Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
δεν ειχες πιει?
τυπε στο αλκοτέστ φυσας ή ρουφας?μου εχει κανει μπατσινα σκετο και την γλιτωσα
2 κατοσταρικα και γλυτωσα τις πινακιδες...λες να με γουσταρε?πες μας την ιστορια σου μην στα βγαζουμε με το τσιγλεκι
εσυ με τον βασιλοφρονα εισαι η με εμεναΓια τον προηγούμενο λέω.
Βασιλόφρων το νου σου.
το μηχανακι τερματισε θα μπορουσε να κοψει 700αρι και να παρει πινακιδες. Εγω πιστευω οτι μπερδευτικε απο τα σκοταδια και με γουσταρετρελα..
εσυ με τον βασιλοφρονα εισαι η με εμενα
μικρο πουλι; νοπeri ειχες κανα γκομενο με πιστολινο
Στις παιρνουν αν εχεις πιει περισσοτερο απο ενα οριο, το οποιο παιζει νανε και 2 μπυρεςΌχι, στον πρώτο βαθμό, δεν σου παίρνουν πινακίδες, μόνο πρόστιμο. Νομίζω ότι είναι γύρω στα 160 πάντως, το έχουν αυξήσει;
καλη ιδεα . θα τους λεω αυτο χαλασε δωστε μου να ρουφηξω κατι . πιστευω θα το πιασουν το υποννοούμενο
αν εβλεπε πουτσα θα ελεγε με δουλευεις ρε και θα μου επερνε και το διπλωμαεπρεπε να της ριξεις ενα ποτθτσον
μικρο πουλι; νοπ
βγηκα και με αναποδα τιμονια απο πλατεια με σταματανε ημουν καπου στο 0.65-67 με οριο το 0.50 μετα απο τρεις επαναληπτικες δοκιμες διαρκεις ολικης 40 λεπτων με τσιχλα που μου εδωσε αυτη μπικ μπαμπολ και 3 λιτρα νερο απο διπλανο ψεικτη πρατηριου καυσιμων γραφω την τριτη φορα(ενω κανονικα εινα 2 με διαρκεια μεταξυ τους καπου 15λ) 0.51 και επρεπε να μου το παρει μου κλεισε το μστι μου δωσε τα χαρτια και μου λεει καλο σας βραδυ και ηρεμαδεν ειχες πιει?
μικρο πουλι; νοπ
ειχες κανεναν που να ηθελε δαχτυλο στο κλανιο του?