Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (0 μέλη και 127 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν εχει να κανει αυτο τυπε,ειναι πολυ δυσκολο να χαθει το λοιπος στη κοιλια,ακομα και λιγο να εχεις.Απαχο κρεας λαχανικα και γενικα λιγους υδατανθρακες και οχι επεξεργασμενους,ποτα γλυκα παγωτα κομενα μαχαιρι ,πρεπει να πονεσεις  :S
Άντρας χωρίς κοιλιά, γκομενα χωρίς βυζά

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Άντρας χωρίς κοιλιά, γκομενα χωρίς βυζά

URL]]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
καλα νταξει τραγουδατε  εσεις, δεν υπαρχει γκομενα κανονικη που να γουσταρει αντρα με κοιλια,ειδικα αυτην την εποχη που παμε και στις παραλιες, προσεχουν πολλοι την εμφανιση σε εναν αντρα.Αυτα.. καλο σας μεσημερι παω να ξεκουρασω το κορμι μου λιγο. :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καλα νταξει τραγουδατε  εσεις, δεν υπαρχει γκομενα κανονικη που να γουσταρει αντρα με κοιλια,ειδικα αυτην την εποχη που παμε και στις παραλιες, προσεχουν πολλοι την εμφανιση σε εναν αντρα.Αυτα.. καλο σας μεσημερι παω να ξεκουρασω το κορμι μου λιγο. :grin:

Καλή ξεκούραση!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2016-05/oo13.jpg[/img[/URL]]
Από το 2013, γνωρίζεται με το σημερινό της συνθέτη και παραγωγό και ξεκινάει τη σόλο καριέρα της. Βγάζει τον πρώτο της δίσκο το 2014 «Fly away» και το δεύτερο το 2015 «Illusions».

Σήμερα τα βίντεο της παίζουν στην Ουκρανική τηλεόραση, οι φωτογραφίες της εμφανίζονται στα περιοδικά και η ίδια συνεχίζει να σπουδάζει στο μεταπτυχιακό της στα Οικονομικά και να ασχολείται με το Σύλλογο, της ελληνικής νεολαίας «ΕΝΟΤΗΤΑ» του Κιέβου και δηλώνει φανατική οπαδός του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η Ινέσα φροντίζει και δε χάνει αγώνα της αγαπημένης της ομάδας.

Διάβασε περισσότερα στο: Ουκρανία: Τραγουδάει, χορεύει και είναι… ΠΑΟΚ! | Plus: Showbiz & ΠΑΟΚ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Ναι για αυτον,για μενα θα ειναι προβλημα..με την λογικη της κοπελας μου θα πρεπει να μην εχουμε κοιλια τωρα που θα βγουμε στην παραλια..και ξερεις αν τους μπει κατι στο μυαλο δεν της αλλαζεις ευκολα  :S ευτυχως εχω περισσοτερο τρεξιμο τωρα στην δουλεια και πιστευω οτι θα χασω καποια κιλακια ετσι  :grin:
τυπε η μπακα μονο με διατροφη χανεται...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Ενταξει δεν τρωω οτι να' ναι δλδ συνεχεια απ εξω οπως κανουν μερικοι και εχουν γινει βαρελακια με χερια  :grin:
Δεν εχει να κανει αυτο τυπε,ειναι πολυ δυσκολο να χαθει το λοιπος στη κοιλια,ακομα και λιγο να εχεις.Απαχο κρεας λαχανικα και γενικα λιγους υδατανθρακες και οχι επεξεργασμενους,ποτα γλυκα παγωτα κομενα μαχαιρι ,πρεπει να πονεσεις  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε μοντελο θα ειμανε τωρα με τις αναλογιες που εχω...αλλα με φαγανε τα κυκλωματα οι μπουγατσες τα γυραδικα και οι σουβλατζηδες!  :cheesy:
αχαχααχχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπλιζ δεν προτείνω διαπιστώνω..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και το μυαλο που θα θελες  να χεις  :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2012/01/photoday-26-1-2012.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εγω εχω ενα παρα πολυ ωραιο σκουφι με μια τελεια φουντιτσα .ρωτα τον μπλιζ που το εχει δει

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γεια χαρα

ερη ωραιες ποδαρες  :humpleg: