brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.894
- Πόντοι
- 2.606
πατατο για μεναρε μουνι ειναι ασε που το παιζει τρελιτσα...δεν τον μπαναρουν με τιποτα λεμε..ε αυτος αποκλειεται να μην εχει γνωστο εδω στο σαη
πατατο για μεναρε μουνι ειναι ασε που το παιζει τρελιτσα...δεν τον μπαναρουν με τιποτα λεμε..ε αυτος αποκλειεται να μην εχει γνωστο εδω στο σαη
Ε αμα στο διαγραψαν παω πασο...εγω καποτε παρακαλουσα να με διαγραψουν γιατι με πηραν χαμπαρι απ'εξω δικοι μου και δεν το εκαναν ρε μα μου καθε μερα τιποτα αυτοι,τοσο πολλοι με αγαπουσαν φαινεταιελα ντε... Ειδες τι μαλακας είμαι;
θες να μου κανεις καμακι;Ο ζιγκ είναι γκόμενα;
Μήπως είσαι καμία από τις μιλφάρες φιλενάδες της Έρης;
Καλα εσυ αμα δεν ησουν γαυρος, μετρημενες θα ηταν οι μερρες σουπατατο για μενα
γιατι τυπε?Καλα εσυ αμα δεν ησουν γαυρος, μετρημενες θα ηταν οι μερρες σου
θες να μου κανεις καμακι;
Γιατι εισαι μπαχαλακικο νικ τυπεγιατι τυπε?
Καλα εσυ αμα δεν ησουν γαυρος, μετρημενες θα ηταν οι μερρες σου
το αγορασα το σαιτ μικρε δεν το μαθες ακομα? στο δικο μου μσαγαζι κανω μπαχαλοΓιατι εισαι μπαχαλακικο νικ τυπε
είμαι αυτό που λεμε γυναικα υψηλου ρισκουΣτείλε φωτό πρώτα αλλιώς θα σε πασάρω στο Viking.
Τυπε για να μιλας ετσι γαυρος θα εισαι κι εσυ.. εχετε ενα θεμα με το χιουμορ να το κοιταξετεΤύπε το πογκρόμ το 'χεις στο αίμα σου, πρέπει να είσαι πολύ άγριος.
Καλα επειδεις με εσενα δεν εβγαλα ποτε ακρη...παιζει να εισαι και κανας συγγενεις του αντιτο αγορασα το σαιτ μικρε δεν το μαθες ακομα? στο δικο μου μσαγαζι κανω μπαχαλο
Καλησπέρα είμαι ο Γιάννης. Θα μου πεις μερικά πράγματα για σένα?είμαι αυτό που λεμε γυναικα υψηλου ρισκου
Τυπε για να μιλας ετσι γαυρος θα εισαι κι εσυ.. εχετε ενα θεμα με το χιουμορ να το κοιταξετε
εγω ειμαι ο αντισθενης μικρεΚαλα επειδεις με εσενα δεν εβγαλα ποτε ακρη...παιζει να εισαι και κανας συγγενεις του αντι
Καλησπέρα είμαι ο Γιάννης. Θα μου πεις μερικά πράγματα για σένα?
Δε πανα εισαι και ο μαριδακης, χεστηκα!εγω ειμαι ο αντισθενης μικρε
ποια ειναι η γνωμη σου για μενα βικινγκ?Δε πανα εισαι και ο μαριδακης, χεστηκα!