You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Η τούρτα του νήματος για την γιορτή της κας. Έριναλ!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
χρόνια πολλά στην Εριναλ
αύριο είναι της ζωίτσας και της Πηγής
αύριο είναι της ζωίτσας και της Πηγής
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Δεν είναι της ζωοδοχου πηγης
Είναι Ειρήνης της μεγαλομάρτυρος. Η ίδια έχει δηλώσει ότι σήμερα γιορτάζει. Και το έχει δηλώσει τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Και ακόμη μία τούρτα!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Και ακόμη μία τούρτα!
http://[URL unfurl="true"]www.cake-photos.com/home-made-cake-pictures/hen-night-penis-cake.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
έχει ήδη αρχίσει να την τρώει σιγά σιγά, λείπει κομμάτι ;D
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
το παρτι ανιμαλ δεξια είναι ο αγιος και εγω ο καραφλας με τα γυαλια από πισωΉδη έχουμε ξεκινήσει!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
το παρτι ανιμαλ δεξια είναι ο αγιος και εγω ο καραφλας με τα γυαλια από πισω
Ο νηματοθέτης δεν εικονίζεται αφού δεν έχει χορεύει πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι του!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Μπλιζ για το θεμα με το παιδακι που εφαγαν τα ροτβαιλερ, εχεις και συ την αποψη περι αμελειας και συγκυριων;
Η άποψή μου είναι [ καίτοι δεν ενδιατρίβω στο ποινικό δίκαιο ] ότι έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο αφού ο ιδιοκτήτης γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει την επικινδυνότητα των κυνών του και να φροντίσει να φυλάσσονται με ασφάλεια και μακριά από ανθρώπους.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
κοντευα να χασω πασα ιδεα για το επαγγελμα σας. Λεω δεν μπορει τους κανουν λοβοτομή πριν παρουν το πτυχιοΗ άποψή μου είναι [ καίτοι δεν ενδιατρίβω στο ποινικό δίκαιο ] ότι έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο αφού ο ιδιοκτήτης γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει την επικινδυνότητα των κυνών του και να φροντίσει να φυλάσσονται με ασφάλεια και μακριά από ανθρώπους.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
κοντευα να χασω πασα ιδεα για το επαγγελμα σας. Λεω δεν μπορει τους κανουν λοβοτομή πριν παρουν το πτυχιο
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μα συγκυρια το ότι υπηρχαν 8 αγρια ροτβαιλερ στο σπιτι και αμελεια του τυπου να τα κλειδωσει πριν βαλει κοσμο μεσα;;;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Μα συγκυρια το ότι υπηρχαν 8 αγρια ροτβαιλερ στο σπιτι και αμελεια του τυπου να τα κλειδωσει πριν βαλει κοσμο μεσα;;;
Αυτό δεν είναι συγκυρία. Αν γνωρίζω ότι στην αυλή μου υπάρχουν νάρκες, δεν καλώ κόσμο. Ή αν καλέσω, φροντίζω να μην πατήσουν τις νάρκες.
Δεν γνωρίζω ποίος είπε περί συγκυρίας ούτε διαβάζω το σχετικό νήμα.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Οι γνωστοι δικηγοροι... Και με υφος του στυλ καλα διαβασε να μαθεις... και να τους λεω εγω και ο φουκαράς ο Λακης... Ρε γιατι αν ξεχασω ένα γεματο οπλο και το βρει ο πιτσιρικας είναι διαφορετικο από αυτό;;Αυτό δεν είναι συγκυρία. Αν γνωρίζω ότι στην αυλή μου υπάρχουν νάρκες, δεν καλώ κόσμο. Ή αν καλέσω, φροντίζω να μην πατήσουν τις νάρκες.
Δεν γνωρίζω ποίος είπε περί συγκυρίας ούτε διαβάζω το σχετικό νήμα.
Τιποτα... Διαβασε να μαθεις
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Οι γνωστοι δικηγοροι... Και με υφος του στυλ καλα διαβασε να μαθεις... και να τους λεω εγω και ο φουκαράς ο Λακης... Ρε γιατι αν ξεχασω ένα γεματο οπλο και το βρει ο πιτσιρικας είναι διαφορετικο από αυτό;;
Τιποτα... Διαβασε να μαθεις
Αρνούμαι να τους διαβάσω. Δικηγόρος που περιφέρεται σε κάθε νήμα και έχει γνώμη επί παντός επιστητού, δεν είναι δικηγόρος. Είναι μαϊδανός. Ο νηματοθέτης δεν ασχολείται με μαϊδανούς. Τους τρώει μόνο.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
καμιά φορά αλλιώς αντιλαμβανόμαστε εμείς τα πράγματα και αλλιώς το ποινικό μας δίκαιο (έτσι νομίζω τουλάχιστον)
για μένα και η παραβίαση stop ή φωτεινού σηματοδότη που μπορεί να προκαλέσει θάνατο είναι εγκληματική ενέργεια, αλλά για τον κοκ και για το δίκαιό μας είναι αμέλεια
νομίζω πάντα
για μένα και η παραβίαση stop ή φωτεινού σηματοδότη που μπορεί να προκαλέσει θάνατο είναι εγκληματική ενέργεια, αλλά για τον κοκ και για το δίκαιό μας είναι αμέλεια
νομίζω πάντα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4