zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
κοβει το τσιγαρο που καπνιζει 1,5 πακετο και καπνιζει 4 πουραΣκασιλα μου. Έχω σημαντικοτερα θέματα να ασχοληθώ. Πχ γιατί κάποιος που κόβει το κάπνισμα ν αρχίσει πούρο ?
κοβει το τσιγαρο που καπνιζει 1,5 πακετο και καπνιζει 4 πουραΣκασιλα μου. Έχω σημαντικοτερα θέματα να ασχοληθώ. Πχ γιατί κάποιος που κόβει το κάπνισμα ν αρχίσει πούρο ?
μα δεν με πειραζει τοσο το καπνισμα οσο η μαλακισμενη συνηθεια ν αναβεις τσιγαρο κάθε τοσο.Και ? Το κάπνισμα κόβεται μαχαίρι
Εγώ το πρωί δεν βάζω τίποτα άλλο στο στόμα εκτός από ένα θαυμάσιο πουλίΤην ώρα που κάνεις το πούρο ...
μασαζ στο καναρινι;παω για μασαζ.και μη παει το βρωμικο μυαλο σας εκει που φανταζομαι.
εχει ποδαγρα το καναρινι μου στο μαγαζι και του κανω μασαζ στα ποδια πρωι βραδυ
γαμησε τα.αλλα αυτη ειναι η θεραπειαμασαζ στο καναρινι;
Θα μου πεις ο άλλος μαλακιζει τον γατο του :S
ελα μυστη μουκαλημέρα πορνογερόγριες
καλημέρα νικκαλημέρα πορνογερόγριες
καλα κανεις αλλα δεν το ειχα ξανακουσειγαμησε τα.αλλα αυτη ειναι η θεραπεια
ουτε εγω.εχθες το πρωι μου το δειξε ο δοκτωρας και το απογευμα το εκανα 1η φορα με τη βοηθεια φιλου.καλημέρα νικκαλα κανεις αλλα δεν το ειχα ξανακουσει
πάει εκκλησία κ είπε ότι πάει περπάτημα ? Λεςκαλη βολτα!
μερικοι το παρακανουν όμωςΟ Τομα πάει για μασάζ στο πουλί. Μήπως αυτή τελικά είναι η θεραπεία για όλα ?
δυσκολο ακουγεταιουτε εγω.εχθες το πρωι μου το δειξε ο δοκτωρας και το απογευμα το εκανα 1η φορα με τη βοηθεια φιλου.
σημερα λεω να προσπαθησω μονος μου :o
Καλημέρα!
δυσκολο ακουγεται
Του απιστου Θωμά