NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
καλησπέρα, μόλις χρειάστηκε να ανάψω φώτα
και μετα στελνει μια πουτανα να σου κατσει για να σε περιποιηθει αυτο ειναι τ σωστοη σωστη γκομενα οδηγει το αμαξι σου οταν εισαι μεθυσμενος με μεγαλη προσοχη μεχρι το γκαραζ σου και μετα σου καθετε για να μη πας για υπνο ξενερωμενος.
αλλου εφαγα σοκολατα νερο 1 λιτρο και κουτι ολοκληρο υπογλωσσια για την αναπνοη δεν θυμαμαι πως τα λενε αλλα δεν επεσε καθολου και μου το πηραν
καλησπέρα, μόλις χρειάστηκε να ανάψω φώτα
αν εχεις γκομενα δε πας με πουτανες δεν ειναι σωστο whats wrong with you?και μετα στελνει μια πουτανα να σου κατσει για να σε περιποιηθει αυτο ειναι τ σωστο
ειμαστε σιγουροι; εγω αλλιως τα εμαθα εδω μην μου τα γυριζετε τωρααν εχεις γκομενα δε πας με πουτανες δεν ειναι σωστο whats wrong with you?
και κανα δυο φορες για ταχυτητα
δεν ειναι θεμα ηθικης..απλα οταν εχεις γκομενα πρεπει να την κερασεις και δεν σου μενει 20αρικο να πας μεταξουργειοειμαστε σιγουροι; εγω αλλιως τα εμαθα εδω μην μου τα γυριζετε τωρα
πιασανε τοπο τα λεφτα που σου εδωσα χαχαχαχαχχχαχ
δεν ειναι θεμα ηθικης..απλα οταν εχεις γκομενα πρεπει να την κερασεις και δεν σου μενει 20αρικο να πας μεταξουργειο
οχι μαν παγιδα ειναι για να σε χωρισει και να κερδισει το διαζυγιο!Μην τα γυρνάς:
και μετα στελνει μια πουτανα να σου κατσει για να σε περιποιηθει αυτο ειναι τ σωστο
Αυτό σου έγραψε, η γκόμενα κερνάει.
μου εχει κανει μπατσινα σκετο και την γλιτωσασας εχει κανει αλκοτεστ μουναρα μπατσινα?
ο βασιλοφρων δεν θελει ακομα μετα βλεπουμεΛες Σαούλ;
Έρη εσύ έτσι έκανες στον δικό σου;