johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ντε σε καταλαμπενο τι ντες να μπεις??
ντε σε καταλαμπενο τι ντες να μπεις??
Καλημέρα Ζιγκ. Με τα πούρα και τα τσίπουρα δεν σε περίμενα πρωινό.καλημέρα βλαντ
Καλημέρα σε ολους. Το καψατε βλεπω χτες με πενταγιωτισσα
Αθηνα είμαι ακομα, αυριο φευγωΚαλημέρα Ζιγκ. Με τα πούρα και τα τσίπουρα δεν σε περίμενα πρωινό.
Οι βραδινοί εμφανίζονται πιο δραστήριοι ...
Καλά είναι τα Παρτάγκας. Μόνο μετά από καλό φαγητό στην αρχή. Και ήπιο και υπομονετικό τράβηγμα.Αθηνα είμαι ακομα, αυριο φευγω
Τελικα πηρα παρταγκας αλλα μου φαιννται λιγο πικρα. Θα δοκιμασω κοχιμπα
Η απορια μου είναι αν διαλέγεις άλλη μαρκα για καφε, ποτο, μετα το φαγητο κλπ :SΚαλά είναι τα Παρτάγκας. Μόνο μετά από καλό φαγητό στην αρχή. Και ήπιο και υπομονετικό τράβηγμα.
καλως την κουκλιτσα :-*Γουδ μορνιγκ
Καλα εσυ;Τι μου καμετε ? Ο ντόπα βρήκε γκομενα ?
Καλημέρα στη θηλυκή παρουσία της παρέας μας!Γουδ μορνιγκ
διαβαζεις το τσατ;Βρήκε γκομενα το λεει στο τσατ
Όχι, τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο δε χρειάζεται. Προσπάθησε να το αποφύγεις μετά τον καφέ που είναι μια πολλαπλή καθημερινή συνήθεια.Η απορια μου είναι αν διαλέγεις άλλη μαρκα για καφε, ποτο, μετα το φαγητο κλπ :S
Στο αναμα με επιασεςΌχι, τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο δε χρειάζεται. Προσπάθησε να το αποφύγεις μετά τον καφέ που είναι μια πολλαπλή καθημερινή συνήθεια.
Κάθε αρχή και δύσκοληΣτο αναμα με επιασες
το καλο με το πουρο είναι ότι αργει και σβηνει, το κακο είναι λιγο η γευση και τα μπινελικια που ακουω για την μυρωδια :SΚάθε αρχή και δύσκολη
Και τα δύο "κακά" βοηθούν στο να είναι περιορισμένης χρήσης. Αν έχεις άσχημη γεύση μάλλον τραβάς πολύ. Το πρωινό πούρο είναι επίσης βαρύ. Θα σε κατευθύνει μόνο του.το καλο με το πουρο είναι ότι αργει και σβηνει, το κακο είναι λιγο η γευση και τα μπινελικια που ακουω για την μυρωδια :S
Γιατί δεν το κάνεις, λίγο χιούμορ πάντα βοηθάει.ψηνομαι πολύ να γεμισω με τσοντες το νομο του πικερ αλλα αισθάνομαι ασχημα γιατι πρεπει να "κλεβω" από το νημα του πιπινοσκηστη :-
Την ώρα που κάνεις το πούρο ...Όταν λέμε πρωινό πούρο εννοούμε πρωινή πιπα ?