,βγαινουν αλλα ενστικτα πιο ισχυρα και απο αυτο της αυτοσυντηρησης ισωςΚΑταρχήν αν χέσεσαι να πυροβολήσεις άνθρωπο τι λαρύγγι να δαγκώσεις;;;
Κι έπειτα είσαι υπέρ ή κατά;;
Βασικα μου ειναι αδιαφορο
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
ειπα σε φαση που κυνδινευει το παιδι σου ειναι αλλιως,ημουν σαφης νομιζω,βγαινουν αλλα ενστικτα πιο ισχυρα και απο αυτο της αυτοσυντηρησης ισως,ημουν σαφης νομιζω.
Βασικα μου ειναι αδιαφορο
Η στατιστική και η ψυχιατρική λένε ότι η υπέρβαση είναι κάτι που γίνεται πολύ σπάνια και γι' αυτό είναι φαινόμενο που αξίζει μελέτης!!!Αν δεν το έχεις δεν το κάνεις κοινώς!!! ;) ;) ;)
Όσον αφορά για την οπλοκατοχή εγώ κάθετα κατά.Για πολλούς λόγους.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
παπαρια... Θεμα μαρκετινκ είναι... Ο αντιρατσισμος είναι πολιτικα ορθος και ετσι οποιος δεν τον ασπαζεται είναι τραμπούκος, χιτλερικος που γουσταρει φουρνουςη συμπαθεια ειναι απορροια ενος συνονθυλευματος πραγματων..
κακως το γενικοποιησα..αλλα ρε φιλε δεν εχω καλη γνωμη για τους ακροδεξιους και γενικα για οσους ειναι στα ακρα...
Δεν υπαρχει καμια σχεση όμως με αυτό η πραγματικοτητα... Ενώ δαπανουνται εκατομμύρια κάθε χρονο για την προστασια της ρατσας στα ζωα, στον ανθρωπο θεωρείται κακο. Γιατι; Γιατι ετσι αποφασισε η πολιτικη ορθοτητα και τ @@ μας κουνιουνται
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις