The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Φθονείτε τα αδιάσειστα φωτογραφικά τεκμήρια;
Ποσώς.
Απλώς κοροϊδεύει την δ. Ερινάλια, πως τάχα μου θέλει να της τον δώσει, και αυτό είναι απάτη.
Φθονείτε τα αδιάσειστα φωτογραφικά τεκμήρια;
εσυ δεν με κοροιδευεις;Ποσώς.
Απλώς κοροϊδεύει την δ. Ερινάλια, πως τάχα μου θέλει να της τον δώσει, και αυτό είναι απάτη.
παντως οταν εμαθα τι ελεγες πισω μου αρχικώς νόμιζα με γελουν τα μάτια μου. Αλλη άποψη είχα. Παπαριες μονο.Αγάπη μόνο!!!
λακη εσυ την εχεις μεγαλη;
Απάτη μόνο!!!
Ποσώς.
Ό,τι έχω να πω, το γράφω μπροστά σας.-
Παπαρίτσες τύπου: έμαθα από τον μπατζανάκη του κουνιάδου της σταυροξαδέλφης μου, ότι είπες στην προγονή της συμπεθέρας μου πως έχω μεγάλο κώλο, να τις πουλήσετε αλλού.
Ποσώς.
παντως οταν εμαθα τι ελεγες πισω μου αρχικώς νόμιζα με γελουν τα μάτια μου. Αλλη άποψη είχα. Παπαριες μονο.
μπαρμπα να σε ρωτησω κατι που θελω καιρο! χωρις βοηθημα - χαπακι κλπ - σου σηκωνεται!!! ?????
παντως οταν εμαθα τι ελεγες πισω μου αρχικώς νόμιζα με γελουν τα μάτια μου. Αλλη άποψη είχα. Παπαριες μονο.
"Μάγκες,δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πια. Τέλος." aoratos2010 νομίζω
μαρκετινγκ για να ασχολούνται μαζί τηςΟι γνωστές πλέον σε όλους, προβοκατόρικες ενέργειες της δίδος Ερινάλιας, με τις οποιές σκόπιμα προβαίνει σε αβάσιμες και εντελώς αναπόδεικτες καταγγελίες προκειμένου να πετάξει λάσπη.
μαρκετινγκ για να ασχολούνται μαζί της
Ποτέ δεν ειπε κατι τετοιο. Την ελεγαν χοντρη καποιοι και ρωτηθηκε ο αγιος (επειδη την εχει δει) αν μιλαμε για τριψηφιο. Ειπε χαριτολογωντας "τριψηφιο με τιποτα, αλλά και το 99 διψηφιο ειναι" και απο τοτε αναπτυχθηκε μια παραφιλολογια οτι η Ροζυ ειναι πανω απο 90 κιλα.
Με τιποτα βεβαια.
γιατι δεν τον ρωτας ευθεως την επομενη φορα που θα ειναι ονλαιν? παντα οταν λειπει φροντιζεις να κανεις την...ερμηνεια
Δεν χρειάζεται.
Επιβεβαιώνω την εκδοχή του κ. alex71.
Η δ. Ρόζυ έχει ύψος γύρω στο 1.70μ., και όταν την είχα δει υποθέτω πως ζύγιζε μεταξύ 78-84 κ.
Γνωρίζω πως αυτό είναι αξιοπερίεργο για τα ιδιαίτερα γούστα του Μεγαλειοτάτου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.