Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι δώρο θέλετε να φέρει ο Άγιος Βασίλης στο Νήμα μας;; (Έως 4 ψήφους )

• Το αρκουδάκι που είχα μικρός ....

• Μέλη με άριστη γνώση της Αγγλικής και της Ορθογραφίας!

• Την αγκαλιά της μητέρας μου!

• Τον δημόσιο ευνουχισμό του Νηματοθέτη!

• Τον djΑρίσταρχο πίσω στο Νήμα μας!

• Τους αριθμούς του Euro Jackpot και μην με είδατε μετά και σεις και το Νήμα σας ...

• Να ζήσει τελικά το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο παραμύθι εκείνο ...

• Ένα κόσμο όπου υπάρχει μία μελαχρινή γκόμενα που δεν θα ρίξει χυλόπιτα στο Νηματοθέτη!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ποσο εκανε τυπε??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τύπε, αν θέλεις μπορείς να το ψάξεις,δν θέλω να προκαλώ(αν κ η αγορά έγινε πριν χρόοονια κ εννοείται πως δεν ήτανε για γκόμενα,αυτό έλειπε,τόσο ακριβό δώρο..)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
Τύπε, αν θέλεις μπορείς να το ψάξεις,δν θέλω να προκαλώ(αν κ η αγορά έγινε πριν χρόοονια κ εννοείται πως δεν ήτανε για γκόμενα,αυτό έλειπε,τόσο ακριβό δώρο..)
κοντα στο χιλιαρικο απο ο,τι ειδα...πππσσσσσσσ τζαμπα πραμα, να παρω κανα τενεκε να σοβατισω το σπιτι.... :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατί, τα χρειάζεσαι?
Αυτά είναι για μεγάλες γυναίκες.
Είχα πάρει δωράκι πριν κάτι χρόνια την πιό ακριβή τους κρέμα που έχει κ πλατίνα μέσα  :sunglasses:

www.laprairie.gr/gr/cellular-cream-platinum-rare/95790-00153-14.html#icid=navcolplat&start=1&cgid=platinum-collection]http://www.laprairie.gr/gr/cellular-cream-platinum-rare/95790-00153-14.html#icid=navcolplat&start=1&cgid=platinum-collection[/url]
από μικρή πρέπει να βάζεις κρέμες όταν μεγαλώσεις δεν μαζεύεται η κατάσταση.. Είναι αργά και η κρέμα δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Τώρα που είδες ότι ο φίλος σου δεν κινδυνεύει πήρες πίσω το δώρο... Αχαχαχα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.132
Πόντοι
606
από μικρή πρέπει να βάζεις κρέμες όταν μεγαλώσεις δεν μαζεύεται η κατάσταση.. Είναι αργά και η κρέμα δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Τώρα που είδες ότι ο φίλος σου δεν κινδυνεύει πήρες πίσω το δώρο... Αχαχαχα
με ενα χιλιαρικο,αλλαζει κεφαλι :uglystupid:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Λαθος παντως που δεν κολυμπησαμε.
Ενα χαλαρο προγραμματακι κανει reset τον οργανισμο.
Λεs   Μπλιζ ???..........
maxresdefault.jpg

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
από μικρή πρέπει να βάζεις κρέμες όταν μεγαλώσεις δεν μαζεύεται η κατάσταση.. Είναι αργά και η κρέμα δεν μπορεί να σε βοηθήσει.
Η συγκεκριμένη θυμάμαι έγραφε στις οδηγίες ότι δεν βρίσκει εφαρμογή σε ηλικίες κάτω των 40 για κάποιο λόγο  :rolleyes:
Τα πενήντα τα είχε πατήσει η αποδέκτρια οπότε δεν είχε θέμα  :P
Τώρα που το θυμάμαι πρέπει να είχε 30% έκπτωση τότε ο Hondos(σώθηκα λέμε  :cheesy: )

Τώρα που είδες ότι ο φίλος σου δεν κινδυνεύει πήρες πίσω το δώρο... Αχαχαχα 

:2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η συγκεκριμένη θυμάμαι έγραφε στις οδηγίες ότι δεν βρίσκει εφαρμογή σε ηλικίες κάτω των 40 για κάποιο λόγο  :rolleyes:
Τα πενήντα τα είχε πατήσει η αποδέκτρια οπότε δεν είχε θέμα  :P
Τώρα που το θυμάμαι πρέπει να είχε 30% έκπτωση τότε ο Hondos(σώθηκα λέμε  :cheesy: )

:2funny: :2funny: :2funny:
βαριές κρέμες που αν τις βάλεις σε μικρή ηλικία παίζει να γεμίσεις κοκκινίλες. Εγώ έχω ευαισθησία στο δέρμα δεν μπορώ να βάλω ότι να είναι κρέμες και από την άλλη δεν δίνω περιουσίες για κάτι που σιγά μην κρατήσει τις ρυτίδες. Μου αρέσουν όμως τα καλλυντικουλια, έχω και εγώ την ματαιοδοξία. Θα έδινα ευχαρίστως τα χρήματα αυτά για να ταξιδέψω όμως όχι για κρέμα

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
βαριές κρέμες που αν τις βάλεις σε μικρή ηλικία παίζει να γεμίσεις κοκκινίλες. Εγώ έχω ευαισθησία στο δέρμα δεν μπορώ να βάλω ότι να είναι κρέμες και από την άλλη δεν δίνω περιουσίες για κάτι που σιγά μην κρατήσει τις ρυτίδες. Μου αρέσουν όμως τα καλλυντικουλια, έχω και εγώ την ματαιοδοξία. Θα έδινα ευχαρίστως τα χρήματα αυτά για να ταξιδέψω όμως όχι για κρέμα

Παρομοίως
:thumbsup:

Έτσι κι αλλιώς δεν ήτανε για μένα.

Θαύμασε τοπία !!!

Με την κοπελίτσα-πορνοστάρ που αχνοφαίνεται αριστερά κάναμε πολύ ωραίον γκωλικόν έρωτα το προηγούμενο βράδυ  :cheesy: 

Δες κ το πάρκινγκ του μπουρδέλου που πήγα με τις πορνοστάρ.
Παρατήρησε το Μ4 F82 της ιδιοκτήτριας του μπουρδέλου  :rockon:

Συνημμένα

• Walenstadt-20150502_135639.jpg
    Walenstadt-20150502_135639.jpg
    338,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Walenstadt-Royal6-20150501_132404.jpg
    Walenstadt-Royal6-20150501_132404.jpg
    363,9 KB · Εμφανίσεις: 28

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Παρομοίως
:thumbsup:

Έτσι κι αλλιώς δεν ήτανε για μένα.

Θαύμασε τοπία !!!

Με την κοπελίτσα-πορνοστάρ που αχνοφαίνεται αριστερά κάναμε πολύ ωραίον γκωλικόν έρωτα το προηγούμενο βράδυ  :cheesy: 

Δες κ το πάρκινγκ του μπουρδέλου που πήγα με τις πορνοστάρ.
Παρατήρησε το Μ4 F82 της ιδιοκτήτριας του μπουρδέλου  :rockon:
και εγω για δωρο θα εδινα τρελα λεφτα κατανοω.

Παντως στις φωτο δεν βλέπω τοπια ουτε και κοπελιτσα, μηπως ειμαι τρελη μηπως τα εχω χαμένα  :think:  τα υπολοιπα που αφορουν τον γλυκονθ θγκωλικονθ ερωνταν με την κοπελιτσα και τα λεφτα της τσατσας με αφηνουν αδιαφορη - παγερα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom