Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κωλογερος  ειναι  μονό ένας.

Κατά τα άλλά oi γείτονισες μου εξάκολουθουν νσ   με καταπιεζουν άσυστολα.

Καλήμερα παιδάκια.
Τυπε αμα σε ειχα στην γειτονια μου θα μαζευαμε υπογραφες να σε διωξουμε..πολυ ματακιας εισαι..  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795
Τυπε αμα σε ειχα στην γειτονια μου θα μαζευαμε υπογραφες να σε διωξουμε..πολυ ματακιας εισαι..  :grin:
Καταλοιπο παλαιοτερων εποχων και καταστασεων που εσεις οι νεοτεροι δεν τα εχετε ζησει. :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καταλοιπο παλαιοτερων εποχων και καταστασεων που εσεις οι νεοτεροι δεν τα εχετε ζησει. :grin:
Ναι νταξει δυσκολα χρονια τοτε δεν δειχνανε και τιποτα η γυναικες, αλλα λογο ηλικιας θελει να εισαι και λιγο προσεκτικος γιατι αλλο να παρουν χαμπαρι οτι της παιρνω εγω ματι και αλλο ενας στην ηλικια σου.. θα σε περασουν για πορνοδιεστραμενο και θα εχουν και δικιο.  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795
Ναι νταξει δυσκολα χρονια τοτε δεν δειχνανε και τιποτα η γυναικες, αλλα λογο ηλικιας θελει να εισαι και λιγο προσεκτικος γιατι αλλο να παρουν χαμπαρι οτι της παιρνω εγω ματι και αλλο ενας στην ηλικια σου.. θα σε περασουν για πορνοδιεστραμενο και θα εχουν και δικιο.  :grin:
Μπα, με ξερουν λιγο-πολυ τι πορνογερος ειμαι και δεν μου δινουν σημασια πια. Τρωω βεβαια σε καθημερινη βαση το ξυλο απο τη γυναικα μου, αλλα εχω συνηθισει πια. :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το θέμα είναι αν έχει γαμησει φοιτήτρια γειτονισσα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βίκινγκ φτιάχνεις σπίτι ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795
εχεις γαμησει μιλφαρες που εχουν κορες φοιτητριες?  :grin:
Πολυ παλια ενας κολλητος μου ειχε γκομενα μια φοιτητρια. Η μανα της (χωρισμενη) ηταν σκετη καυλα, και καθως ημουνα πιτσιρικας επαιζε αρχικα να γινει κατασταση. Αλλα η κορη ζηλευε υπερβολικα τη μανα και προσπαθησε να μας κανει να τσακωθουμε με το κολλητο μονο και μονο για να μη φτιαξω κατασταση με τη μανα. Μαλλιστα ειχα ψιλοκαψουρευτει και λιγο. Τελικα τα χαλασε με τον κολλητο και αυτο πιστευω εξαιτιας της μανας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795
αυτή είναι με τα 150?
Αυτη ειναι. Η πλακα ειναι οτι παλιοτερα της ειχα γραψει ενα τετραστοιχο που αφορουσε το πισω της συστημα, και της το διαβασα (για πλακα υποτιθεται) και της αρεσε. Μαλιστα μου ειχε ζητησει να το βαλω και στο φεις μπουκ, αλλα αν εκανα τετοια μαλακια τωρα θα εγραφα σο θρεντ με τα τραβελια. (Θα μου τα ειχε κοψει συριζα η γυναικα μου) :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αυτη ειναι. Η πλακα ειναι οτι παλιοτερα της ειχα γραψει ενα τετραστοιχο που αφορουσε το πισω της συστημα, και της το διαβασα (για πλακα υποτιθεται) και της αρεσε. Μαλιστα μου ειχε ζητησει να το βαλω και στο φεις μπουκ, αλλα αν εκανα τετοια μαλακια τωρα θα εγραφα σο θρεντ με τα τραβελια. (Θα μου τα ειχε κοψει συριζα η γυναικα μου) :grin:

:2funny:

πάντως ότι της άρεσε είναι δείγμα για  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom