zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
θα πιαστεις και θα τρως καμια βδομαδα με καλαμακιεμαθα ότι ο αράχνος κάνει 100 φορές γλυφομούνι στην αραχνίτσα πριν και μετά το γαμήσι και λέω να το εφαρμόσω κι εγώ
γνώμη σας
θα πιαστεις και θα τρως καμια βδομαδα με καλαμακιεμαθα ότι ο αράχνος κάνει 100 φορές γλυφομούνι στην αραχνίτσα πριν και μετά το γαμήσι και λέω να το εφαρμόσω κι εγώ
γνώμη σας
λες να εννοεί γλωσιές στρατηγέ μου?
αυτά προβλήματα που πρεπει να λυθουν αμεσαέχει ο αράχνος γλώσσα ?
οχιαργα δεν είναι για εκκλησια;
Καλημέρα τομα
Η αληθεια είναι ότι αρκετες φορες δυσκολεύομαι να τους παρακολουθησω :S :S :Sστρατηγέ μου?
όχι εγω ξεροχυσα με gl...βγήκα χθες και άργησα να ξυπνήσω και βλέπω έγιναν και μάχες σε διάφορα θρεντ
ξεβράκωμα γιατρούλη παρακολουθήσατε?
Η αληθεια είναι ότι αρκετες φορες δυσκολεύομαι να τους παρακολουθησω :S :S :S
και μετα αλλαζι η συνθεση με τους τσακωμένους και τσακωνονται με αλλον...παρομοίως. απορώ που βρίσκουν την όρεξη και στήνουν καβγάδες με τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.
ξεροχυνω κ εγω με ψωλαρα.αυτος ειναι μαχημοςψωλαράς στο amateur call girls
εμένα πάλι αυτά μου αρέσουν περισσότερο ζιγκ, είναι ζωτικής σημασίας για το σαιτ και όχι οι κόντρες μελώνανε
Είναι ζωτικης σημασίας που έγινε ο ζιγκ στρατηγός κ δεν είναι ζωτικης σημασίας αν ο αράχνος κάνει γλειφομουνι στην αραχνίτσα ?
Ε καλά αυτά ήτο γνωστα από παλιά στο μέχικο
οχι ακομα.θα ανεβασω κριτικηΤομα έκανες μασάζ εντάξει ?
Αμα δεν εχει αγκαπωτο γκονλικο με γκαποτα δεν μπορει αυτοςσκεφτομαι να δωσω το θεμα με το καναρινι στον γειασου να το απογειωσει.
γνωμη σας
λεω να ξαναπιασουμε το θεμα με τον αραχνο γιατι θα μαζεψουμε ολο το σαιτ εδώοι μλκιες αυτές που κάποιοι πλασαρουν κολ γκερλ κ οι μλκιες του γκαβουλιακα