brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.900
- Πόντοι
- 2.606
ρουφας ;)τυπε στο αλκοτέστ φυσας ή ρουφας?![]()
ρουφας ;)τυπε στο αλκοτέστ φυσας ή ρουφας?![]()
Έρη σκέφτομαι να πάρω τον andropenis extrender special edition από πλατίνα για πάρτη σου που μεγαλώνει την πούτσα 3cm.
6 (λέμε τώρα) +3=9cm
Αυξάνω τις πιθανότητες μου;
Τι είναι το κλάνιο![]()
αν δεν τα γαμαγα με τον ψεικτη θα ταν τελεια ιστοριαουτε ο αλεξ δεν εχει τετοια ιστορια![]()
Αστον ρε φίλε να τον πάρω εγώ!!!Εσύ εντάξει με 6 εκατοστά καλά είσαι δεν έχεις αναγκη άσε να βολευτούμε κι εμείς!!!![]()
![]()
![]()
![]()
αλλου εφαγα σοκολατα νερο 1 λιτρο και κουτι ολοκληρο υπογλωσσια για την αναπνοη δεν θυμαμαι πως τα λενε αλλα δεν επεσε καθολου και μου το πηραναχαχαχαχαχαχαχαχα
Έχω τρομερή ιστορία, δεν μπορώ να την γράψω. Όντως ισχύει με το νερό, όπως επίσης και σοκολάτα και να μην φυσάς με ζήλο όσο και να σε πρήζει ο μπάτσος.
Άλλη φορά, φύσηξε ο μπάτσος για εμένακαι κράτησε την δική του ένδειξη.
Τύπε παίζει να το αγοράσουμε συνεταιρικά. Ένα οκταωράκι την ημέρα θέλει λέει ο καθένας να το χρησιμοποιεί, αμαρτία να κάθεται τις υπόλοιπες ώρες. Άσε που μπορούμε να μισθώσουμε τη χρήση του για τις υπόλοιπες ώρες σε κανέναν άλλο αδικημένο.
καλα ρε μαγκες ολοι φιφες εχετε εδω μεσα? :S
καλα ρε μαγκες ολοι φιφες εχετε εδω μεσα? :S
το μικροσκοπικο καυλιτσακι....καλα τιποτα δεν ξερεις ρε τυπε? :SΤι είναι φίφες;![]()
Εξ ορισμού κύριεκαλα ρε μαγκες ολοι φιφες εχετε εδω μεσα? :S
Έρη σκέφτομαι να πάρω τον andropenis extrender special edition από πλατίνα για πάρτη σου που μεγαλώνει την πούτσα 3cm.
6 (λέμε τώρα) +3 = 9cm
Αυξάνω τις πιθανότητες μου;
και τον νικ που την εχει γουδαΌλοι, εκτός από τον κ. Νηματοθέτη που την έχει μποζόνιο και τον κ.alex71, που την έχει φοφίκο.
Όλοι, εκτός από τον κ. Νηματοθέτη που την έχει μποζόνιο και τον κ.alex71, που την έχει φοφίκο.
Τι είναι το κλάνιο![]()
Μας πληγώνετε κύριε και είμεθα ευαίσθητες ψυχές!!!! :'( :'( :'( :'(
φιφες γουδες.. ρε μλκα ραοπαο που διαβολο κατοικεις ; χαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχχκαι τον νικ που την εχει γουδα![]()