blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Σας αφήνω επ΄ ολίγον αφού πρέπει να συγγράψω νομικόν τι πόνημα!
Ερινουλα μου μωρο μου... Ποτε θα ερθεις Αθηνα να παμε για εθελοντικη εργασια στους προσφυγες και μετα να σου κανω καπου ρομαντικα το τραπεζι;
Αφού μας εμπνέει ρε ΖιγκΑπό χτες που μπηκε μου χετε κανει τα νευρα κροσια...
Σ αγαπω ο ενας, ομορφη ο άλλος, μωρο μου εσυ
Ερινουλα μου μωρο μου... Ποτε θα ερθεις Αθηνα να παμε για εθελοντικη εργασια στους προσφυγες και μετα να σου κανω καπου ρομαντικα το τραπεζι;
σε είδα απλά σήμερα σου είπαεδώ ήμουν και χθες μωρό μου, δεν με πρόσεξες?
σε είδα απλά σήμερα σου είπα
Και πέρασε απαρατήρητη;!Την Δευτέρα, που μας πέρασε, ήταν Αθήνα ...
Αντε καλα να φτιαξουμε και συνδεσμο θαυμαστων της ΕρηςΑφού μας εμπνέει ρε Ζιγκ
Και πέρασε απαρατήρητη;!
αμα μου το λεγες την κυριακη θα εφτιαχνα ένα πανο στην εθνικη η στο αεροδρομιο... Τωρα να σε βρασωΤην Δευτέρα, που μας πέρασε, ήταν Αθήνα ...
ρομανδικα ? Ο βασιλοφρων θα σε σφαξει εσένα στάνταρ δεν γίνεταιΕρινουλα μου μωρο μου... Ποτε θα ερθεις Αθηνα να παμε για εθελοντικη εργασια στους προσφυγες και μετα να σου κανω καπου ρομαντικα το τραπεζι;
Εμενα μονο; εδώ κανουμε συλλογο... Στο καταστατικο ειμαστε.ρομανδικα ? Ο βασιλοφρων θα σε σφαξει εσένα στάνταρ δεν γίνεται
εσένα για αρχήΕμενα μονο; εδώ κανουμε συλλογο... Στο καταστατικο ειμαστε.
Εμενα μονο; εδώ κανουμε συλλογο... Στο καταστατικο ειμαστε.
για σενα και στην κολασηεσένα για αρχή
τρεις είχες πει. Μην μου τα γυρίζειςεσένα, εμένα με συμπαθεί ο βασιλόφρων
μάλλον είναι σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει από έναν 82χρονο με 8 εκατοστά στύση 2 φορές το χρόνο
να μην τα δει αυτά ο μπλιζ κ ο Τομα θα ξερναει τριήμερογια σενα και στην κολαση
Είναι και τα ρωσιδια... Δικιο εχει ο ανθρωποςεσένα, εμένα με συμπαθεί ο βασιλόφρων
μάλλον είναι σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει από έναν 82χρονο με 8 εκατοστά στύση 2 φορές το χρόνο
σήμερα εξεφρασα αυτό που ένοιωσα από χτες ρε μπλιζΤο μαζεύετε τώρα;
τρεις είχες πει. Μην μου τα γυρίζεις