Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εάν θέλετε, μπορείτε να αναρτήσετε την άποψή μου στο νήμα εκείνο. Δεν πρόκειται όμως να γράψω εκεί για να την υποστηρίξω.
Εις ώτα μη ακουόντων ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
χάσαμε και τον Χάιμ ρε παιδιά  :-

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εάν θέλετε, μπορείτε να αναρτήσετε την άποψή μου στο νήμα εκείνο. Δεν πρόκειται όμως να γράψω εκεί για να την υποστηρίξω.
Εις ώτα μη ακουόντων ...
κουβεντα κανουμε. Σιγα μην κατσω να αποδειξω ότι ένα κ ένα κανει δυο :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καμιά φορά αλλιώς αντιλαμβανόμαστε εμείς τα πράγματα και αλλιώς το ποινικό μας δίκαιο (έτσι νομίζω τουλάχιστον)

για μένα και η παραβίαση stop ή φωτεινού σηματοδότη που μπορεί να προκαλέσει θάνατο είναι εγκληματική ενέργεια, αλλά για τον κοκ και για το δίκαιό μας είναι αμέλεια

νομίζω πάντα  :think:

Η λογική κάθε νομοθετήματος είναι διαφορετική. Ένα άγριο σκυλί είναι ένα εν δυνάμει όπλο. Τα όπλα αυτά [ κύνες ] χρησιμοποιούνται ευρέως από την Αστυνομία, τον Στρατό και ιδιώτες για να προστατεύονται. Αρα πρέπει από τα όπλα αυτά να προστατεύονται και τα υπόλοιπα [ αθώα ] μέλη της ανθρώπινης κοινωνίας.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
καμιά φορά αλλιώς αντιλαμβανόμαστε εμείς τα πράγματα και αλλιώς το ποινικό μας δίκαιο (έτσι νομίζω τουλάχιστον)

για μένα και η παραβίαση stop ή φωτεινού σηματοδότη που μπορεί να προκαλέσει θάνατο είναι εγκληματική ενέργεια, αλλά για τον κοκ και για το δίκαιό μας είναι αμέλεια

νομίζω πάντα  :think:
Εγω θεωρω ότι οι καταστασεις πρεπει να εξετάζονται κατά περιπτωση και οι νομοι να μην δενουν τα χερια του δικαστη αλλα να τον βοηθουν.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η λογική κάθε νομοθετήματος είναι διαφορετική. Ένα άγριο σκυλί είναι ένα εν δυνάμει όπλο. Τα όπλα αυτά [ κύνες ] χρησιμοποιούνται ευρέως από την Αστυνομία, τον Στρατό και ιδιώτες για να προστατεύονται. Αρα πρέπει από τα όπλα αυτά να προστατεύονται και τα υπόλοιπα [ αθώα ] μέλη της ανθρώπινης κοινωνίας.
:thumbsup:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οι Σκοπιανοί, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν κύνες για να μην εισέρχονται οι μετανάστες στο έδαφός τους. Τι διαφορά έχει ένας άγριος σκύλος από μία πλαστική ή  πραγματική σφαίρα; Ολα αυτά μπορούν να σκοτώσουν. Απλά το τραύμα διαφέρει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Προσπαθώ να μην ισοπεδώνω τις κοσμοθεωρίες των ανθρώπων και να απομονώνω και να ομολογώ με ποια σημεία από τις απόψεις τους συμφωνώ. Με κάποια από αυτά που λέει ο κ.Λάκης συμφωνώ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα όσα αυτός ασπάζεται.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Οι Σκοπιανοί, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν κύνες για να μην εισέρχονται οι μετανάστες στο έδαφός τους. Τι διαφορά έχει ένας άγριος σκύλος από μία πλαστική ή  πραγματική σφαίρα; Ολα αυτά μπορούν να σκοτώσουν. Απλά το τραύμα διαφέρει.

αυτούς δεν του έχουμε για τα σκυλιά ή λάθος είχα καταλάβει τον Βίκινγκ?  :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιδιά εγώ συμφωνώ με όλα όσα λέει ο μπλιζ, έχω λάθος κοσμοθεωρία?  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Προσπαθώ να μην ισοπεδώνω τις κοσμοθεωρίες των ανθρώπων και να απομονώνω και να ομολογώ με ποια σημεία από τις απόψεις τους συμφωνώ. Με κάποια από αυτά που λέει ο κ.Λάκης συμφωνώ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα όσα αυτός ασπάζεται.
και γω το ιδιο και το ξερει.
Εχουμε μεγαλες ιδεολογικες διαφορες με τον λακη, αλλα σε αρκετα θεματα συμφωνούμε.. Όπως και με διαφορους αλλους πχ Ερη, ΠΠ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα σας.
Τι μου καμετε ?
Ευχαριστώ για τις ευχές σας κ σας εύχομαι υγεία και μακροημερευση.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα σας.
Τι μου καμετε ?
Ευχαριστώ για τις ευχές σας κ σας εύχομαι υγεία και μακροημερευση.

Ευχαριστούμε και αντευχόμεθα.
Οι τούρτες μας που σας προσφέραμε, σας ήρεσαν;

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

Stories

Νέο!