Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
ακριβως.
Στον αντρα μια περιποιημενη εμφανιση είναι το πιο ευκολο πραγμα, γι αυτό και όταν φτασεις σε φαση με γκομενα να βγεις με τρυπια καλτσα... Παει να πει ότι την εχεις ψιλοστανταρακι, ψιλοβαριεσαι κιολας... Και δε γαμιεται μωρε σιγα, μια τρυπουλα είναι δεν θα τη δει κλπ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η παντρεύεσαι η αλλαζεις γκομενα :orchestra:
Δε συμφωνώ με το παντρεύεσαι. Αμα παντρευτείς κι έχει ήδη μπει σε αυτή τη φάση προ γάμου, θα βρεις μετά το γάμο άλλη γκόμενα  :tooth: :tooth:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δε συμφωνώ με το παντρεύεσαι. Αμα παντρευτείς κι έχει ήδη μπει σε αυτή τη φάση προ γάμου, θα βρεις μετά το γάμο άλλη γκόμενα  :tooth: :tooth:
Μετα το γαμο γκομενες τελος. Αγαπας ολες τις γυναικες αλλα από λιγο  :effemine:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εσυ τυπε πιανου κλωνος εισαι...αμα δεν με πεις θα πατησω το κουμπι να ξες  :grin:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Εσυ τυπε πιανου κλωνος εισαι...αμα δεν με πεις θα πατησω το κουμπι να ξες  :grin:
Θα σε απογοητεύσω. Και επειδή αυτές τις μέρες παρακολουθώ την κουβέντα για κλώνους, πέρα από αυτούς που έχουν φάει μπαν, δεν βρίσκω λόγο σε ένα φόρουμ με νικ και χωρίς φώτο γιατί να υπάρχουν κλώνοι.  :idiot: :idiot:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θα σε απογοητεύσω. Και επειδή αυτές τις μέρες παρακολουθώ την κουβέντα για κλώνους, πέρα από αυτούς που έχουν φάει μπαν, δεν βρίσκω λόγο σε ένα φόρουμ με νικ και χωρίς φώτο γιατί να υπάρχουν κλώνοι.  :idiot: :idiot:
Αρκετοι εχουν κλωνους επειδή δεν εχουν τ αρχιδια να πουν με το "καλο" τους προφιλ αυτά που θελουν.
Αυτοι που εχουν φαει μπαν δεν αποτελουν κλωνους αφου το αρχικο προφιλ δεν υπαρχει.
Εσυ μεχρι τωρα δεν εχεις δωσει δειγματα κλωνου... :cool2:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ασε ρε μαγκα σε ταμας, σε ποιο νομιζεις οτι μιλας  :grin: οχι οτι μ'ενδαφερει πολυ αλλα επιδεις προσπαθησα να μπαναρω τον απο πανω μας και δεν τα καταφερα (φαινεται εχει γερο δοντι στο σαη)πισμωσα λιγο δεν μπορει να μας την λενε οι κλωνοι και να το αφηνουν ετσι  :grin:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αρκετοι εχουν κλωνους επειδή δεν εχουν τ αρχιδια να πουν με το "καλο" τους προφιλ αυτά που θελουν.
Αυτοι που εχουν φαει μπαν δεν αποτελουν κλωνους αφου το αρχικο προφιλ δεν υπαρχει.
Από ότι καταλαβαίνω κάποιοι πρέπει να γνωρίζονται και εκτός φόρουμ. Αλλά και πάλι εδώ ο καθένας κάνει μια ανώνυμη πλάκα, δεν ξέρω γιατί τόση μανούρα.  :dunno: :dunno:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
:think: εσυ γιατι δεν μπαινεις με το κανονικο σου..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Από ότι καταλαβαίνω κάποιοι πρέπει να γνωρίζονται και εκτός φόρουμ. Αλλά και πάλι εδώ ο καθένας κάνει μια ανώνυμη πλάκα, δεν ξέρω γιατί τόση μανούρα.  :dunno: :dunno:
Ναι εγω εχω γνωρισει παρα πολλους τα τελευταια χρονια και τους εχω πει οτι παλιοτερα εμπαινα με αλλα νικ τα οποια πλεον δεν υπαρχουν  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ας τα ψόφια βυσματία. 

Ποιος σε καλύπτει τύπε και δεν μπορεί να σε μπανιάρει ο Viking?
ρε μουνι ειναι ασε που το παιζει τρελιτσα...δεν τον μπαναρουν με τιποτα λεμε..ε αυτος αποκλειεται να μην εχει γνωστο εδω στο σαη  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ρε μουνι ειναι ασε που το παιζει τρελιτσα...δεν τον μπαναρουν με τιποτα λεμε..ε αυτος αποκλειεται να μην εχει γνωστο εδω στο σαη  :grin:

Ο ζιγκ είναι γκόμενα;

Μήπως είσαι καμία από τις μιλφάρες φιλενάδες της Έρης;  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ασε ρε μαγκα σε ταμας, σε ποιο νομιζεις οτι μιλας  :grin: οχι οτι μ'ενδαφερει πολυ αλλα επιδεις προσπαθησα να μπαναρω τον απο πανω μας και δεν τα καταφερα (φαινεται εχει γερο δοντι στο σαη)πισμωσα λιγο δεν μπορει να μας την λενε οι κλωνοι και να το αφηνουν ετσι  :grin:
 :s&m_2: :s&m_2: Ποιος είσαι τελικά ζιγκ? Ποιος είμαι εγώ? Που πάμε ωρέ που πάμε?  :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom