blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Για να το λες αυτο μαλλον θα εχεις να πας αρκετα χρονια στην εκκλησια.
It 's been a while ...
Για να το λες αυτο μαλλον θα εχεις να πας αρκετα χρονια στην εκκλησια.
ντοπα γιατι ;isos exo paranoia eri
δεν ξερει οτι εχει τσουλογριες και γκομενακια στας εκκλησιας ο μπιζ δεν υπαγει χαχααχχαχχαχαχαχαχα
Ξεχνας την γυμναστικη ;) θα τα χασω ετσι. το εχω ξανα κανει περυσι λογο δουλειας ειχα φτασει τα 82 κιλα που τελευταια φορα ημουν τοσο πριν παω φανταρος (10 χρονια πριν)τωρα ειμαι περιπου στα 88 πιστευω σε ενα μην να παω κατω απ τα 85 οποτε οι κοιλια θα φυγει σχεδον ολη ;) το θεμα ειναι πως συντηρουμε εκει,τα κιλα τα χανω δυσκολα αλλα τα βαζω ευκολα.Δεν εχει να κανει αυτο τυπε,ειναι πολυ δυσκολο να χαθει το λοιπος στη κοιλια,ακομα και λιγο να εχεις.Απαχο κρεας λαχανικα και γενικα λιγους υδατανθρακες και οχι επεξεργασμενους,ποτα γλυκα παγωτα κομενα μαχαιρι ,πρεπει να πονεσεις :S
που ειναι παοκ?τι περνας ρε βικινγκ και συ. τι εκκλησια σε πηγε τι στα γηπεδα τουμπας για φωτογραφηση τι κοιλιτσα δεν θελει , γαμησε τα ωρες ωρες σε λυπαμαι
Ξεχνας την γυμναστικη ;) θα τα χασω ετσι. το εχω ξανα κανει περυσι λογο δουλειας ειχα φτασει τα 82 κιλα που τελευταια φορα ημουν τοσο πριν παω φανταρος (10 χρονια πριν)τωρα ειμαι περιπου στα 88 πιστευω σε ενα μην να παω κατω απ τα 85 οποτε οι κοιλια θα φυγει σχεδον ολη ;) το θεμα ειναι πως συντηρουμε εκει,τα κιλα τα χανω δυσκολα αλλα τα βαζω ευκολα.
και το μυαλο που θα θελες να χειςτα βυζα που θα ηθελα να εχω
και το μυαλο που εχειςεγω εχω ενα παρα πολυ ωραιο σκουφι με μια τελεια φουντιτσα .ρωτα τον μπλιζ που το εχει δει
εγω εχω ενα παρα πολυ ωραιο σκουφι με μια τελεια φουντιτσα .ρωτα τον μπλιζ που το εχει δει
γκαβλωσες βικινγκ ;Φτανει ρε παιδια...δεν ειμαστε πορνοσαιτ να βαζετε ολη μερα τετοια.
posa kila eisai?Πωω πειναω σαν λυκος, αλλα ειναι νωρις να φαω απο τωρα γιατι μεχρι το απογευμα θα πεινασω παλι και θα φαω ξανα.Και ποιος ακουει μετα την δικια μου που με λεει μεχρι τον ιουνη θα να χασω την μικρη κοιλιτσα που εχω.