Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εμενα μαρεσει η bmw,αν ειναι και μιλφαρα η τσατσα εκανα σοβαρη σχεση μαζι της
το χαμομηλι στο συνταγμα και την βολτα με τον σκυλο στο ζαππειο....η μέρα σήμερα είναι για θάλασσα, φαγητό, γαμήσι και ύπνο ........... ξέχασα τίποτα?
χαχααχχα προικοθηρα σε κόβωΕμενα μαρεσει η bmw,αν ειναι και μιλφαρα η τσατσα εκανα σοβαρη σχεση μαζι της
αυτο που λενε,παντρεψου να γαμησουμεΕμενα μαρεσει η bmw,αν ειναι και μιλφαρα η τσατσα εκανα σοβαρη σχεση μαζι της
Ναι αλλα θα βγαλω το ψωμι μου με τον τιμιο ιδροτα μου.χαχααχχα προικοθηρα σε κόβω
θα το πληγωσεις το παιδι και ειναι και μικρακιαυτο που λενε,παντρεψου να γαμησουμε
Γιεςαυτο που λενε,παντρεψου να γαμησουμε
Δεν θα πληγωθω,απο μικρος παρακαλαγα να ημουν χοντροπουτσος αλλα οταν το πειρα αποφαση τελικα εγινα χοντροπετσος και δε με νοιαζει τιποταθα το πληγωσεις το παιδι και ειναι και μικρακι
ολα μια ιδεα ειναι σαουλΔεν θα πληγωθω,απο μικρος παρακαλαγα να ημουν χοντροπουτσος αλλα οταν το πειρα αποφαση τελικα εγινα χοντροπετσος και δε με νοιαζει τιποτα
Αρκει να μην ειναι το πουλι σου σαν ιδεα,να μη καταλαβαινει η γκομενα ποτε της μπηκεολα μια ιδεα ειναι σαουλ
συμφωνα με τους συναγωνιστες ..χου κεαρςΑρκει να μην ειναι το πουλι σου σαν ιδεα,να μη καταλαβαινει η γκομενα ποτε της μπηκε
Τέρμα αριστερά με το μπέζ παντελονάκι,κ γώ όταν έβγαζα τη φωτό δεν την πρόσεξα,μετά έβαλα το κινητό στην τσέπη κ χαιρετηθήκαμε-πιάσαμε την κουβέντα.Μόλις με είδε μ λέει γυρνάς από το μαγαζί??? Ξαναπήγες με την κολλητή μου?και εγω για δωρο θα εδινα τρελα λεφτα κατανοω.
Παντως στις φωτο δεν βλέπω τοπια ουτε και κοπελιτσα, μηπως ειμαι τρελη μηπως τα εχω χαμένα
κατανοητότα υπολοιπα που αφορουν τον γλυκονθ θγκωλικονθ ερωνταν με την κοπελιτσα και τα λεφτα της τσατσας με αφηνουν αδιαφορη - παγερα
Νέα γυναίκα είναι ρε συ.Κ μια χαρά μάλιστα.Εμενα μαρεσει η bmw,αν ειναι και μιλφαρα η τσατσα εκανα σοβαρη σχεση μαζι της
Ισως κατι εχω καταλαβει λαθως?? Ισως κατι δεν κανω καλα???συμφωνα με τους συναγωνιστες ..χου κεαρς
http://[URL unfurl="true"]www.aicf.gr/sites/aicf.gr/files/images/1.jpg[/img[/URL]]
;D
[/quote]
Εγω δε φταμω σε τετεια σημεια με το που το βλεπουν θυμουνται οτι εχουν κανονισει κατι και φευγουν με 100αρι ;D
βρηκες ανθρωπο να ρωτησεις. εγω εχω να δω πουλι ... από τότε που ειδα το νικ πουλιΙσως κατι εχω καταλαβει λαθως?? Ισως κατι δεν κανω καλα???
οταν θα μπεις ως λουτσος και θα κανεις παραθεση στον αντισθενη ρωτωντας αν εχει γαμησει φοιτητριαΠότε θα ανοίξεις νεο θρέντ να ανεβάσεις τσόντες;